RAKAN PEJUANG

31 March 2011

VIDEO SEKS: YANG UNTUNG ADALAH PAKATAN HARAM! UMNO SEMAKIN DIBENCI!!

SALAM....


VIDEO SEKS YANG SEDANG HANGAT DIDENDANGKAN OLEH BLOGGERS DAN FACEBOOKERS DARIPADA PIHAK PENYOKONG UMNO/BN MAHUPUN PENYOKONG PAKATAN HARAM HANYA MEMBOSANKAN RAKYAT!


ANAK SUFI SEBENARNYA SANGAT BERSETUJU DENGAN DR. ASRI DALAM PENULISAN BELIAU ADAKAN PERHIMPUNAN ANTI POLITIK LUCAH.


SEBELUM ANWAR IBRAHIM DIHENTAM MENGENAI KES LIWAT DAN VIDEO SEKS DENGAN PELACUR CHINA, BEBERAPA PEMIMPIN UMNO TERLEBIH DAHULU TELAH TURUT DIPALITKAN DENGAN BEBERAPA KES ZINA, ARAK DAN SEBAGAINYA YANG MEMBUKA AIB SEORANG MAKHLUK ALLAH. CUMA BEZANYA, APABILA PEMIMPIN UMNO DILEMPARKAN TUDUHAN SEBEGINI, TIDAK SEHEBOH DAN SEHEBAT GEGAK GEMPITA SEBAGAIMANA GEGARNYA BUMI MALAYSIA INI APABILA IANYA TERJADI PADA PEMIMPIN PEMBANGKANG KHUSUSNYA NUAR BRAHIM. BEZANYA KERANA GEGARAN ITU DISEBABKAN TUAN PUNYA BADAN YANG  SENGAJA MENGHEBOH DAN MENGHEBAHKAN TUDUHAN ZINA NYA KE MERATA PELUSUK NEGARA DAN DUNIA UNTUK MERAIH SOKONGAN UNDI. 


JADI, BOLEHLAH ANAK SUFI SIMPULKAN YANG DITUDUH DAN MENUDUH SAMA-SAMA MEMPUNYAI KEPENTINGAN POLITIK. 


HASILNYA BARU-BARU INI, PEMBANGKANG SUDAH MULA MENGGUNAKAN STRATEGI BARU APABILA BLOG (UPAHAN?) MEREKA MILO SUAM DAN MUNGKIN AKAN DIIKUTI OLEH BLOGGERS YANG LAIN MULA MENCARI DAN MENGINTAI AIB BLOGGERS PENYOKONG UMNO/BN UNTUK DIBOGELKAN KONONNYA KERANA MEMBALAS PERBUATAN BLOGGERS UMNO/BN YANG MENANGGALKAN SELUAR PEMIMPIN MEREKA.
APA NAK JADI UMAT ISLAM SEKARANG NI? ANAK SUFI SECARA PERIBADINYA TIDAK BERSETUJU DENGAN KAEDAH POLITIK LUCAH INI. HENTIKAN LAH. JIKA KITA TIDAK BERSETUJU DENGAN PEMIMPIN TERSEBUT, BIARLAH IA ADA KAITAN DENGAN SALAH LAKUNYA YANG MERUGIKAN NEGARA. JANGANLAH DI SERANG KEPERIBADIANNYA. 

