RAKAN PEJUANG

04 March 2011

DULU PAS DISANJUNG KINI PAS DIPASUNG.......

SALAM....


KERANA GAGAL MENDAPAT SOKONGAN RAKYAT DI MERLIMAU DAN KERDAU, PAKATAN HARAM PAS DAN DAP BAGAIKAN KUCING KEHILANGAN ANAK. MERAPU DAN MERABAN SANA SINI MENJAJA CERITA BASI DAN TIDAK ADA MODAL. MEREKA MENUDUH UMNO MERASUAH PENDUDUK KERDAU DAN MERLIMAU DENGAN PEMBERIAN BEBERAPA SUBSIDI DAN PEMBANGUNAN DI TEMPAT TERSEBUT. SEDANGKAN MEREKA JUGA APA KURANGNYA MEMBERIKAN PELBAGAI JANJI JIKA MEREKA MENANG! MEREKA KATA UMNO TAK IKUT PERATURAN DAN CARI GADUH DENGAN MEREKA.


TAPI APA YANG ANAK SUFI NAMPAK DAN SEMUA ORANG NAMPAK YANG TAK IKUT PERATURAN ADALAH PUAK PEMBANGKANG HARAM TERMASUK PAS. SEBAB TU LAH WALAUPUN SPR KATA JANGAN ADA BENDERA LAIN YANG BERKIBAR, MEREKA TETAP JUGA MENGIBARKAN BENDERA DAPPIG CELAKA DAN PKR. TAPI BN TIDAK PULA MENGIBAR BENDERA LAIN WALAUPUN DALAM KOMPONEN BN ADA MACAM-MACAM PARTI. BN TETAP BERSATU DI BAWAH SATU BENDERA BN!

TAK PAYAH NAK CERITA LAH PAS OI! RAKYAT BOLEH NAMPAK SIAPA YANG BAGAIKAN CACING KEPANASAN SEKARANG NI? AKIBAT MULUT CELURAR MENGHINA BANGSA MELAYU, AKIBAT MULUT CELUPAR MENGKAFIRKAN ORANG ISLAM YANG LAIN, AKIBAT MULUT CELUPAR MENGKHIANATI BANGSA SENDIR, MAKA TERIMALAH PADAHNYA SEKARANG. ORANG MELAYU DAH MULA NAMPAK PAS ADALAH BONEKA ATAU BARANG MAINAN DAPPIG CELAKA!


AKIBAT GAGAL MENDAPAT SOKONGAN ORANG MELAYU, MAKA SEKARANG INI MODUS OPERANDI PEMBANGKANG HARAM JADAH INI ADALAH MELAKUKAN TUDUHAN DEMI TUDUHAN PADA UMNO DENGAN HARAPAN RAKYAT AKAN PERCAYA! TAPI SAYANG....PAS SEMAKIN KESEORANGAN. 


SEKARANG INI, SUDAH SEMAKIN RAMAI UMAT ISLAM DI NEGARA INI YANG MENGATAKAN PAS SUDAH MENJADI PARTI POLITIK ISLAM YANG SESAT! PAS SUDAH MENJADI BAHAN CACIAN ORANG KERANA KESOMBONGAN MEREKA! NICKY AZIZ KINI KIAN DIBENCI HATTA ORANG KELANTAN SENDIRI. KENAPA JADI BEGITU? MENGAPA IA BERLAKU SEKARANG? MENGAPA DULU KURANG MELAYU MENGHINA PAS SEBEGINI TERUK? SEBAB APA? SEBAB KAMI INI AHLI NERAKA DAN AHLI PAS ITU AHLI SYURGA? SEBAB APA? SEBAB KAMI INI SYAITAN DAN AHLI PAS ITU MALAIKAT? TIDAK...TIDAK...SEBAB UTAMANYA KERANA..ALLAH MEMBALAS PERBUATAN KAMU ORANG PAS YANG SUKA MENGHINA ORANG ISLAM UMNO. DI ATAS PENGHINAAN YANG SANGAT MELAMPAU ITU, MAKA KINI, KAMU PULA MERASAKAN SEMAKIN RAMAI UMAT ISLAM MEMBENCI KAMU! MALAHAN SEMAKIN RAMAI AHLI KAMU YANG KELUAR PARTI KERANA TIDAK SANGGUP BERSEKONGKOL DENGAN KAMU YANG SEMAKIN LARI DARI LANDASAN ISLAM YANG SEBENAR. 

SESUNGGUHNYA ALLAH MAHA KAYA DAN MAHA ADIL! KINI PAS SEMAKIN DIMAKI DAN DIHAMUN MALAHAN DIKATAKAN PARTI YANG SESAT OLEH RAMAI UMAT ISLAM! APAKAH KAMU TIDAK MENGERTI?

2 comments:

Anonymous said...

GALAS
hamPas # tumPas

TENANG
hamPas # tumPas

KERDAU & MERLIAMAU
hamPas TEMPAH tumPas

Anonymous said...

pecah ppalolah mu natte nik ajis, palo bengongmu akan kena katok nanti ko tuk nukar nakir.......