RAKAN PEJUANG

16 December 2010

CUBAAN ANWAR MENGAITKAN DS NAJIB..TOUR WIKILEAKS ANWAR MENJERAT DIRINYA SENDIRI


SETELAH BERGELUT DENGAN ISU DAN KES YANG MELIBATKAN DIRINYA, ANWAR IBRAHIM SEMAKIN TERTEKAN UNTUK MELEPASKAN DIRI DARIPADA TEKANAN TERSEBUT. MALAHAN DIA TELAH MENGUMUMKAN UNTUK BERGERAK KE SELURUH NEGARA (DUNIA JUGA?) UNTUK MENEGAKKAN BENANG YANG BASAH TENTANG ISU SODOMINYA ITU. 


RIAK MUKA SUDAH CUKUP MENGEKSPRESI
 GELODAK JIWA 'PENDAJAL' YANG KEPANASAN

 KERANA KETAKUTAN YANG ADA DALAM JIWANYA, KERANA KERESAHAN TERHADAP PENGARUHNYA YANG KIAN LAMA KIAN LONGLAI, ANWAR KINI MENGAJAK PERDANA MENTERI MALAYSIA BERSAMANYA KE GELANGGANG PERTAHANAN DIRI UNTUK MENERANGKAN TENTANG ISU ALTANTUYA YANG DIKAITKAN DENGAN DS NAJIB.

KAMI RAKYAT MALAYSIA YAKIN DS NAJIB TIDAK AKAN BERTINDAK SEPERTI ANWAR YANG IBARAT CACING KEPANASAN. PERLUKAH DS NAJIB MENGHABISKAN MASA DAN TENAGA UNTUK MENJAWAB PERTUDUHAN JIKA TIDAK BERSALAH? MANA BUKTI YANG MENUNJUKKAN DS NAJIB MEMPUNYAI HUBUNGAN DENGAN PEREMPUAN MONGGOLIA TERSEBUT? MAKNA BUKTINYA? JANGAN MENUDUH DAN MEMAKSA PERDANA MENTERI KAMI UNTUK MENJAWAB PERTUDUHAN YANG TIDAK MELIBATKAN DIRINYA.

CUKUPLAH SATU KETIKA DULU DALAM BERITA PERNAH TERSIAR PENGAKUAN DS NAJIB DI MANA DS NAJIB TELAH BERSUMPAH MENGATAKAN DIA TIDAK ADA KAITAN DENGAN KES ALTANTUYA TERSEBUT. ITU SUDAH MEMADAI BAGI KAMI. TAPI BAGI ANWAR BAGAIMANA? BERANIKAH DIA BERSUMPAH UNTUK MEMPERTAHANKAN DIRINYA BEGITU? JIKA DAKWAAN TERHADAP DIRINYA TIDAK BENAR, MENGAPA PERLU BUAT JELAJAH SELURUH NEGARA UNTUK MEMPERBAIKI KEADAAN? JIKA DIA PEMIMPIN YANG HEBAT SEPERTI DS NAJIB, TENTU PERKARA YANG DIANGGAP FITNAH TIDAK PERLU DIPERBESARKAN. BANYAK PERKARA LAIN YANG LEBIH PENTING YANG PERLU DIBERI FIKIRKAN UNTUK NEGARA DAN RAKYAT DARIPADA BERHUJAH DAN BERMAIN KATA TENTANG SESUATU YANG TIDAK BENAR!!!!!!

NAMUN, ANWAR BUKAN SEPERTI DS NAJIB. TELAH BANYAK KEMUSNAHAN YANG DILAKUKAN OLEH ANWAR. TIDAK PERLU DIHURAIKAN SATU PERSATU APAKAH KESALAHANNYA TERHADAP RAKYAT NEGARA INI. RAKYAT BOLEH BERFIKIR DENGAN WARAS. MEREKA YANG DULU MENYOKONGNYA MEMBABI BUTA JUGA KINI SEMAKIN MENYEDARI INDIVIDU YANG MEREKA SOKONG INI ADALAH SANGAT BAHAYA PADA NEGARA KERANA LAKONANNYA DAN HUBUNGANNYA DENGAN NEGARA LUAR YANG BOLEH MENGGUGAT KEAMANAN NEGARA.

ANAK SUFI MELIHAT ANWAR KINI SEMAKIN BERSENDIRIAN. DAP HANYA MENDIAMKAN DIRI TERHADAP ISU YANG DIBAWA OLEH SINGAPURA DALAM WIKILEAKS. DAP TAHU BAHAWA ANWAR BUKAN KAWAN LAGI. ANWAR ADALAH LIABILITI DAN MUSIBAH BAGI MEREKA. 


AURA SEMULAJADI NAJIB YANG MENDEKATI RAKYAT
KIAN TERPANCAR

BERBANDING DENGAN ANWAR, DS NAJIB SEMAKIN DISAYANGI OLEH RAKYAT. DS NAJIB SEMAKIN HAMPIR DIHATI KAMI RAKYAT MARHAEN. LIHATLAH DI KACA TV DAN DI DADA AKHBAR, DS NAJIB LEBIH BANYAK MEMBERI TUMPUAN KEPADA ORANG-ORANG KAMPUNG YANG SUSAH. 

SUMPAH SAIFUL KINI MAKAN DIRI ANWAR? HANYA ALLAH YANG TAHU!

No comments: