RAKAN PEJUANG

06 March 2011

WAHAI PAS! BN PASTI AKAN MENANG DI KERDAU & MERLIMAU! INSYAALLAH! HARI INI MASYARAKAT KERDAU DAN MERLIMAU AKAN KELUAR MENGUNDI UNTUK PRK MEREKA. ANAK SUFI YAKIN RAKYAT DI KEDUA-DUA TEMPAT INI TELAH MENDAPAT INFO SECUKUPNYA UNTUK MEMBUAT PILIHAN. MEREKA TELAH MENDENGAR CERAMAH UMNO DAN PAS, MEREKA TELAH MEMBACA AKHBAR PERDANA DAN AKHBAR PARTI PAKATAN NAMUN APA YANG PENTING MEREKA TELAH MELIHAT SENDIRI CALON MANAKAH YANG LEBIH JUJUR DALAM BERKEMPEN. ADAKAH CALON BN YANG TIDAK ADA ISU YANG BOLEH DIMAINKAN OLEH PAS? ATAU CALON PAS YANG MENDAPAT BANYAK KRITIKAN KERANA GAGAL MENONJOLKAN DIRI SEBAGAI CALON YB YANG BAIK.

MEREKA BOLEH MENILAI PARTI MANAKAH YANG MAMPU MENJAGA KEPENTINGAN MEREKA. ADAKAH PARTI BN YANG TELAH BANYAK MENGHULURKAN BANTUAN KEPADA MEREKA, YANG MENGAJAK SELURUH RAKYAT BERSATU, YANG ADIL DALAM PEMERINTAHAN,YANG IKHLAS MEMBERIKAN BANTUAN, YANG MAMPU MENGEMBANGKAN ISLAM DENGAN KAEDAH TERSENDIRI.
 ATAUPUN PARTI PAS YANG HANYA MENGGUNAKAN ISLAM SEBAGAI ALAT PEMUAS NAFSU, YANG SUDAH HILANG JATI DIRI, YANG SANGGUP MENIPU UNTUK MENYELAMATKAN DIRI, YANG SANGGUP MEMBAWA PELBAGAI CERITA FITNAH DAN TUDUHAN DENGAN TUJUAN UNTUK MENJATUHKAN KREDIBILITI UMNO, YANG SEKARANG INI SANGAT GIAT MENGKAFIRKAN UMAT ISLAM, YANG SEKARANG INI MENGAJAK ORANG RAMAI MELAKUKAN PEMBERONTAKAN UNTUK MEMBERI KUASA KEPADA MEREKA, YANG BERSEKONGKOL DENGAN BEKAS AHLI KOMUNIS MALAYA (DAPPIG CELAKA),YANG HILANG LAUNGAN ISLAMNYA DAN KELIHATAN LEBIH EKSTRIMIS MENDAPAT KUASA DARIPADA MEMPERTAHANKAN AGAMA?
TUAN SYED IBRAHIM B. SYED AHMAD (WAKIL BN DI KERDAU) DAN EN. ROSLAN AHMAD (WAKIL BN DI MERLIMAU) SEDANG BERSEDIA UNTUK MEMBERI KHIDMAT TERBAIK UNTUK MASYARAKATNYA. SEPANJANG KEMPEN MEREKA, MEREKA LEBIH BANYAK MENDEKATKAN DIRI DAN BERCAKAP TENTANG PEMBANGUNAN DAN BERKHIDMAT UNTUK RAKYAT DUN MEREKA. MEREKA MENGHULURKAN TANGAN UNTUK DISAMBUT OLEH TUAN PUAN. SAMBUTLAH TANGAN YANG DIHULUR OLEH MEREKA KERANA HANYA BN YANG IKHLAS MEMPERJUANGKAN NASIB KITA WALAU DI MANA SAHAJA KITA BERADA!

SELAMAT MENGUNDI!

2 comments:

Anonymous said...

Amin! Amin! Amin Ya Rabb! UMNO akan menang lagi...menang lagi..mengang lagi. INsyaAllah swt.

Anonymous said...

Kah kah kah kah... puak setan hamPAS akan terima hadiah paling bermakna arini. Lebih kurang jam 8 -9 mlm ni, puak setan hamPAS akan terima 2 biji telor ayam yg berbentuk bulan seperti bulan gerhana. Kah kah kah kah kah

2 - 0 beb!!!! BN: 2 - hamPAS: telor ayam

Kah kah kah kah kah...

Yuhaizat blh berambus dari kuaters guru, Hasanudin cipta hatrick pilihanraya. 0 , 0 dan terus 0.

Kah kah kah kah kah kah