RAKAN PEJUANG

28 November 2010

AZIZAH DAN ANWAR MEMANG HEBAT DAN BERANI! TAHNIAH!

AZIZAH DAN ANWAR MEMANG HEBAT! HEBAT KERANA BERANI MENYEMBAMKAN DIRI MEREKA DALAM LUBANG NAJIS YANG MEMALUKAN KETURUNAN DATUK NENEK MOYANG MEREKA SENDIRI! KENAPA? KERANA NAFSU UNTUK BERKUASA!


ADAKAH ANAK WAN ISMAIL DAN IBRAHIM INI SUDAH LUPA ASAL KETURUNAN MEREKA? SANGGUP MENJADI PENGKHIANAT BANGSA KERANA KUASA? MEMANG ITU YANG SEDANG MEREKA LAKUKAN SEKARANG INI....
UMNO TERUS DIKECAM OLEH PEMBANGKANG KERANA TELAH MENGGUNAKAN SLOGAN KETUANAN MELAYU UNTUK MEMAKSA RAKYAT MEMILIH UMNO KEKAL BERKUASA. UMNO TERUS DIKAITKAN DENGAN RASUAH, KEJAM, DAN SEGALA BENTUK PERILAKU BUSUK DAN MEMBUSUKKAN OLEH PAKATAN RAKYAT! 


APA MASALAH DENGAN SLOGAN KETUANAN MELAYU? APAKAH DENGAN SLOGAN KETUANAN MELAYU INI ORANG MELAYU DIPINGGIRKAN? ADAKAH KETUANAN MELAYU MEMBUATKAN ORANG CINA MENDERITA DAN DISEKSA DI NEGARA NI? ADAKAH KERANA KETUANAN MELAYU ITU MENYEBABKAN NASIB ORANG INDIA TIDAK TERBELA DAN DIPAKSA MENJADI HAMBA ABDI KEPADA KETUANAN MELAYU? ADAKAH KETUANAN MELAYU ITU MENGHANCURKAN AGAMA ISLAM YANG KIAN BERTAPAK KUKUH DI NEGARA INI? ADAKAH KERANA KETUANAN MELAYU ITU MENYEBABKAN RAKYAT NEGARA INI SEMAKIN PAPA SEBAGAI NEGARA DUNIA KETIGA LAIN YANG MISKIN DAN MEREMPAT DI BUMI SENDIRI? 


JIKA TIDAK ADA, APA MASALAHNYA DENGAN KETUANAN MELAYU WAHAI PENGKHIANAT? JANGAN NAK MENGHASUT RAKYAT MEMBENCI KETUANAN MELAYU! MENGAPA MESTI DIBENCI KETUANAN MELAYU? MENGAPA AZIZAH? MENGAPA ANWAR? MENGAPA NIK AZIZ? MENGAPA? 


ORANG CINA TIDAK PERNAH MEMBENCI BANGSA MEREKA! BELUM PERNAH KITA MENDENGAR LIM KIT SIANG MENYESAL MENJADI CINA! BELUM PERNAH KITA MENDENGAR KARPAL SINGH MENYESAL LAHIR DARIPADA KETURUNAN SINGH! BELUM PERNAH KITA MENDENGAR ORANG INDIA MENANGIS DAN MALU KERANA MEREKA LAHIR DARI KELUARGA INDIA! MALAH MEREKA BANGGA DENGAN BANGSA MEREKA! KIT SIANG DAN GUAN ENG SERTA NAMAWEE BANGGA KERANA MEREKA BANGSA CINA! MENGAPA KITA ORANG MELAYU MEMBENCI PULA BANGSA MELAYU DAN MEMBENCI PULA KETUANAN MELAYU? 


JIKA PEMBANGKANG NAK MENINGGALKAN KETUANAN MELAYU, BERMAKNA PEMBANGKANG NAK KETEPIKAN KESULTANAN MELAYU DI NEGARA INI. MEREKA SEOLAH MENGHASUT RAKYAT AGAR MENYOKONG MEREKA UNTUK MENGENEPIKAN MARUAH RAJA-RAJA MELAYU YANG MERUPAKAN KETUANAN MELAYU! NEGARA INI DULU ADALAH TANAH MELAYU YANG DIKUASAI OLEH RAJA-RAJA MELAYU DAN IA TETAP AKAN KEKAL SAMPAI KIAMAT SELAGI ALLAH MENGIZINKAN! TIDAK AKAN MELAYU HILANG DIDUNIA!


ORANG CINA DAN ORANG INDIA TIDAK PERNAH DIPINGGIRKAN! SIAPA YANG LEBIH BESAR EKONOMI DI NEGARA INI? ORANG CINA BUKAN? SIAPA YANG MEMEGANG SYARIKAT TELEKOMUKASI TERBESAR DI NEGARA INI? ORANG INDIA BUKAN? SIAPA YANG MEMILIKI SYARIKAT PENERBANGAN TERBESAR DI NEGARA INI? ORANG INDIA BUKAN? JADI? APA KAITAN UMNO DENGAN KETUANAN MELAYU? HANYA PENGKHIANAT BANGSA SAJA YANG MEMUTAR BELITKAN KENYATAAN!

2 comments:

Unknown said...

Saya Perjuangan..

SAYA amat tertarik dengan penulisan blog anda yang ternyata ada kualiti yang tersendiri.

Ianya juga memberi peransang buat saya untuk memantapkan lagi penulisan saya.

SYABAS saya ucapkan buat anda kerana berjaya mengendalikan blog ini dengan begitu mantap.

Saya telah linkkan blog anda dalam senarai blog pilihan di blog saya agar pengunjung blog saya dpat bkongsi penulisan anda.

Saya berharap agar anda juga dapat linkkan blog saya di dalam blog anda agar perjuangan saya melalui penulisan blog dapat dikongsi bersama pengunjung.

Sekian, Salam Kasih ikhlas dari,

Melayu CinDia
Blogger Gelombang Rakyat

http://gelombang-rakyat.blogspot.com/

Dr. Ridzuan Yacob said...

NIat jahat mereka anak beranak mesti dihalang demi agama bangsa dan negara,