RAKAN PEJUANG

16 December 2010

TAHNIAH SPRM....


SPRM TELAH MEMUTUSKAN BAHAWA TGNA DAN MENANTUNYA TELAH TERLEPAS DARIPADA DAKWAAN RASUAH. TAHNIAH SPRM KERANA TELAH MENJALANKAN TANGGUNGJAWAB DENGAN TELUS DAN TULUS. 

INI ADALAH BUKTI MENUNJUKKAN SPRM MENJALANKAN TANGGUNGJAWAB TANPA CAMPURTANGAN PERDANA MENTERI ATAU MENTERI YANG LAIN. DIHARAP JUGA PIHAK PEMBANGKANG TIDAK LAGI MENJERIT PEKIK MEROSAKKAN IMEJ SPRM DAN MEROSAKKAN INTEGRITI DS NAJIB DENGAN MENGATAKAN BAHAWA SPRM INI DIKAWAL OLEH PERDANA MENTERI. 

ANAK SUFI JUGA PERCAYA SPRM AKAN MENJALANKAN SIASATAN SEADILNYA KEPADA SESIAPA SAJA TERMASUK BENG HOCK. NAMUN SEPERTI BIASA, PUAK PEMBANGKANG INI AKAN HANYA MEMBAWA ISU DAKWAAN YANG TERLEPAS BERBANDING DENGAN KREDIBILITI DAN KEJUJURAN SPRM.

NANTI SELEPAS INI, JIKA ADA DAKWAAN TERHADAP PEMBANGKANG YANG DIDAPATI BENAR OLEH SPRM, PASTI SPRM AKAN TERUS DITEKAN DAN DIFITNAH TERLIBAT DENGAN PERCATURAN DS NAJIB.

SESUNGGUHNYA RAKYAT BOLEH MENILAI SEJUJURNYA TENTANG PERILAKU PEMBANGKANG YANG HANYA TAHU MEMBANGKANG TAPI TIDAK PANDAI MEMBINA DAN MEMBANGUNKAN RAKYAT!!!!

1 comment:

Anak Jawa said...

kalu sprm tak telus, kes nik aziz dan menantu nya sure akan berterusan. bukti ds najib tidak pernah guna taktik kotor untuk kepentingan peribadinya.