RAKAN PEJUANG

05 July 2011

MOGA TUANKU TIDAK MENERIMA PERMOHONAN AMBIGA UNTUK BERTEMU!

SALAM.....
PERANAN YDP AGONG SANGAT BESAR KEPADA NEGARA KITA.

ALHAMDULILLAH....AKHIRNYA PERHIMPUNAN HARAM BERSIH TIDAK JADI DIJALANKAN DI JALANAN. IA MUNGKIN AKAN DIUBAH DI STADIUM SHAH ALAM. BAGI ANAK SUFI, ITU SUDAH CUKUP MENUNJUKKAN KEPADA DAP DAN SELURUH PENGKHIANAT NEGARA BAHAWA DI BUMI MALAYSIA INI MASIH ADA SULTAN DAN AGONG YANG MENJADI TUNGGAK KEAMANAN NEGARA. 


ANAK SUFI RASA SELURUH UMAT ISLAM DI NEGARA INI MAJORITINYA RASA BERSYUKUR DI ATAS PEMBATALAN PERHIMPUNAN HARAM NI. TAPI YANG MARAH TENTUNYA DAP, AMBIGA LAKNATULLAH DAN NUAR BRAHIM SERTA SELURUH PENGIKUT MEREKA. PERANCANGAN DAP DAN ANWAR GAGAL KINI. JIKA MEREKA LAKUKAN JUGA, MEREKA AKAN DITANGKAP DAN DIPENJARAKAN KERANA MELANGGAR PERINTAH AGONG.


APAPUN SELURUH RAKYAT MALAYSIA MOHON TUANKU AGAR TIDAK JUMPA SI AMBIGA TU. SIAPA AMBIGA TU? DIA BUKAN PEMIMPIN MANA-MANA KERAJAAN ATAU PARTI POLITIK YANG BERKEPENTINGAN UNTUK JUMPA TUANKU. DIA HANYALAH BANGSAT DAN PENGKHIANAT NEGARA. DIA HANYA MELAKUKAN SEMUA NI UNTUK KEPENTINGAN DIRI DIA SAJA.


TERIMA KASIH JUGA PADA PENGANUT PAS YANG TELAH MELAKUKAN SOLAT HAJAT UNTUK MENJAYAKAN PERHIMPUNAN BERSIH NI. SESUNGGUHNYA ALLAH BERSAMA ORANG YANG BENAR. BUKANKAH PERNAH ANAK SUFI KATAKAN BAHAWA TIDAK ADA SATU PUN SOLAT HAJAT BERPULUH RIBU PENGANUT PAS YANG DIMAKBUL ALLAH JIKA PERMOHONAN MEREKA BERKAITAN MELAKUKAN KEROSAKAN PADA MANUSIA MAHUPUN PADA ALAM. 


FIKIRKANLAH.....

1 comment:

Rakus seorang bujang said...

saya mewakili pihak mykmu.net ingin menarik perhatian pihak tuan
bahawasanya...laman web mykmu.net akan mengadakan Majlis Himpunan penulis penulis maya pada november ini, Insya'Allah ..Perdana Menteri Malaysia turut akan menghadiri majlis tersebut tarikh resmi akan diberitahu kelak...

Buat masa ini apa yang boleh saya beritahu majlis berkemungkinan diadakan di lembah klang dan penginapan akan disediakan bagi peserta yang datang dari luar lembah klang...


andai berminat sila beri nama, blog anda dan no tel untuk dihubungi..


Tuan boleh menghubungi saya di email dkds@mykmu.net