RAKAN PEJUANG

24 December 2010

NIK AZIZ DI ANAYAI OLEH ORANG PAS SENDIRI...

SALAM....
CADANGAN PERKASA AGAR TUAN GURU NIK AZIZ MELETAKKAN JAWATAN ADALAH CADANGAN YANG PERLU DIFIKIRKAN OLEH TGNA DAN PEMIMPIN PAS YANG LAIN. KASIHANLAH TUAN GURU KITA YANG DAH UZUR TU. BIARLAH DIA BERIBADAH DAN BERSOLAT DENGAN KHUSYUK TANPA MEMIKIRKAN HAL POLITIK DAN KUASA. CUKUPLAH APA YANG TELAH DILAKUKANNYA DALAM KANCAH POLITIK SELAMA INI. 


TUAN GURU NIK AZIZ SEMAKIN UZUR

SELAMA PEMERINTAHANNYA, TIDAK BERGERAK KEMANA PUN KELANTAN TU. SAMPAH SARAP PUN TAK TERURUS, BANGUNAN PUN TIDAK BANYAK YANG BARU, CUMA SEKARANG NI SEJAK BERKAWAN DAN BERKASIH SAYANG DENGAN DAP LAKNATULLAH MAKA KELANTAN DAH MEMBUKA TANAH-TANAH UNTUK DIJUAL KEPADA PUAK DAP. 
DAP HANYA MEMPERGUNAKAN TGNA

KALAU TIDAK PERCAYA, SILALAH TINJAU DI KAWASAN KUBANG KRIAN, TANAH SAWAH DAH HABIS DITAMBAK UNTUK DIDIRIKAN PERUMAHAN SEHINGGA KEJADIAN BANJIR SEMAKIN MENJADI-JADI DI KAWASAN TU. KEMUDIAN RUMAH TU PULAK BUKAN MAIN MAHAL LAGI. JADI UNTUK SIAPA RUMAH TU? SIAPA TAUKE YANG BERJAYA MEMBINA RUMAH DI KAWASAN TU DAN MERAMPAS HAK PENDUDUK DI SITU? INI BUKAN TUDUHAN, TAPI SEKADAR PERTANYAAN. JIKA TIDAK BETUL, SILALAH KEMUKAKAN BUKTI. NAMUN YANG JELAS, KAWASAN PERUMAHAN ITU TELAH TERDIRI DI SITU (DI KAWASAN SAWAH PADI).

BIARLAH KEADAAN ITU DISIASAT TERLEBIH DAHULU. BUKANNYA APA, ANAK SUFI BIMBANG KIRANYA BUMI YANG HAMPIR 90% ORANG ISLAM DI KELANTAN TU AKAN BERTUKAR TANGAN PULAK NANTI. MANA TAHU, KOT-KOT DAP DAH NAK HANTAR PENGUNDI KE SANA MELALUI ALAMAT RUMAH YANG DIBELI DI KELANTAN TU. NANTI NEGERI SERAMBI MEKAH ITU HILANG PULAK SINARNYA. KALAU DAP DAPAT KELANTAN TU, TENTULAH  MACAM-MACAM YANG DIA BOLEH BUAT KERANA DASAR MEREKA ADALAH HARTA BUKAN AGAMA. 

PAKATAN SYAITAN YANG MEMPERALATKAN TGNA

ANAK SUFI YAKIN, SEBELUM PRU 13 NI, PAKATAN SANGAT MEMERLUKAN TGNA. WALAUPUN TG SAKIT DAN TIDAK BERDAYA, WALAUPUN TG HANYA MAMPU MENTADBIR SECARA FIKIRAN SAHAJA SEDANGKAN FIZIKALNYA SUDAH LEMAH. ALLAH SUDAH MEMBERIKAN ISYARAT AGAR TGNA MELETAKKAN JAWATAN.NAMUN KERANA KELANGSUNGAN BERKUASA, TGNA TELAH DIJADIKAN ALAT OLEH PAKATAN HARAM UNTUK MENDAPAT SOKONGAN DAN UNDI DARIPADA PENGIKUT TAKSUB TGNA. 

TELINGA PUN SUDAH TIDAK BERAPA MENDENGAR BAGAIMANA TG NAK MENJALANKAN TUGAS?

ORANG PAS TAHU TGNA DAH TIDAK MAMPU MENTADBIR, MEREKA TAHU TGNA SUDAH TIDAK SIHAT DAN LEMAH UNTUK MENJAWAT JAWATAN MENTERI BESAR KELANTAN, NAMUN MEREKA TAHU JIKA TGNA MELETAKKAN JAWATAN DALAM PAS, PAKATAN AKAN KALAH. MEREKA INI MANUSIA YANG HANYA MEMENTINGKAN DIRI. JIKA DITAKDIRKAN MEREKA MENANG DALAM PRU13 (NAUZUBILLAH), MUNGKIN MEREKA SENDIRI AKAN MENJATUHKAN TGNA. OLEH KERANA AURA TGNA YANG SANGAT KUAT DENGAN PENGIKUTNYA (PAS) MAKA TGNA MASIH DIPERLUKAN OLEH MEREKA. 


PENGANIAYAAN TERHADAP TGNA OLEH PEMIMPIN PAS SENDIRI

BUKANKAH INI NAMANYA SATU PENGKIANATAN DAN PENGANIAYAAN KEPADA TGNA? JIKA SAYANGKAN TOK GURU, BIARKANLAH DIA BEREHAT. BIARLAH DIA MELETAKKAN JAWATAN. BIARLAH DIA BERIBADAH KEPADA ALLAH S.W.T DENGAN KHUSYUK TANPA MEMIKIRKAN TENTANG POLITIK. 

LIM GUAN ENG MELAWAT KARPAL SINGH YANG SEDANG TERLANTAR

 
                                              DS NAJIB MELAWAT TG NIK AZIZ. 

JIKA DALAM KEADAAN YANG SANGAT LEMAH ITU PUN, ORANG PAS DAN PAKATAN MASIH MAHU TGNA KEKAL BERKUASA, ANAK SUFI RASA, MEREKA INI BUKAN SAYANGKAN TOK GURU TAPI HANYA MEMPERGUNAKANNYA UNTUK KELANGSUNGAN POLITIK MEREKA!

DS NAJIB TUN RAZAK BUKAN SAHAJA MESRA RAKYAT MALAHAN JUGA TURUT MENGENEPIKAN KEPENTINGAN POLITIK DEMI UKHUWAH ISLAMIYAH. IA JELAS MELALUI GURAUAN DS NAJIB DENGAN TG NIK AZIZ.

OLEH ITU, ANAK SUFI MENGAJAK SEMUA RAKYAT MALAYSIA BERFIKIR TENTANG APA YANG ANAK SUFI KATAKAN INI. INGAT ALLAH, INGAT ISLAM, INGAT UMNO YANG TELAH MEMARTABATKAN ISLAM DI BUMI INI DAN MEMERINTAH SECARA ADIL.

No comments: