RAKAN PEJUANG

28 November 2010

ANWAR - TIANG MEMBAWA REBAH!

MELAKSANA AGENDA RAKYAT KE MELAKSANA AGENDA KRONI DAN KERABAT?
ATAU MELAKSANA AGENDA DAP LAKNATULLAH?

SEBAGAIMANA ISTERI BEGITULAH RENTAK SI SUAMI YANG SAMA-SAMA PAKAT MENENTANG KETUANAN MELAYU. TADI TV3 MENYIARKAN LAGI KONGRES NASIONAL PKR MENGENAI KECELUPARAN ANWAR IBRAHIM MENOLAK KETUANAN MELAYU. DALAM KONGRES NASIONAL INI JUGA BERLAKU SEKALI LAGI AYAT ALLAH DIMANIPULASIKAN OLEH ORANG KAFIR UNTUK KEPENTINGAN POLITIK MEREKA! MAKNA AYAT DARI SURAH AL-IMRAN TELAH DIBACA SALAH OLEH SALAH SEORANG PEWAKILAN PKR YANG BERBANGSA INDIA. 


SYABAS KEPADA PAS DAN MEREKA YANG BERAGAMA ISLAM DALAM PKR KERANA TELAH BERJAYA MENARIK MINAT ORANG BUKAN ISLAM MEMBACA AYAT ALLAH SESUKA HATI MEREKA DEMI KELANGSUNGAN POLITIK SEMPIT. MEREKA MERASAKAN BAHAWA AYAT ALLAH BUKAN LAGI HAK MILIK ORANG ISLAM. MEREKA BOLEH MEMBACANYA SESUKA HATI. RAKYAT BOLEH MENILAI SENDIRI KESILAPAN YANG DILAKUKAN OLEH PAS DAN ANWAR! 


MUNGKIN KATA-KATA ANWAR MENOLAK KETUANAN MELAYU INI PERLU DIBUAT LAPORAN POLIS KERANA KATA-KATA INI BOLEH MERUNTUHKAN INSTITUSI RAJA DI NEGARA INI. APA MAKSUD ANWAR IBRAHIM BILA DIA MENGATAKAN SEORANG YANG BEKERJA SEBAGAI PENCUCI LONGKANG MASIH DIANGGAP TUAN KERANA DIA ADALAH MELAYU? APA MAKNANYA? ADAKAH DIA MENGHINA PEKERJAAN PENCUCI LONGKANG ITU? APA KAITAN KETUANAN MELAYU DENGAN PEKERJAAN SEPERTI INI? APA MAKNANYA TUAN? WAHAI ANWAR IBRAHIM YANG BIADAB DAN KURANG AJAR! KETUANAN MELAYU BUKAN BERMAKNA KAMU MELAYU KAMU MENJADI TUAN TETAPI KETUANAN MELAYU BERMAKNA NEGARA INI BERTUANKAN RAJA-RAJA MELAYU YANG MEMAYUNGI HAL EHWAL ISTIADAT DAN HAL EHWAL AGAMA ISLAM DI NEGARA INI. KALAU MELAYU TU NAK JADI TUAN SAJA TIDAK AKAN ADA PELUANG ORANG BUKAN MELAYU DIANGKAT MENJADI PEMIMPIN SESUATU JABATAN ATAU SYARIKAT! 


WAJAH MANUSIA YANG DILAHIRKAN MELAYU TETAPI KUFUR NIKMAT YANG ALLAH BERIKAN! SANGGUP MENGGADAI MARUAH BANGSA KERANA KUASA! SANGGUP MENOLAK KETUANAN MELAYU! BIADAP DAN RAKUS!

SUNGGUH BIADAP PEMIMPIN PKR DAN PENGIKUTNYA. LIHAT SAHAJA KATA-KATA YANG DIHAMBURKAN OLEH ZURAIDA KEPADA PIHAK MEDIA. INI PARTI KITA PUNYA! SUKA KITA LE NAK BUAT APA! MEMANG TERNYATA PKR ADALAH HAK EKSKLUSIF PEMIMPINNYA. JADI KEPADA PENGIKUT PKR, JANGAN LAH MARAH JIKA JAWATAN-JAWATAN PENTING DALAM PKR BOLEH DITENTUKAN OLEH KETUA UMUM MEREKA. INI KAH DEMOKRASI DAN KEADILAN????? 


SATU PERSATU PERLAKUAN BURUK ANWAR DAN PEMIMPIN PKR DITUNJUKKAN OLEH ALLAH SECARA JELAS DAN NYATA. APAKAH ANWAR MERASAKAN DENGAN KENYATAAN MEMBENCI KETUANAN MELAYU ITU AKAN DAPAT MENARIK SOKONGAN MELAYU? BENARLAH KATA EZAM BAHAWA MINAT ANWAR ADALAH MENARIK SOKONGAN ORANG CINA DAN INDIA!

2 comments:

Gerakan Timur said...

Salam Ziarah,

Mohon sesama link blog masing2 demi Agama, Bangsa dan Negara. Bersama-sama kita hapuskan pengkhianat dan petualang itu...

Salam Perjuangan dari Gerakan Timur:

http://gerakantimur.blogspot.com

Dr. Ridzuan Yacob said...

pukimak punya pakatan anak beranak..!