RAKAN PEJUANG

04 February 2011

REVOLUSIKAN PEMIMPIN PAS DAN DAP YANG GANYUT!!!!

SEKARANG INI SEDANG BERLAKU GERAKAN REVOLUSI DI SELURUH ASIA BARAT MENUNTUT PERUBAHAN PUCUK PIMPINAN BAGI PEMIMPIN YANG TELAH TERLALU LAMA MENJADI PEMERINTAH. BARU-BARU INI DI YAMAN, BERPULUH RIBU MULA BERKUMPUL UNTUK MEMAKSA PRESIDEN NEGARA TERSEBUT MELEPAS JAWATAN. 


INILAH PADAHNYA JIKA NEGARA TERLALU LAMA DIPEGANG OLEH INDIVIDU TERTENTU SEHINGGA MENAMPAKKAN KEBOSANAN KEPADA RAKYAT. DI NEGARA KITA INI ADA BEBERAPA ORANG PEMIMPIN YANG TERLALU BERAT NAK LETAK JAWATAN. NAK TUNGGU BERLAKU REVOLUSI AGAKNYA BARU NAK LETAK JAWATAN. PEMIMPIN YANG PALING UTAMA ADALAH DI KELANTAN. SATU LAGI YANG KEMARUK NAK JADI PERDANA MENTERI 16 SEPT, SATU LAGI ADALAH BAPAK KOMUNIS KEPADA BAPAK PEMIMPIN DAP CELAKA YANG BERADA DI PULAU PINANG TU! OH YA TAK LUPA JUGA YANG DAH TAK LARAT DUDUK ATAS KERUSI RODA BERSORONG SANA-SINI PUN TERINGIN JUGAK MENERUSKAN LEGASI MENUBUHKAN NEGARA REPUBLIK MEREKA DI SINI. 


PEMIPIN PAKATAN YANG DAH GANYUT!
INI ADALAH PEMIMPIN-PEMIMPIN YANG TAK SEDAR USIA DAH SENJA, MEMEGANG PARTI TERLALU LAMA DAN AKHIRNYA MENYUSAHKAN ORANG DENGAN PELBAGAI FATWA DAN KENYATAAN RASIS YANG MEMECAHBELAHKAN PERPADUAN KAUM.
PEMIMPIN BN YANG SENTIASA BERUBAH
TIDAK SEPERTI PEMIMPIN BN, PERDANA MENTERI KITA SENTIASA BERUBAH. CUKUP HAUL/CUKUP MASA PERDANA MENTERI BERTUKAR. RAKYAT SENTIASA MENDAPAT PERDANA MENTERI YANG FRESH DAN PROGRESIF. ITU LAH BEZANYA MALAYSIA DENGAN KEBANYAKAN NEGARA-NEGARA ASIA BARAT INI. 

MALANGNYA, KEBANGKITAN RAKYAT MENENTANG PEMERINTAHAN INDIVIDU YANG BEGITU LAMA DI NEGARA-NEGARA INI TELAH DIGUNAKAN OLEH PAKATAN HARAM UNTUK MENGHASUT RAKYAT MENJATUHKAN PEMERINTAH YANG ADA. KALAU FIKIR SECARA LOGIK, JIKA PAKATAN  HARAM KATA PARTI BN DAH LAMA PERINTAH, ADAKAH PARTI MEREKA DAP DAN PAS TU PARTI BARU? ADAKAH PEMIMPIN PARTI-PARTI INI YANG DAH GANYUT NAK MASUK KUBUR NI DIKATAKAN PEMIMPIN BARU?
TERNYATA APA YANG MEREKA INGINKAN HANYALAH KUASA UNTUK MEREKA BERAJA DI MATA BERSULTAN DI HATI.  BILA DAH DAPAT KUASA, MEREKA AKAN CUBA PUTAR SEPUTARNYA UNTUK UBAH PERLEMBAGAAN BAGI MENGUKUHKAN LAGI KUASA MEREKA HINGGA AKHIRNYA MELAYU HANYA TINGGAL NAMA. 

MAKLUMLAH YANG BERKUASA BUKAN MELAYU. JIKA MELAYU PUN DAH TAK MENGAKU MELAYU (KONONYA DARI KETURUNAN ARAB!, CHINA DAN INDIA) MAKA MELAYU PASTI TIDAK ADA KEISTIMEWAAN LAGI. BILA TIDAK ADA KEISTIMEWAAN MELAYU, MAKA ISLAM JUGA AKAN TURUT DICANTAS SEDIKIT DEMI SEDIKIT. BAGAIMANA? MUDAH SAJA KERANA YANG GANYUT DALAM PAS TU AKAN SETUJU APA SAHAJA DIMINTA OLEH DAP CELAKA DAN PKR PARTI ANAK BERANAK KERANA TERIKAT DENGAN WALA'. MAKLUMLAH PAS DAH MENGAKU DAP ITU SAUDARA MEREKA! 

JADI SAUDARA-SAUDARI, ANAK-ANAK MUDA PAS DAN DAP DI MALAYSIA NI, JIKA INGIN BERUBAH, UBAHLAH DAN JATUHKANLAH PEMIMPIN GANYUT YANG ADA DALAM PARTI KAMU YANG MASIH MENJADI PEMIMPIN TERULUNG KAMU YANG SEBENARNYA SETIAP HARI SEMAKIN MENJADI-JADI MENYUSAHKAN RAKYAT DAN MENGHASUT RAKYAT AGAR BANGUN MEMBERONTAK TANPA ADA ALASAN YANG KUKUH DAN NYATA! KERANA BN SENTIASA MEMACU KE HADAPAN DAN BERUBAH WAJAH PEMIMPINNYA SEDANGKAN PARTI KAMU MASIH DITAKUK LAMA!!!!!!

PAKATAN HARAM MEMANG SINONIM DENGAN KEMUSNAHAN DAN KECELAKAAN!

2 comments:

dankuala.com said...

SAUDARA,
PERSOALANNYA BUKAN SEKADAR BARU ATAU LAMA. TUN MAHATHIR LAMA MEMERINTAH TETAPI SEHINGGA KINI RAKYAT MENANTI PANDANGANNYA . DS NAJIB SENDIRI SELALU BERSETUJU DENGAN BUAH FIKIRANNYA.

NIK AZIZ ( SBG CONTOH ) SEJAK AWAL LAGI TELAH ROSAK FIKIRANNYA. 20 TAHUN KELANTAN TIDAK BERUBAH APA APA. PANDANGAN NIK AZIZ SEMAKIN LAMA SEMAKIN TIDAK MUNASABAH.

INILAH BEZANYA. YANG DEMIKIAN ITULAH UMNO KEKAL SEBAGAI PARTI PALING LAMA BERKUASA. DAN YAKINLAH JIKA PEMIMPIN ITU MELETAKKAN RAKYAT DI HADAPAN, IA AKAN KEKAL WALAU RATUSAN TAHUN, INSYAALLAH.

http://mulutmelayu-realiti.blogspot.com/ said...

Salam tuan, saya telah linkkan blog tuan di blog saya di ruangan Bloggers Pembela Negara 2.
Sudi tuan linkkan blog saya di blog tuan.
Selamat berjuang demi agama, bangsa dan tanah air tercinta.