RAKAN PEJUANG

16 March 2011

MENGAPA PAS SANGGUP BERSEKONGKOL DENGAN SI BACUL?

ANAK SUFI NAK RESPON SIKIT TENTANG PENCACAI PEMBANGKANG YANG CUBA MENGAITKAN DS NAJIB DENGAN KES ALTANTUYA HANYA KERANA NAK MENYELAMATKAN ANWAR IBRAHIM DARIPADA KES SALAH LAKUNYA YANG SEDANG POPULAR DIPERKATAKAN.
FITNAH ITU DOSA BESAR

PUAK-PUAK PEMBANGKANG YANG MEMANG SUKA MEMBANGKANG DAN KURANG AJAR SERTA TIDAK TAHU MENGHORMATI PERDANA MENTERI SENGAJA MENGAITKAN DS NAJIB DENGAN KES ALTANTUYA. BILA DESAKAN DIBUAT KE ATAS ANWAR UNTUK MEMBERIKAN DNA SEBAGAI BUKTI KES MAHKAMAH, PAS KHUSUSNYA MULA TUKAR TOPIK DAN SENGAJA MEMBUAT TUDUHAN BAHAWA DNA DS NAJIB JUGA PERLU DIAMBIL UNTUK DIKAITKAN DENGAN ALTANTUYA.
PAS BERSEKONGKOL DENGAN PENABUR FITNAH! TIDAK TAKUT DOSA?

WAHAI HADI AWANG DAN PENGANUT PAS SERTA PENYOKONG PARTI PEMBANGKANG SEKALIAN, ANWAR IBRAHIM TIDAK BERANI MENYERAHKAN DNA NYA, ANWAR IBRAHIM TIDAK PULA BERANI BERSUMPAH UNTUK MENEGAKKAN KEBENARAN JIKA DIA TIDAK BERSALAH. 
MENGAPA ANWAR TIDAK BERANI BERSUMPAH SEBAGAIMANA DS NAJIB? 
BERANI KERANA BENAR TAKUT KERANA SALAH!

BERBEZA DENGAN DS NAJIB, YANG DENGAN BERANINYA TELAH BERSUMPAH BAHAWA BELIAU TIDAK TERLIBAT DALAM KES ALTANTUYA INI MALAHAN TIDAK MENGENALI PUN WANITA MONGOLIA TERSEBUT. JIKA DS NAJIB BEGITU BERANI BERSUMPAH DI DALAM RUMAH ALLAH DAN PERNAH DISIARKAN DI MEDIA PERDANA DI DEPAN SELURUH RAKYAT MALAYSIA, APAKAH HAK PAS UNTUK MENAFIKAN SUMPAHNYA? SUMPAHAN DENGAN MENYEBUT NAMA ALLAH BUKANLAH SESUATU YANG BOLEH DIPERMAINKAN. BERANI KERANA BENAR. JIKA DS NAJIB BERSALAH, BIARLAH ALLAH YANG MENENTUKANNYA KERANA SUMPAHANNYA ITU. TAPI JIKA BENAR BELIAU TIDAK BERSALAH, APA HAK KAMU SEMUA WAHAI PENGANUT PAS UNTUK MENGHUKUM DS NAJIB DENGAN FITNAH YANG BERTERUSAN BEGINI SEDANGKAN YANG PATUT MENGHUKUMNYA ADALAH ALLAH JIKA BELIAU BERSALAH. 
APAKAH KAMU SEMUA LUPA DAN TIDAK YAKIN PADA JANJI ALLAH MENGENAI HUKUM BERSUMPAH DALAM ISLAM? APAKAH KAMU SUDAH HILANG KEYAKINAN PADA ALLAH? APAKAH KAMU LEBIH HEBAT DARIPADA KUASA ALLAH DAN APA LAYAKNYA KAMU MAHU MENJATUHKAN HUKUMAN PADA SESAMA MANUSIA SEDANGKAN HAK ITU ADALAH HAK MUTLAK ALLAH KE ATAS HAMBANYA YANG BERANI BERSUMPAH!

KAMU PENGANUT PAS SELALU MEMBUAT TUDUHAN DAN TIDAK HABIS MEMBURUKKAN DS NAJIB DAN ISTERINYA HANYA KERANA PADA ANGGAPAN KAMU, KAMU LEBIH MULIA DARIPADA MEREKA DAN KAMU LEBIH ISLAM DARIPADA MEREKA. KAMU ANGKAT DAPPIG CELAKA SETINGGINYA DAN KAMU PIJAK MARUAH UMAT ISLAM SERENDAHNYA HINGGA ALLAH TELAH MERENDAHKAN MARUAH KAMU SENDIRI TANPA KAMU SEDARI. LIHAT SAJA SEKARANG INI, SOKONGAN KAMU SEMAKIN MEROSOT DAN PEMIMPIN MULIA KAMU SEPERTI NIKCY AZIZ DICERCA DAN DIHAMUN OLEH ORANG LAIN KERANA KAMU BONGKAK DAN SOMBONG DENGAN ILMU YANG ALLAH PINJAMKAN PADA KAMU DI MUKA BUMI INI. 

JIKA DS NAJIB SANGGUP BERSUMPAH KERANA BENAR, MENGAPA KAMU MASIH MENYOKONG ANWAR IBRAHIM YANG BERMATIAN TIDAK MAHU BERSUMPAH DAN BERMATIAN TIDAK MAHU MENYERAHKAN DNA UNTUK MEMBUKTIKAN KEBENARANNYA! 

SIAPAKAH YANG BENAR WAHAI PENGANUT PAS YANG BUTA HATI?

3 comments:

Anonymous said...

juakx2 pok pencacai PAS..kalau dah otak tu sebu dgn hati busuk,jiwa kacau..cakap apa je takan di terima..dia selalu anggap..dia je lah yg baik/org lain semua mcm bangsat..
prinsip seakan yahudi..fikir dia je dari anugerah tuhan/mulia ,org lain layak di bunuh rendah seakan binatang.

Anonymous said...

Dulu apa yang hampa tak kata dekat Tun Mahathir dan sekarang hampa kata ds najib pula ada hubungan dengan altantuya dan macam macam lagi ,ds najib dah pun bersunpah tidak ada hubungan dengan altantuya.Apa hampa nak lagi? aku ingat hampa ni ingat hampa tak mati kot sebab tu hampa jadi macam ni. Masa hampa sembahyang mengadap allah swt hampa tak rasa apa apa ke? Pada aku hampa tak rasa langsung bersalah fitnah orang,tapi bila bercakap halal haram dosa pahala sentiasa bermain dibibir mulut,lebih baik hampa nasihat kawan baik hampa untuk bersumpah atau bagi DNA ada lebih bagus, aku pun pelik juga orang yang dah bersumpah hampa maseh dok tudoh dia,yang tak mau sumpah macam dsai hampa bercaya sangat yang ni yang aku sangat tak faham dengan politik hampa yang sangat sophisticated dan canggih. Aku percaya hampa semua adalah pelakon pelakon handalan yang dapat mengalahkan seniman P. Ramlee.

Anonymous said...

Siapa minta Nuari berikan sample DNA?
Jawabnya adalah Pendakwa.

Kenapa pendakwa minta?
Sebab mahkamah tolak sample DNA yang polis ambil dilockup kerana dinilai tidak dengan izin dan kerelaan Nuar Si Tertuduh.

Apa perlunya DNA Nuar diperolehi secara sah?
Bagi bolehkan pendakwa membuat padanan dengan DNA Lelaki Y yang ditemui dalam dubur mangsa.

Semua di atas adalah berkaitan dengan Perbicaran Mahkamah Tinggi : Tuduhan Liwat II Nuar.

Siapa minta YAB PM berikan sample DNA?
Tertuduh Kes Liwat II : Nuar (Apa dia dah tukar jadi pendakwa atau hakim le pulak)

Apakah Nuar bersedia serahkan DNAnya jika YAB PM sanggp serahkan DNAnya?
Ada berani Nuar? Jangan cabar ya. YAB PM pernah bersumpah bagi nafikan tuduhan berkenaan.

Dasar pembelit putar alam yang macam-macam. Usahlah engkau buat permintaan yang mengarut hai Nuar. Permintaan/cabaran engkau itu "ibarat mahukan segelas susu harimau jantan beranak sulung". Adakah ini suatu perumpamaan melampau jika dibandingkan dengan akhlak Nuar?

Sedarlah hai Nuar bin Berahim bahawa semakin hari semakin menebal dan mendalam rasa benci kepada engkau dan penganut-penganut PKR dan PAS (Tak pasal-pasal je PAS terpalit sama. Itulah harga mahal yang tidak munasabah telah PAS bayar demi demokrasi dan politik) Haaa...