RAKAN PEJUANG

02 December 2010

SIAPA RAJA PUTAR BELIT MALAYSIA????????

RAJA PUTAR BELIT - ANWAR IBRAHIM KINI TERUS MENUDING JARI PADA MEDIA PERDANA KERANA MEMBAWA ISU KETUANAN MELAYU YANG SENGAJA DIPUTARBELITKAN. 

 MUKA KAKI PUTAR MALAYSIA

DALAM SINAR HARIAN HARI INI (2 DISEMBER 2010), ANWAR BERKATA TUAN YANG HANYA BOLEH DIGUNAKAN OLEH YANG DIPERTUAN AGONG DAN YANG DIPERTUAN BESAR NEGERI SEMBILAN SAHAJA (SEBAB DALAM KEPALA ANWAR, YANG  DIPERTUAN ITU ADALAH SIMBOL TUAN). MENURUTNYA KATANYA "KITA MELIHAT TUAN ADALAH KAUM YANG MEMILIK KUASA. KALAU MELAYU ITU "TUAN", BAGAIMANA DEGNAN KAUM CINA, KADAZAN DAN KAUM LAIN?". 


NI MUKA ORANG SAKIT KE? SAH KAKI PUTAR...

BAGUSLAH TU ANWAR. KENYATAAN ANWAR YANG SEAKAN TIKUS MEMBAIKI LABU INI MEMBUATKAN RAKYAT SEMAKIN FAHAM DAN JELAS BAHAWA ANWAR IBRAHIM INI MEMANG KAKI PUTAR! SEMAKIN FAHAM BAHAWA ANWAR MEMANG NAK MEMBELAKANGKAN KETUANAN MELAYU DAN MENGENEPIKAN KUASA RAJA-RAJA MELAYU YANG LAIN. 


BUKANKAH TUAN TANAH MELAYU INI RAJA-RAJA MELAYU. RAJA-RAJA MELAYU ADALAH SIMBOL KETUANAN MELAYU. TIDAK ADA ISU TUAN DAN HAMBA DALAM DUNIA MODEN INI. ITU SEBAB DALAM PERLEMBAGAAN NEGARA MENYEBUT KUASA RAJA-RAJA MELAYU YANG MERUPAKAN TUAN KEPADA TANAH MELAYU ATAU NEGARA INI. BILA ANWAR BERCAKAP TENTANG KETUANAN MELAYU, SEBENARNYA DIA BERCAKAP TENTANG RAJA-RAJA MELAYU. ORANG CINA DAN INDIA ADALAH BANGSA MALAYSIA YANG LAIN YANG MENJADI WARGANEGARA BUKAN BUMPUTERA YANG TERTAKLUK DI BAWAH PERLEMBAGAAN NEGARA DAN DIPAYUNGI OLEH YDP AGONG SELAKU KETUA NEGARA. MASING-MASING BEBAS MELAKUKAN APA SAHAJA YANG TERTAKLUK DI DALAM PERLEMBAGAAN DAN TIDAK ADA ISU TUAN ATAU HAMBA. ISU TUAN DAN HAMBA INI SENGAJA DIBANGKITKAN OLEH ANWAR UNTUK MENARIK UNDI DAN SOKONGAN ORANG CINA. HARAPAN ANWAR AGAR ORANG CINA RASA TIDAK PUAS HATI DAN MENYOKONG DIA UNTUK DIJADIKAN PERDANA MENTERI MALAYSIA. ORANG INDIA? ANWAR HANYA PENTINGKAN ORANG CINA. ITU SECARA JELASNYA. 

HAKIKATNYA KETUANAN MELAYU YANG TERMAKTUB DALAM PERLEMBAGAAN ADALAH HAK DAN KUASA RAJA-RAJA MELAYU YANG MENJAGA HAK ORANG MELAYU SERTA MEMELIHARA KEDAULATAN NEGARA DARIPADA DICEROBOH DAN DIPERMAINKAN OLEH PENGKHIANAT SEPERTI ANWAR!


MEMANG ANWAR NI KAKI PUTAR. SUKA PUTAR BELIT KENYATAAN. SUDAH TERANG LAGI BERSULUH. NAK JUGA MENEGAKKAN BENANG YANG BASAH! KERANA TERLALU SERONOK MENJILAT PONGGONG DAP, SANGGUP MELACURKAN BANGSA SENDIRI!

No comments: