RAKAN PEJUANG

08 July 2011

MAHFUZ BEAN YB POKOK SENA TAPI PEJABATNYA DI KUALA LUMPUR. PENGAKUAN MAHFUZ BEAN!

SALAM..
YB POKOK SENA YANG BERPEJABAT DI KUALA LUMPUR!

MAHFUZ BEAN MERUPAKAN ANTARA INDIVIDU YANG TELAH DIKENALPASTI TIDAK DIBENARKAN MASUK KE KUALA LUMPUR PADA SABTU NI. TAPI MAHFUZ BEAN MEMBENTAK NAK MASUK JUGA K.L SEBAB KATANYA PEJABAT NYA TERLETAK DI JALAN RAJA LAUT.


ANAK SUFI CUMA BERASA PELIK LE DENGAN MAHFUZ BEAN NI, DIA NI BUKAN KE ADUN PARLIMEN DI POKOK SENA KEDAH. SEPATUTNYA DIA BEKERJA DI KEDAH. MACAMANA PULAK OFIS NYA BOLEH ADA DI K.L. MAKNANYA, SI MAHFUZ BEAN NI MEMANG TAK JALANKAN TANGGUNGJAWAB DI PARLIMEN POKOK SENA KEDAH SEBAB SIBUK DENGAN BUSINESS (?????) DI K.L? KALAU DAH ADA OFIS DI K.L TU, BERMAKNA MAHFUZ BEAN NI ADA PEGANG JAWATAN DI MANA-MANA PERTUBUHAN, MANA-MANA PERNIAGAAN LAH YA?


BUKANKAH BILA DAH JADI DUN NI, SEMUA JAWATAN KENA LEPASKAN?????? JADI, MAHFUZ BEAN, ADAKAH ANDA TELAH MENYALAH GUNAKAN KUASA ANDA? 


KESIAN ORANG POKOK SENA, YB ANDA HANYA SINGGAH DI SANA TAPI BER OFIS  DI K.L RUPANYA! PATUTLAH ORANG POKOK SENA KEDAH MARAH KAT BEAN! HMM....

4 comments:

Anonymous said...

Kat Jalan Raja Laut tu ade Ibu Pejabat PAS ... tak jauh dgn ...

Anonymous said...

Salam,
Dia kan Naib Presiden Pas, kat jalan raja laut , kl tu pejabat agong pas. mmg la dia ada office situ.

Anonymous said...

Masa di SMTAM Alor Setar dulu dia ni asyik luku kepala orang saja (samseng sekolah) La ni dia nak luku kepala sapa pula .Ini betul punya cerita sampai kena rotan masa perhimpunan . Orang Pokok Sena kena tau sapa dia Mahfuz Bean ni Ha haaaaaa.....

anak sufi said...

ok...anak sufi cuma bertanya. kalau anak sufi salah faham, minta maaf lah k...

kami penyokong kerajaan ni sangat rasional. kalau salah, terus minta maaf. tak da lah macam puak pembangkang. salah pun tak ngaku! maki orang lagi. lepas tu, dah ada bukti salah pun masih tanpa segan tak ngaku.

itulah bezanya penyokong kerajaan dengan penyokong atau pemimpin pembangkang!