RAKAN PEJUANG

22 July 2011

BENCI POLIS: PEMBANGKANG = PENJENAYAH?

SALAM...
PUTAR BELIT DAN MENIPU
 
 INIKAH PEWARIS NABI????

INIKAH PEWARIS NABI? INIKAH ULAMA YANG TERLALU DI AGUNGKAN OLEH PENGANUT PAS? INIKAH DIA MEREKA YANG MEMEGANG TAMPUK KEPIMPINAN DALAM PARTI ISLAM? INIKAH DIA? APA LAGI YANG MAHU DITIPU OLEH MEREKA? APA LAGI YANG MAHU DINAFIKAN MEREKA? 

SEMUA ORANG BOLEH BERCAKAP PERKARA YANG TIDAK ADA BUKTI. SEMUA ORANG BOLEH BERCAKAP TENTANG KEBURUKAN ORANG TANPA BUKTI. HANYA BERSANDARKAN CERITA KOSONG, SESIAPA SAHAJA BOLEH TOKOK TAMBAH CERITA. HANYA BERSANDARKAN SEBUAH LAKONAN SEMUA BOLEH MESENSASIKAN CERITA. SEMUA BOLEH! 
PENYOKONG ANTI POLIS
LIHAT SAHAJA SEKARANG INI, BERSHIT 2.0 TELAH MENJADI SENJATA AMPUH DAN ENAK UNTUK PEMBANGKANG MENGHENTAM TERUS TERUSAN PIHAK BERKUASA. SEBELUM INI, KEHAKIMAN NEGARA MENERIMA PADAH, DIPERTIKAI DAN DIHINA KREDIBILITINYA. SELEPAS ITU, SPRM SATU BADAN PENCEGAH RASUAH TURUT MENERIMA SERANGAN PEMBANGKANG. TIDAK CUKUP DENGAN ITU, KINI UNIT KESELAMATAN NEGARA YANG TERDIRI DARIPADA FRU DAN POLIS TELAH LUMAT DILANYAK DAN DIHENYAK OLEH PEMBANGKANG.


MEREKA SANGAT BIADAB MENUDUH PIHAK POLIS GANAS DAN CUBA MEMBERIKAN IMEJ BAHAWA POLIS MALAYSIA SANGAT KEJAM DI BAWAH ARAHAN PM KITA. SETIAP HARI DALAM BLOG PEMBANGKANG, TIDAK ADA CERITA TENTANG KEBAJIKAN RAKYAT, TIDAK ADA CERITA TENTANG PEMBANGUNAN NEGARA, TIDAK ADA CERITA LANGSUNG TENTANG PERJUANGAN DEMI AGAMA TAPI YANG ADA HANYALAH RETORIK, PENIPUAN DAN FITNAH BERTERUSAN TERHADAP PIHAK POLIS.


MENGAPA PERLU BERMUSUH DENGAN POLIS? DAH HEBAT SANGAT KE? MENGAPA PERLU MEMBALING NAJIS KE IMEJ PDRM YANG TELAH DIKENALI SEBAGAI ANTARA YANG TERCEKAP DI DUNIA? MENGAPA MAHU SENADA DENGAN PENJENAYAH, PEROGOL DAN PEMBUNUH UNTUK MEMBENCI POLIS? 


KERANA KEBENCIAN PADA POLIS DAN KERANA BENCI KEPADA POLIS, PEMBANGKANG TELAH BERPAKAT MEMBURUKKAN IMEJ POLIS. SUDAH TENTU KEBENCIAN PADA POLIS INI SAMA TARAF DENGAN PENJENAYAH. BERBALOI KAH? HANYA KERANA CINTA NYA PAS DAN PKR PADA DAP SANGGUP MEREKA MENGKHIANATI NEGARA SENDIRI! 


INILAH PEMBANGKANG KINI! MEREKA TELAH MELETAKKAN DIRI MEREKA DALAM KELOMPOK PENJENAYAH KERANA TERNYATA YANG MEMBENCI POLIS HANYALAH YANG BERBUAT SALAH!

2 comments:

Anonymous said...

Mereka lupa sebelum ada JPN..Balai polis lah tempat mak bapak depa daftar kelahiran...ramai anak2 hari ni tak tahu ! termasuk lah muka2 pengkhianat negara ni.

Anak Jawa said...

memang penjenayah apatah lagi derhaka kepada sultan.

dah suruh jangan berdemo jalanan, tapi buat jugak. lepas tu, buat provokasi.

hahaha, ingat polis bodoh ker ??

pembangkang dah terkantoi, memfitnah polis zalim dan jahat, tapi hakikatnya, tidak begitu.