RAKAN PEJUANG

30 November 2010

IFF DAN DS ROSMAH ADA KAITAN YANG JELAS KATA HARAKAH...

ISU IFF NI MEMANG DAH LAMA BERLALU NAMUN KEHANGATAN ISU INI MASIH TERUS MEMBARA DAN TERUS DIJADIKAN BAHAN MENGKAFIRKAN UMNO KHUSUSNYA DATIN SRI ROSMAH. NAMPAKNYA PEMBANGKANG KHUSUSNYA PAS TELAH BERJAYA MENABUR FITNAH KE ATAS ROSMAH DENGAN MELETAKKAN SEGALA TANGGUNGJAWAB KE ATAS ISTERI DS NAJIB TUN RAZAK INI. 

DS ROSMAH TIDAK PERNAH BERASA GUSAR TENTANG ISU INI. INI KERANA BELIAU TAHU BAHWA BELIAU TIDAK BERSALAH. YANG MENANGGUNG DOSA DAN SALAH ADALAH MEREKA YANG MENABUR FITNAH KE ATASNYA. 

FESTIVAL FESYEN ISLAM ANTARABANGSA TELAH DIBUAT SABAN TAHUN OLEH DATO SHAH REZZA NAMUN PADA TAHUN INI, DS ROSMAH TELAH BERBESAR HATI UNTUK MENJADI PENAUNG PROGRAM INI KERANA PERTUNJUKAN INI BUKAN LAGI DIJALANKAN DI MALAYSIA MALAHAN TELAH BERTEMPAT DI MONTE CARLO. SEBAGAI PENAUNG, BELIAU TIDAK TURUN PADANG UNTUK MEMANTAU PERTUNJUKAN INI. YANG TURUN PADANG ADALAH DATO REZZA DAN JAWATANKUASA PENGANJUR. SILA BACA DI SINI.

MALANG SEKALI NIAT BAIK INI TELAH DIPUTARBELITKAN OLEH PEMBANGKANG. HANYA KERANA SEORANG BERDUA YANG MASIH BELAJAR UNTUK MEMAHAMI KONSEP PAKAIAN DALAM ISLAM MAKA SELURUH PERTUNJUKAN INI DIJADIKAN KAMBING HITAM UNTUK MEMAKI HAMUN DS ROSMAH. 

SATU-SATUNYA ISTERI PERDANA MENTERI YANG  MEMAINKAN PERANAN MEMBANGUNKAN PENDIDIKAN KANAK-KANAK PRA SEKOLAH DI NEGARA INI. USAHA MURNI INI SERING DIPANDANG SERONG OLEH PAS.

ISU YANG MEREKA KETENGAHKAN BUKAN ISU PAKAIAN ATAU PERTUNJUKAN TERSEBUT. TETAPI ISU INI TELAH DIJADIKAN ALAT UNTUK PAS TERUS MELABEL DAN MELABEL DS ROSMAH SEBAGAI SEORANG PEREMPUAN YANG SANGAT JAHIL SEOLAH AKAN DITEMPATKAN KE NERAKA TANPA HISAB OLEH ALLAH.

BEGITULAH KALAU JIWA DAH KOTOR DENGAN POLITIK. YANG TAK SALAH PUN DIKATAKAN SALAH! BANYAK JASA DS ROSMAH TERHADAP PEMBANGUNAN WANITA DI NEGARA INI. 


BUKAN ITU SAHAJA SEBAGAI SEORANG BEKAS GURU, DS ROSMAH MANSOR SANGAT DEKAT DENGAN PENDIDIKAN. DARIPADA MINAT YANG MERAPU LEBIH BAIK MINAT UNTUK MENDIDIK KANAK-KANAK PRA SEKOLAH DALAM PROGRAM PERMATA. BIAR APA PEMBANGKANG KATA TAPI RAKYAT TAHU BAHAWA PROGRAM PERMATA ADALAH PROGRAM YANG TERBAIK YANG DIUTARAKAN OLEH SEORANG ISTERI PERDANA MENTERI DI MALAYSIA. KERANA TUMPUAN KEPADA PERMATA, DS ROSMAH SANGGUP UNTUK MELETAK JAWATAN MENJADI CANSELOR UNIVERSITI. KOMITMEN YANG BELIAU TUNJUKKAN BUKAN KEPALANG. TAHNIAH DS ROSMAH KERANA MEMPERJUANGKAN PENDIDIKAN ANAK-ANAK KECIL DI NEGARA INI. 
SETIAP ANAK ADALAH PERMATA

BAK KATA PEPATAH..MELUNTUR BULUH BIAR DARI REBUNGNYA!!!!!

1 comment:

a s a m said...

salam seMelayu..

mohon untuk di'link'kan bersama dalam blog list sesama kita..

http://wadahkelanajaya.blogspot.com

- a s a m -