SEBAGAI CONTOH, TOHMAHAN YANG DILEMPARKAN TERHADAP DS ROSMAH YANG TERLALU MELAMPAU BATASAN KEMANUSIAAN HANYA KERANA BELIAU TIDAK BERTUDUNG. HAKIKATNYA, IA TIDAK MENDATANGKAN KEMUDHARATAN PUN PADA RAKYAT. DOSA BELIAU ADALAH TIDAK MENUTUP AURAT DENGAN SEMPURNA (KEPALA). DOSA ITU ADALAH ANTARA DIA DENGAN ALLAH. DOSA TETAP BERDOSA. HARAM TETAP HARAM. NAMUN, TIDAK PULA DIA BERPAKAIAN SEKSI SEHINGGA MERUNTUHKAN IMEJ BELIAU SEBAGAI ISTERI PM MALAYSIA. NAMUN ITULAH YANG DIKUTUK DAN DIHINA SEHINANYA SEOLAH2 TERUS DIHUMBAN KE NERAKA TANPA ADA PERHITUNGAN PAHALA AMALAN YANG DILAKUKAN BELIAU. SIAPA KITA YANG BERHAK MENJATUHKAN HUKUMAN SEBEGITU? KITA JUGA MELAKUKAN DOSA NAMUN DOSA KITA BUKAN PADA AURAT TAPI PADA HINAAN, KUTUKAN, FITNAH, IRI HATI, UJUB, TAKABUR, BONGKAK, MENGADU DOMBA DAN PELBAGAI PERKARA MUNGKAR YANG LAIN. JADI, APA BEZANYA KITA? BEZANYA HANYA IMAN DAN TAQWA PADA ALLAH.

BEGITU JUGA DENGAN KES-KES ZINA KINI DIJADIKAN MODAL POLITIK UNTUK MERAIH UNDI. DALAM KONTEKS TUDUHAN ZINA TERHADAP ANWAR IBRAHIM, YANG MENUDUH ADALAH DATUK T (KAWAN KARIB ANWAR, BEKAS PEMIMPIN UMNO DAN BENDAHARI PERKASA) SEMENTARA YANG MENDAPAT BURUKNYA ADALAH UMNO/BN YANG TELAH TURUT TERPALIT DEK SEBABKAN KES INI KERANA KINI ISU INI MULA DIPANDANG JELAK DAN BOSAN OLEH RAKYAT LANTARAN MENGAJUKAN ISU YANG SAMA UNTUK MENJATUHKAN NUAR BRAHIM. JIKA INI BERLAKU, TIDAK TERAGAK-AGAK ANAK SUFI KATAKAN TINDAKAN DATUK T YANG SENGAJA MENCIPTA ISU DALAM KAIN INI SEBAGAI TINDAKAN BODOH DAN SEMPIT TANPA HALA TUJU! 


RAMAI PENYOKONG UMNO DAN BN SENDIRI PUN MARAH DENGAN ISU YANG DIBAWA OLEH DATUK T NI. SEBABNYA DENGAN ISU BODOH MACAM NI MENYEBABKAN RAKYAT SUDAH MULA MUAK DAN AKAN MUNGKIN BERPALING SEMULA KEPADA PAKATAN HARAM (SAMA ADA PADA DAP ATAU PAS) KERANA KES INI JIKA KITA LAYAN AKAN MENUNJUKKAN KELEMAHAN DAN TIDAK PROFESIONALNYA PEMIMPIN UMNO/BN. KETEPIKAN SAHAJA ISU VIDEO SEKS YANG MEMBOSANKAN INI. KITA HADAP SATU PERKARA SAHAJA. CUKUPLAH ISU LIWATNYA YANG MASIH BELUM SELESAI. KITA TUNGGU DAN TUNGGU SAHAJA JAWAPANNYA. LAGIPUN DENGAN ISU LIWAT NI PUN, NUAR SUDAH LEMAS DALAM PERMAINAN POLITIKNYA SENDIRI. BANYAK LAGI DOSA ANWAR YANG BERKAITAN DENGAN PENGKHIANATANNYA TERHADAP NEGARA YANG BOLEH DICANANGKAN. (CONTOHNYA, MELAWAT KE LUAR NEGARA KHUSUS UNTUK MEMBURUKKAN IMEJ NEGARA DAN MENGANGGU PELABURAN KE NEGARA INI.)


NAMUN, SAMA ADA KITA SEDAR ATAU TIDAK, ISU VIDEO SEKS INI HANYA MENGUNTUNGKAN NUAR BRAHIM DAN PAKATAN HARAM. SEBABNYA, ISU INI MEMBERIKAN PELUANG UNTUK NUAR DAN GENG-GENGNYA MENGHENTAM DAN MEMBURUKKAN UMNO/BN KONNONNYA FITNAH JAHAT UMNO/BN. MEREKA ADA MODAL YANG SANGAT ENAK DIDENDANGKAN. 


DUA ORANG SAHABAT BERHIBUR

BILA FIKIRKAN KEUNTUNGAN YANG DIPEROLEH OLEH NUAR BRAHIM TERHADAP ISU INI, ANAK SUFI TERTANYA-TANYA BEBERAPA PERKARA:
1.         MENGAPA ESKAY SANGGUP MEMBUKA AIB SAHABAT BERHIBURNYA SENDIRI?   SEDANGKAN SEHINGGA KINI, DIA TIDAK MENGAKU PUN YANG DIA ADA 
MASALAH DENGAN NUAR!
2.         JIKA RAKAMAN INI DILAKUKAN DI HOTEL YANG KERAP DIKUNJUNGI OLEH  
NUAR, MENGAPA TIDAK DIAMBIL TINDAKAN PADA HOTEL BERKENAAN KERANA 
TELAH MEMASANG VIDEO TERTUTUP YANG MELANGGAR PRIVASI INDIVIDU.

3.         BAGAIMANA ANWAR BOLEH TAHU TENTANG ISU PERUT (BOROI SIKIT KATANYA) SEDANGKAN PADA MALAM SIDANG MEDIA ITU, DIA MAKLUMKAN DIA SENDIRI BELUM TENGOK VIDEO TERSEBUT? SIAPA YANG BERITAHU DIA? ADAKAH   ESKAY? ATAU DIA MEMANG TAHU PERANCANGAN YANG SENGAJA DIREKA UNTUK MEMFITNAH UMNO/BN?
4.         KALAU BENAR ESKAY IKHLAS, MENGAPA VIDEO TERSEBUT TIDAK DIEDARKAN JUGA KEPADA DAP PUSAT DAN PAS PUSAT SUPAYA BOLEH SAMA-SAMA  TENGOK KEBENARAN SIAPA PELAKONNYA?


APAPUN, ANAK SUFI SANGAT MENGHARAPKAN AGAR UMAT ISLAM DI NEGARA INI KEMBALI SEMULA KEPADA PERJUANGAN ASAL KITA IAITU BERJUANG UNTUK MENINGKATKAN MARUAH DAN MARTABAT UMAT ISLAM DAN SAMA-SAMA MEMPERTAHANKAN MARUAH AGAMA ISLAM.


VIDEO SEKS HANYALAH ALAT UNTUK MEMPOPULARKAN INDIVIDU DAN PARTI POLITIK YANG TERTENTU. DI ANTARA UMNO/BN DENGAN PAKATAN HARAM SAMA-SAMA BERUNTUNG HASIL DARIPADA VIDEO SEKS INI. NAMUN, ANAK SUFI MELIHAT KEUNTUNGAN LEBIH PADA PAKATAN HARAM KERANA BOLEH BUAT ROAD SHOW UNTUK MEMFITNAH UMNO.  HANYA KEBENARAN SAHAJA YANG YANG AKAN MENENTUKAN SIAPA  YANG AKAN KECUNDANG.

JADI, HENTIKANLAH POLITIK SELAK KAIN. LEBIH BAIK KITA TUMPUKAN PADA POLITIK UNTUK PERJUANGAN HIDUP RAKYAT. TAHNIAH DS NAJIB KERANA TERUS MEMBERIKAN TUMPUAN PADA KEBAJIKAN RAKYAT TANPA MEMBERI RESPONS SAMA SEKALI TERHADAP ISU VIDEO SEKS YANG MENYUSAHKAN INI. SYUKUR!

No comments: