RAKAN PEJUANG

22 March 2011

RAKYAT BERSIMPATI DENGAN ANWAR IBRAHIM YANG DIFITNAH!

SEMAKIN JELAS KINI, NUAR BRAHIM MEMANG SENGAJA MERANCANG DIRINYA DIFITNAH MELALUI VIDEO SEKS YANG HANGAT DIPERKATAKAN SEKARANG INI. ANAK SUFI DAPAT MELIHAT DENGAN JELAS DARI RIAK WAJAH NUAR BRAHIM SEWAKTU MEMBUAT PENAFIAN DI KACA TV MALAM TADI TERNYATA ADA SENYUMAN DISEBALIK HAMBURAN KATA-KATA MARAH TERHADAP UMNO DAN BN. 


KALI INI, ANWAR BENAR-BENAR BERANI MEMBUAT PENAFIAN TERSEBUT. KEBERANIAN YANG DITUNJUKKAN OLEH ANWAR IBRAHIM TERHADAP ISU VIDEO SEKS ITU SANGAT LUAR BIASA. DIA TIDAK SEBEGINI BERANI SEWAKTU BERHADAPAN DENGAN UMI HAFILDA DAN TIDAK PUNYA KEBERANIAN APABILA BERDEPAN DENGAN DESAKAN MENYERAHKAN DNA NYA DALAM KES LIWAT DENGAN SAIFUL.
ANWAR YANG DIKENALI SEBAGAI RAJA PUTAR ALAM KELIHATAN GEMBIRA DENGAN ISU VIDEO SEKS YANG DIHEBAHKAN MENGENAI DIRINYA. SEMAKIN HANGAT ISU INI, SEMAKIN GEMBIRA DAN GIRANG HATI NUAR BRAHIM KERANA PERANCANGANNYA MENCAPAI MATLAMAT. TUJUAN NUAR BRAHIM HANYALAH SATU IAITU MENGEMBALIKAN SIMPATI DAN SOKONGAN RAKYAT TERHADAPNYA. DIA TAHU DIA SUDAH SEMAKIN NAZAK DAN LEMAS DENGAN DESAKAN DEMI DESAKAN RAKYAT AGAR DIA MEMBERIKAN DNA NYA. KINI DIA MENGUBAH STRATEGI. UPAH ORANG YANG SEAKAN DIRINYA UNTUK BERZINA DENGAN PELACUR DAN ARAH ORANG KUATNYA DATUK T UNTUK MEMBUKA ISU TERSEBUT KEPADA MEDIA.

WAHAI SEMUA RAKYAT MALAYSIA, NUAR BRAHIM MEMANG SENGAJA MEMBAWA ISU INI, MEMANG SENGAJA MAHU ISU INI DIPERHEBAHKAN DENGAN SEHANGAT-HANGATNYA AGAR NAMPAK UMNO/BN INI BURUK KERANA TIDAK HABIS-HABIS CUBA MEMFITNAHNYA. MEMANG ISU INI SENJATA PALING AMPUH UNTUK DIA TERUS BERSANDIWARA UNTUK MENDAPAT SIMPATI DARIPADA MASYARAKAT DAN AKHIRNYA MEMBERIKAN SOKONGAN KEPADANYA. 


WAHAI NUAR BRAHIM, JANGAN LAH MEMPERBODOHKAN RAKYAT. KAMI TIDAK BODOH UNTUK MENILAI. KAMI TAHU BUKAN KAMU YANG BERAKSI DALAM VIDEO ITU. YANG BERAKSI ITU ADALAH PELAKON YANG KAMU UPAH YANG KELIHATAN SEPERTI KAMU AGAR BOLEH KAMU JADIKAN ISU UNTUK DIPERHEBAHKAN OLEH RAKYAT YANG AKHIRNYA AKAN MENAMPAKKAN SEOLAH-OLAH KERAJAAN BN INI JAHAT DAN KAMU ITU BAIK.


INGATLAH NUAR BRAHIM, KAMU SEMAKIN TUA! KAMU SEMAKIN TUA! KAMU SEMAKIN TUA! INGATLAH MATI SEMAKIN HAMPIR KEPADA KAMU! MATI SEMAKIN HAMPIR KEPADA KAMU! MATI SEMAKIN HAMPIR KEPADA KAMU! HENTIKANLAH MEMBUAT ONAR DAN MEROSAKKAN KEHARMONIAN RAKYAT MALAYSIA. DULU SEMASA KAMU DUDUK DALAM PENJARA, MALAYSIA AMAN DAN RAKYATNYA BERSATU. BILA KAMU KELUAR PENJARA, MACAM-MACAM YANG KAMU LAKUKAN SEHINGGA RAKYAT JADI KACAU KERANA KAMU YANG RAKUS DAN GILA KUASA UNTUK MENJADI PERDANA MENTERI MALAYSIA!


KEPADA RAKAN-RAKAN BLOGGERS DAN FACEBOOKERS, JANGAN PEDULIKAN ISU VIDEO CIPTAAN NUAR BRAHIM ITU. KITA TERUS MENERUS MENDESAK DAN MENDESAK SECUKUPNYA AGAR NUAR BRAHIM MENYERAHKAN DNA NYA KALAU DIA BENAR-BENAR TIDAK BERSALAH! 


KALI INI SENJATA YANG KAMU CIPTA AKAN MENIKAM DIRI KAMU SENDIRI WAHAI NUAR BRAHIM!

11 comments:

UjangRanggi said...

Bro Sufi,

Nescaya titik tuak la airmata rakyat yang simpati pada bewak tua sekor ni...jenuh bertadah ngan kole...

Matlamat bewak ni supaya orang bertambah benci dan berhenti menyokong kerajaan.

Korang tengok, apasal tok guru tak berbunyi pun?

Aku rasa tok guru pun terkancing gigi pasal isu video lucah ni..

Dia tengah fikir camana nak ampunkan dosa bewak tu sertamerta supaya penganut PAS tak desak ajak keluar Pakatan Haram.

Camanapun, kita mesti maintain cool...isu DNA jangan dilupakan...

Gonyoh Nuar Bewak habis-habisan!!

Penditakainsingkat said...

Salam Anak Sufi,

Memang benar Nuar Berahim sedang mengalami keruntuhan. Bukan sahaja maruahnya sebagai ahli politik, tetapi maruahnya sebagai manusia juga ranap di mata masyarakat kita.

Nuar Berahim fikir dia boleh memperbodohkan rakyat Malaysia sepanjang masa. Dia tidak sedar seluruh rakyat melihatnya sebagai bekas banduan yang bodoh kerana mengulangi perkara yang sama berulangkali.

Kesian pada isterinya selaku Presiden Parti Keadilan dan anaknya sebagai Naib Presiden Parti Keadilan sedangkan Nuar Berahim sendiri mempermain2kan mahkamah keadilan.

Anonymous said...

nak kasihan macam mana pendita
isterinya yang jadi punca
tak nasihatkan anuar supaya kawin 2 3 orang isteri lagi supaya jangan buat maksiat kerana ketagih lubang

Hamdan Rukun said...

BRO,

KO BENAR. KITA LUPAKAN SESUATU YANG BELUM PASTI. KITA FOKUS KEPADA PERKARA YANG PASTI TELAH BERLAKU.
1. ADA MANI LELAKI Y DALAM DUBUR SAIFUL
2. UNTUK BUKTIKAN BAHAWA LELAKI Y ITU BUKAN NUAR BRAHIM SPT SANGKAAN KEBANYAKAN ORANG, NUAR BRAHIM WAJIB SERAHKAN SAMPEL DNANYA..

Anonymous said...

KALAU DLM VIDEO TU TAK MAIN BELANG, BUKAN BANG NUAR LER. SENANG JER NAK TAU BETUI KER TIDAK...

Anonymous said...

wahai orang-orang bodoh yang suka sangat menghina orang. aku gerenti korang ni mesti tak solat,tak puasa dan beramal ibadat. kalau tak takkan la ati korang busuk macam taik..kalau korang solat mesti solat korang tu dapat mencegah kemungakaran.
korang tuduh dia buat menda tak elok.. kalau menda2 tu semua fitnah korang terima lah azab api neraka nanti...

Anonymous said...

siapa yang perangkap rahim.. fitnah rahim saolah yg membuat tu maksum.. pada hal dia pun jahat tapi belu siapa berani dedahkan cuma apabila umi hafidah tampil.. itu pun umi ditangkap oleh polis..siapa yg salh guna kuas ...al juburi sendiri.. ingat al juburi.. pelandok luipa kan jerat tetapi jerat tak akan lupakan pelandok.. telan obat yg kau buat sendiri..

Anonymous said...

dia ni 2 alam.. depan belakang sama aja...atasa bawah sama rasa sama rasa...FAHAM...

Anonymous said...

TELAH RAMAI ORG YG DIFITNAHKAN SUDAH MENJADI ARWAH....INGAT SUMPAH ORG TERINAYA///SIAP KAU JUBURI...AIB DATANAG SEHINGGA KE UJUNG NYAWA KAU....BAAAABIIIIIIIIII

Anonymous said...

ini bukan blog ANAK SUFI, INI BLOG ANAK HARAM....hahaha

Unknown said...

slm saudara seIslam... walau apapun dilakukan oleh tiap2 saudara2 seIslam jgn la kita menghukum atau memaki hamun, ini bukan cara Islam lagipun kita hanya manusia biasa bukan Tuhan.. hanya Tuhan saja yg boleh hukum manusia.. bnyakkn Istighfar... jgn kluarkan kata2 kesat mengikut sesuka hati, ikutkn hati nafsu namanya tu.. lagipun ini blog Anak Sufi bukan blog maki hamun jadi tunjukkan cara Anak Sufi berbicara, bkn mcm ni... ingat Tuhan bnyk2 saudaraku..... walau parti politik manapun yg kita sokong jgn la kita buat perkara2 yg tak elok kita hanya manusia biasa.. Harap semua saudara2 seIslam sedar dengan tiap kata2 yg d luahkan.. TAUBAT la,pintu taubat sentiasa terbuka.... wslm. "SUFI ITU TINGGI DARJATNYA"