RAKAN PEJUANG

01 December 2010

PEMBONGKARAN KEPINCANGAN PKR DI SELANGOR

SATU PERSATU ALLAH TUNJUKKAN BETAPA PINCANGNYA PAKATAN HARAM NI. 
 GAPS BERANI MEMBONGKAR PENYELEWENGAN PKR DI SELANGOR

HARI INI GAPS (GAGASAN ANTI PENYELEWENGAN SELANGOR) TELAH MEMBUKA PEKONG PKR DI SELANGOR. SEBANYAK 30 PENYELEWENGAN YANG TELAH DIBONGKAR OLEH GAPS. ANTARANYA ADALAH DEFISIT KEWANGAN SELANGOR PADA TAHUN INI MENINGKAT KEPADA RM144 JUTA RINGGIT BERBANDING RM66 JUTA RINGGIT TAHUN LEPAS! 


PENASIHAT KEWANGAN YANG MEMBAWA KERUGIAN BAGI NEGERI SELANGOR

WAU! INILAH YANG DILAUNGKAN OLEH PEMIMPIN PAKATAN PEMBANGKANG YANG INGIN MENTADBIR SECARA TELUS DAN AMANAH! JANGAN CAKAP KOSONG JE WAHAI PEMIMPIN PEMBANGKANG! DEFISIT INI SANGAT SERIUS YANG TURUT MENUNJUKKAN BAHAWA HUTANG PIUTANG NEGERI SELANGOR SEMAKIN MENINGKAT! APA NAK SUSAH KAN? NANTI BOLEH MENJADIKAN UMNO SEBAGAI KAMBING HITAM! BOLEH TABUR FITNAH BAHAWA UMNO LAH YANG TELAH MENYEBABKAN HUTANG NEGERI SELANGOR BANYAK KERANA TERPAKSA MENAMPUNG KESALAHAN PENTADBIRAN UMNO DULU!


RAKYAT SEMUA DAH TAHU ALASAN PAKATAN MACAM NI. MEMANG MODUS OPERANDI MEREKA MENYALAHKAN KERAJAAN DALAM APA SAHAJA KEADAAN. TAPI DALAM MASA YANG SAMA, SEBENARNYA MEREKALAH YANG TELAH MENJADI ANCAMAN KEPADA KESEJAHTERAAN RAKYAT NEGARA INI. YA LAH...PENASIHAT EKONOMI SELANGOR PUN GAJI HANYA RM1. TU PASAL TAK DA MOTIVASI NAK BANGUNKAN EKONOMI SELANGOR. YANG DIA TAHU HANYALAH NAK JADI PERDANA MENTERI DAN MENJILAT BONTOT DAP LAKNATULLAH! 
SATU LAGI PENDEDAHAN DIBUAT OLEH UMNO SELANGOR BERKENAAN DENGAN PENYELWENGAN YANG DILAKUKAN DALAM PKNS. APAKAN TIDAK, INVOIS BERATUS RINGGIT DIKELUARKAN KEPADA SEBUAH SYARIKAT TANPA KELULUSAN SEBUT HARGA TERLEBIH DAHULU. BUKAN SIKIT NILAINYA TU! RATUSAN RIBU RINGGIT!!!!!!


KEPADA SEMUA RAKYAT MALAYSIA, LIHATLAH SENDIRI KEPINCANGAN KEPIMPINAN PAKATAN HARAM JADAH INI. TIDAK ADA APA YANG LEBIH ELOK DAN LEBIH BAIK MEREKA LAKUKAN DARIPADA PEMERINTAHAN BN. MEREKA HANYA TAHU MENABUR JANJI MANIS DAN BERMUKA DEPAN RAKYAT. MEREKA HANYA TAHU MENYALAHKAN KERAJAAN TANPA MENUNJUKKAN SATU BUKTI PUN BAHAWA PENTADBIRAN MEREKA LEBIH BAIK. SEMUANYA PINCANG BELAKA!


PRU 13 NAK TAWAN PUTRAJAYA? HUH! JANGAN MIMPI DI SIANG HARI!!!!!

No comments: