RAKAN PEJUANG

07 February 2011

ASYIK NAK CARI PASAL JER!!!!!!!!!!!

BUKAN MUDAH UNTUK MENGURUSKAN BERIBU-RIBU PELAJAR KE JEDDAH. TAPI KERAJAAN BERJAYA MELAKUKANNYA DALAM MASA BEBERAPA HARI SAHAJA.

ALHAMDULILLAH......DENGAN USAHA GIGIH KERAJAAN, AKHIRNYA LEBIH 6 RIBU PELAJAR TELAH DIBAWA KELUAR DARI MESIR. MEREKA TELAH DILETAKKAN SEMENTARA DI JEDDAH SEBELUM DIBAWA PULANG KE TANAH AIR. WALAUPUN PEMBANGKANG DENGAN KURANG AJAR DAN BIADABNYA MENUDUH KERAJAAN PILIH BULU DALAM MEMINDAHKAN PELAJAR NAMUN RAKYAT TAHU BAHAWA KERAJAAN TELAH BERTINDAK PANTAS MENYELAMATKAN PARA PELAJAR MALAYSIA DARI RUSUHAN DI MESIR. 


SEWAJARNYA TINDAKAN INI DIPUJI. TAPI MACAM BIASALAH, PAKATAN HARAM INI TIDAK PERNAH TAHU BERTERIMA KASIH DENGAN KERAJAAN. MALAHAN SETIAP LANGKAH KERAJAAN MEMURNIKAN KEHIDUPAN RAKYAT NEGARA INI ADALAH MERUPAKAN TITISAN AIR MATA MEREKA. SETIAP TINDAKAN KERAJAAN MEMBERIKAN KEMUDAHAN KEPADA RAKYAT MENJADI TANGISAN PILU MEREKA. KALAU BOLEH PAKATAN HARAM INI TIDAK KIRALAH PAS, PKR APATAH LAGI DAPIG LAKNATULLAH SANGAT SENANG HATI JIKA RAKYAT SUSAH DAN HIDUP MEREMPAT. MEREKA SANGAT SUSAH HATI MELIHAT RAKYAT NEGARA INI DIBANTU DAN DIBERI KESENANGAN. MEREKA SUKA MELIHAT KITA BERDUKA, BERSEDIH, SUSAH, HIDUP DIHIMPIT PELBAGAI MASALAH DAN PALING MEREKA SUKA DAN SERONOK APABILA MELIHAT KERAJAAN DI NEGARA INI BERADA DALAM KEADAAN KUCAR KACIR. 
PEMBANGKANG HANYA TAHU MENGHASUT!MENGHASUT!MENGHASUT!

KERANA ITULAH AGENDA POLITIK MEREKA ADALAH MENGKUCAR-KACIRKAN KEHIDUPAN RAKYAT, MENGHASUT RAKYAT DAN MENABUR PELBAGAI FITNAH TERHADAP PEMIMPIN NEGARA KERAJAAN SEDIA ADA AGAR RAKYAT BENCI KERAJAAN DAN AKHIRNYA MENJADIKAN MEREKA WIRA DALAM MENGHADAPI MASALAH YANG DICIPTA OLEH MEREKA SENDIRI.
KEHARMONIAN RAKYAT ADALAH TANGISAN DAPIG! PKR! DAN PAS!

INILAH MENTALITI PEMBANGKANG! KERANA ITULAH MEREKA TIDAK PERNAH BERTERIMA KASIH PADA KERAJAAN DI ATAS SEGALA USAHA YANG DILAKUKAN OLEH KERAJAAN UNTUK KEPENTINGAN RAKYAT. MALAHAN MEREKA AKAN CIPTA PELBAGAI ISU AGAR NAMPAK KERAJAAN DI BAWAH PIMPINAN DS NAJIB INI BURUK LAKU DAN JAHAT. 


NAMUN SESUNGGUHNYA ALLAH MAHA KAYA! SEKARANG INI, YANG MAKIN NAMPAK JAHAT ADALAH MEREKA! YA, MEREKA YANG TELAH MENGELUARKAN PELBAGAI FATWA SENDIRI BERLANDASKAN NAFSU SERAKAH MEREKA, MEREKA YANG CUBA MEMINDA PERLEMBAGAAN NEGERI MENGIKUT TELUNJUK NAFSU BUAS MEREKA DAN MEREKA YANG CAUVANIST YANG SELALU MENJADIKAN GERAI ORANG MELAYU DAN INDIA SEBAGAI SASARAN UNTUK DIROBOHKAN TETAPI DALAM MASA YANG SAMA MENGANGKAT KAUM MEREKA SAHAJA!
BN TETAP DI HATI  RAKYAT MALAYSIA

RAKYAT TIDAK BODOH! KEPUTUSAN PRU 12 ADALAH REFLEKSI PROTES RAKYAT PADA KERAJAAN BN YANG LEMAH KETIKA ITU TAPI TIDAK LAGI KINI! KINI DI BAWAH PIMPINAN DS NAJIB, RAKYAT SEMAKIN YAKIN DENGAN KEPIMPINAN BELIAU. JADI PAKATAN HARAM, JANGAN BERMIMPI DI SIANG HARI! NAK MENAWAN PUTRAJAYA? HUH! JAUH PANGGANG DARI API!


SILA BACA JUGA PENDAPAT SEORANG PENDITA. SILA KLIK DI SINI.

4 comments:

Terunapondoktimur said...

awak tau tak...hanya Allah yg boleh mmberi kpd mnusia...

kita hnya brsukur kpd Allah semata2..bukn kpd mnusia..

awak ni tak blajar Islam ke..awak nak brtuhan ke mnusia?

mu jgn ingat mnusia tu brkuasa..Allah yg maha bsar lagi maha brkuasa..

awak ni sesat...sbb awak blaja sekuler...awk ikut najib altantuya...sbb itu awk sesat..

mu mngata Pas...sama la mu mngata YAB Tuan Guru..sama mu mngata Islam...serupa mu mngata Allah..

mu kena mngaji..jgn komen suka hati..mnuduh phak yg cinta Islam..

Klau YAB Tuan guru tidak ampun mu..bleh mati dlm sesat...mu dpt siksa kubur...mu mngata Tuan Guru.

tidak molek mu dak mngaji...tpi mu beri komen dlm blog ni...serupa mu khianat kpd Tuan Guru yg nakkan Islam tapi mu tak nak..

brtobat la..

anak sufi said...

wahai saudara terunapondoktimur, apa bukti yang saudara ada menuduh ambo ni bertuhankan manusia? mu tak baca ko yang ambo ni bersyukur alhamdulillah pada Allah bukan pada nik aziz macam mu! gayo mu nulih ni macam mu ni yang bertuhankan nik aziz! mu ingat nik aziz tu nabi ke? nik aziz tu maksum ke? nik aziz tu suci sangat ke? mu tu jange terlalu taksub pada manusia! sedangkan nabi pun takut oghe terlalu taksub kat baginda sehingga bule lari akidah. ni pulak nik aziz. bukan ulamak pun! ahli politik biasa jer! yang mu sedap-sedap tuduh ambo tak masuk syurga kenapa? nik aziz tak nak bagi tiket ambo masuk syurga pun tak pa. ambo tak liur! ambo hanya harapkan keredhaan Allah dan kasih sayang Nya pada ambo buke nik aziz atau mana-mana manusia sekalipun! pahe mu?

Anonymous said...

nampak sangat teruna pondok terlalu dangkal pengetahuan beliau, IQ terlampau rendah, menyokong membuta tuli tanpa mengunakan otak, ini lah akibat kalau kurang membaca bermacam jenis buku dan hanya mengangguk secara buta tuli tanpa mengunakan otak langsung,melihat tapi buta mata hati, mendengar tanpa memikir betul atau hanya taksub semata, selagi tidak merdeka kan akal fikiran dan lebih peka pada kehidupan, maka sesat nya sepanjang hidup, tidak dapat membuat keputusan tapi hidup beliau semata mata menyokong membuta tuli, sayang sekali minda beliau tertidur sekian lama, bangun lah dan cari pengetahuan kehidupan dunia dan akhirat!

Anonymous said...

pencacai PASngok dikesan.. munafik bila PAS hina Agama tak pula dicakap apa2. bila kena kt org lain bkn main ckp bab syukur pd Allah. tp Puak PAS merusuh dlm BERSHIT semua tu syukur atau dh jd syaitan?

jgn berlakon munafik.. penipu guna agama. PAS laknatullah!!