RAKAN PEJUANG

02 March 2011

MAIN KOTOR NAMPAK!!!!!!!

SALAM SEMUA!

NAMPAKNYA PAS DAH SEMAKIN GHAIRAH SANGAT-SANGAT UNTUK MENDAPATKAN SOKONGAN PENGUNDI DI KERDAU DAN MERLIMAU SEHINGGA SANGGUP MEMBUAT LAPORAN SPRM TERHADAP ALI RUSTAM YANG DITUDUH MENYALAHGUNAKAN WANG ZAKAT. MEMANG ITU YANG MEREKA INGINKAN YAKNI SUPAYA ALI RUSTAM DI LIHAT SEBAGAI PESALAH SEBELUM PENYIASATAN DIMULAKAN. TUJUAN MEREKA SAMA MACAM DAPPIG CELAKA YANG MENGAITKAN UMNO DENGAN ISU RASUAH DAN PENYALAHGUNAAN KUASA! NIAT MEREKA MEMANG NAK MEMBURUKKAN ALI RUSTAM SELAKU KETUA MENTERI MELAKA YANG TELAH BANYAK BERJASA MEMAJUKAN NEGERI MELAKA! MEMANG NIAT MEREKA NAK MELIHAT KEHANCURAN UMAT ISLAM! NIAT MEREKA BUKAN KERANA ALLAH TAPI KERANA KUASA! KERANA KEBENCIAN MEREKA TERHADAP UMAT ISLAM ITU SENDIRI! KERANA MEREKA INGIN MEMBURUKKAN IMEJ ORANG ISLAM DI MATA DAPPIG CELAKA!


INILAH PERMAINAN POLITIK KOTOR PAS! TIDAK DAPAT TANDUK, TELINGA DIPULAS! MEREKA MEMANG TAHU CALON MEREKA DI MERLIMAU AKAN GAGAL MERAIH UNDI RAKYAT MERLIMAU, MAKA, MEREKA MULA MENABUR FITNAH DAN FITNAH, FATWA DEMI FATWA UNTUK MENGHASUT ORANG MERLIMAU DAN KERDAU!


SEBUTLAH APA SAHAJA WAHAI PENGANUT PAS! UNGKITLAH! CARILAH! GALILAH! SESUNGGUHNYA RAKYAT MERLIMAU DAN KERDAU TIDAK MEMERLUKAN PAS UNTUK MEMBANGUNKAN UMMAH  DAN PERPADUAN NASIONAL MEREKA DI SANA! CALON YANG DILETAKKAN OLEH BN BUKAN CALANG-CALANG! BUKAN ORANG LUAR! BUKAN PENIPU SEPERTI MANA CALON PAS MERLIMAU YANG MENIPU DALAM RESUME NYA! USUNGLAH SI NIE CHING DAPPIG CELAKA ITU KESANA KEMARI! USUNGLAH KIT SIANG! USUNGLAH GUAN ENG! USUNGLAH CHINA DAPPIG CELAKA ITU UNTUK MEMBANTU MEMBURUKKAN ORANG ISLAM UMNO SENDIRI!


PERMATA HATI PAS KINI DIUSUNG KE KERDAU DAN MERLIMAU
SUDAHLAH PAS! ORANG MELAYU ISLAM DAH MULA MELIHAT PAS SEBAGAI PARTI POLITIK DAYUS YANG SANGGUP MELACURKAN NILAI DIRI UNTUK BERNAUNG DI BAWAH KAKI DAPPIG CELAKA! TAK PERLU MENABUR JANJI! KERANA MASYARAKAT KERDAU DAN MERLIMAU LEBIH MEMAHAMI DAN MENGERTI BAHAWA CALON BN DI KERDAU DAN MERLIMAU LEBIH BAIK DARIPADA KEDUA-DUA CALON PAS!

1 comment:

Laksamana Bentan said...

Mereka semua ni adalah Gerombolan pakatan Pembangkang.

Kalau tak main kotor mereka susah nak hidup. Samalah macam babi dalam kandang kotor dan busuk yang menyondol ke sana ke mari.

Yang penting rakyat sudah mengenali mereka ini sebagai pengkhianat negara yang anti nasional.

Rakyat tahu mereka hendak mengubah Perlembagaan Persekutuan dan diganti dengan Perlembagaan Malaysia Malaysia ciptaan Parti China DAP yang ultra racist.