RAKAN PEJUANG

28 July 2011

BUKTI KEZALIMAN POLIS SEMASA BERSHIT 2.0!

SALAM...


NI BUKTI KEZALIMAN PIHAK POLIS? GAMBAR PUN TAK JELAS YA TAPI....

TAK HABIS-HABIS PUAK PEMBANGKANG HARAM JADAH NI ASYIK NAK MENYALAHKAN POLIS DAN MEMBUKTIKAN POLIS MALAYSIA NI ZALIM. DALAM HARAMKAH DAILY HARI INI, SETIAUSAHA AGUNG PKR, SAIFUDIN MENGATAKAN DIA ADA BUKTI MENUNJUKKAN VIDEO TULEN MENGENAI KEGANASAN DAN KEZALIMAN PIHAK POLIS.


ANAK SUFI NAK TENGOK GAK VIDEO TULEN TU. JADI APA TUNGGU LAMA-LAMA KULI BATAK AMBIGA OI! BUKTIKANLAH! KE NAK PERGI EDIT VIDEO BAGI NAMPAK REAL POLIS LUTU PUAK HARAM JADAH TU!

SEMUA ORANG DAH TAHU YANG PUAK PEMBANGKANG HARAM JADAH NI KAKI PEMBOHONG! KAKI PEMFITNAH! PENYOKONG AMBIGA SI KAFIR YANG AKAN MEMURTADKAN ANAK MEREKA NANTI! NAUZUBILLAH!!


APA LAGI BALACI AMBIGA! TUNJUK LAH CEPAT VIDEO TU! TUNJUKLAH! SETAKAT AIR LIUR JE TAK DA MAKNANYA! MEMANG DASAR PENIPU! PEMUSNAH! PEROSAK HUBUNGAN KAUM DI NEGARA NI!

SEDUTAN HARAMKAH...


BUKIT MERTAJAM, 27 Julai: "Sekiranya pihak berkuasa mendakwa mereka mempunyai video yang menunjukkan polis begitu baik kepada peserta himpunan Bersih 2.0 baru-baru ini, kita mempunyai bukan saja video tulen, tetapi begitu banyak 'kebaikan' polis sehingga kecederaan dan keganasan terhadap rakyat dapat dipertontonkan," kata Setiausaha Agung PKR, Saifuddin Nasution Ismail....


....."Rakyat kini bukan bodoh. Zaman ini bukan zaman sebelum merdeka. Dengan sekelip mata saja maklumat mudah diakseskan ke seluruh dunia.
"Bukankah apa yang berlaku kepada Timbalan Presiden PAS, Mohamad Sabu, YB Khalid Samad, Datuk Seri Anwar Ibrahim yang cedera, Fayyad pembantu Datuk Seri Anwar yang parah, dan kematian Baharudin Ahmad adalah 'kebaikan' pihak polis.

"Banyak lagi bukti video yang kita rakamkan untuk menunjukkan pihak berkuasa melayan rakyat dengan zalim dan tidak berperikamanusiaan," ujarnya yang juga ahli Parlimen Machang.....

KITA TUNGGU VIDEO TU! JANGAN TUNGGU LAMA YA BALACI NUAR! PIHAK POLIS ADA ALASAN UNDANG-UNDANG UNTUK TIDAK MENYIARKAN VIDEO TU SEJURUS PERHIMPUNAN BERSHIT. 

KALIAN SI BALACI SEMUA KENAPA TAK SIARKAN VIDEO POLIS YANG GANAS TU SEGERA? DAH BERKURUN NI! DASAR PENIPU!

4 comments:

ISAC said...

Bro,

Kan Hj Hadi dah cakap... Tape video to pekak, bisu, buta... Jadi kalau dia orang ni ada video tulen pun... Boleh digunakan untuk jadikan bukti ke???

:)

pacat said...

apa nak buat bro... Biawak PAS menang begitukalau untungkan diorang sanggup anggap video tu sebagai "TUHAN" mereka.. siap sembah lagi tuuu.. mengaku benda tu benar!! tetapi kebenaran yang sebenar benarnya tak sanggup diorang terima!

ku2 said...

tenguk la kat youtube, bengong.. nama blog ananksufi tapi perangai macam babi..

benci orang bodoh macam ku2 said...

ku2...

aku tahu le babi tu kawan hang. tu sebab hang tahu perangai dia macam mana sampai hang pun muka macam babi, perangai macam babi. bodoh! hang kata anak sufi tu pasai apa? hang ni yang keturunan babi kot!