RAKAN PEJUANG

31 December 2010

1 PAKATAN MEROSAKKAN.....

 APA KAITAN POLITIK DENGAN 1 MALAYSIA? PEMBANGKANG HARAM TERUTAMA PARTI KESEWELAN RAKYAT INI (PKR) DAH MEMANG TIDAK ADA MODAL HINGGA MENGGUNAKAN KUASA VETO UNTUK MENGARAHKAN SEMUA KEDAI DAN PEJABAT MENURUNKAN SLOGAN 1 MALAYSIA. 
 MENGAPALAH BEGITU DANGKAL SEKALI OTAK PKR NI HINGGA MEREKA MENGAITKAN SATU MALAYSIA DENGAN POLITIK. SETELAH TIDAK BERJAYA MENGHASUT RAKYAT UNTUK PERCAYA BAHAWA 1 MALAYSIA ADALAH SAMA DENGAN ONE ISRAEL, SAKIT HATI DAN BENCI PAKATAN HARAM INI SEMAKIN MENJADI-JADI SEHINGGA MENGARAHKAN PENTADBIRAN NEGERI DAN KEDAI DI NEGERI YANG DIPERINTAH SEMENTARA OLEH PAKATAN HARAM UNTUK MENURUNKAN BANNER 1 MALAYSIA. 
 
MENGAPA SAMAKAN KERAJAAN DENGAN PARTI? MEREKA KATA, KERAJAAN TIDAK BANTU NEGERI PAKATAN HARAM. YA KE? CUBA PERGI KE KELANTAN,SEMUA SEKOLAH, MASJID, JALANRAYA UTAMA, HOSPITAL DIBINA OLEH KERAJAAN.
BEGITU JUGA DI SELANGOR, KEDAH DAN PULAU PINANG, KERAJAAN YANG MEMBINA INFRASTUKTUR YANG ADA. DI PULAU PINANG DULU, SIAPA YANG MEMBINA JAMBATAN PULAU PINANG? BUKAN KERAJAAN NEGERI TETAPI KERAJAAN PUSAT.  SEKOLAH AGAMA RAKYAT JUGA DIBERI BANTUAN OLEH KERAJAAN. BERBILION WANG KERAJAAN HABIS UNTUK MEMBINA INFRASTRUKTUR INI TAPI PEMBANGKANG DENGAN SEWENANGNYA MENUDUH KERAJAAN MEMBIARKAN RAKYAT DI NEGERI PEMERINTAHAN SEMENTARA PAKATAN HARAM KEBULURAN DAN TERSEKSA. 
 
PEMBANGKANG TIDAK HABIS-HABIS NAK MENIPU! YANG BAIK DITOLAK DAN YANG JAHAT DISOKONG! YANG MEMBINA NEGARA DIBENCI, YANG MEROSAK NEGARA DISANJUNG, YANG MENJAGA HAK RAKYAT DIHINA, YANG CUBA MERAMPAS HAK RAKYAT DIMULIA! ITULAH KALAU DALAM JIWA PENUH DENGAN KEBENCIAN DAN DENDAM KESUMAT! 

 
JIKA RAKYAT MALAYSIA BERBANGGA DENGAN SLOGAN 1 MALAYSIA, TAPI DAP, PAS DAN PKR  BERBANGGA DENGAN SLOGAN 1 PAKATAN MEROSAKKAN NEGARA!

No comments: