RAKAN PEJUANG

28 November 2010

PENGKHIANAT BESAR BANGSA MELAYU ADALAH PKR

 PENGHKIANATAN YANG SANGAT KETARA TERHADAP BANGSA MELAYU TELAH BERLAKU SECARA NYATA HARI INI. TANPA SEGAN SILU, PENGKHIANAT BANGSA YANG TIDAK TAHU MALU IAITU PEMIMPIN UTAMA PKR TELAH MENYATAKAN BAHAWA KETUANAN MELAYU PERLU DIBAKUL SAMPAHKAN ATAU PERLU DIHENTIKAN. SUNGGUH BERANI WAN AZIZAH MEMBACA TEKS UCAPAN YANG DISEDIAKAN OLEH SEORANG USTAZ KATANYA! HUH! 

MUNGKIN WAN AZIZAH TIDAK MENYEDARI BAHAWA UCAPAN ITU MEMBERI IMPLIKASI YANG BUKAN SEDIKIT TERHADAP JIWA BANGSA MELAYU ISLAM DI NEGARA INI. SEBUT SAHAJA MELAYU DI MALAYSIA INI SEMUANYA ISLAM KERANA SETIAP BAYI YANG LAHIR SEBAGAI MELAYU SEKALIGUS MENJADI PENGANUT AGAMA ISLAM! PKR ADALAH PARTI BIADAP LAGI KURANG AJAR YANG TERAMAT-AMAT BIADAP DAN BERANI MENGELUARKAN KENYATAAN KETUANAN MELAYU PERLU DIBAKULSAMPAHKAN (DIHENTIKAN KATA WAN AZIZAH)! INILAH BANGSA MELAYU YANG TIDAK KENAL DIUNTUNG! KALAU BUKAN KAMU ITU MELAYU, ANWAR ITU BUKANLAH SESIAPA! KALAU BUKAN KERANA IBRAHIM ITU MELAYU, KALAU BUKAN KERANA WAN ISMAIL ITU MELAYU, KAMU ITU BELUM TENTU ISLAM KAMU TAHU ITU? BILA KAMU ITU BELUM TENTU ISLAM MAKA KAMU ITU BELUM TENTU MENJADI DIRI KAMU SEKARANG! KAMU INI ADALAH ORANG YANG KUFUR NIKMAT! KERANA KAMU INGIN MENGGEMBIRAKAN HATI KAFIR LAKNAT DAP MAKA KAMU SANGGUP MENYERU AGAR KETUANAN MELAYU ITU DIHENTIKAN! KAMU TAHU APA MAKNANYA ITU WAHAI WAN AZIZAH? GUNA OTAK BILA BERCAKAP BUKAN BACA MEMBABI BUTA!

PKR TELAH LAMA MENYUSAHKAN HIDUP RAKYAT! KINI PKR CUBA MEMUSNAHKAN PULA KETUANAN MELAYU DI NEGARA INI! HUH DASAR TAK KENANG BUDI!

1 comment:

Dr. Ridzuan Yacob said...

PKR bakal menghancurkan agama bangsa dan negara kita..mesti tentang habis2an ..