RAKAN PEJUANG

05 July 2011

KENAPA HADI AWANG TIDAK MAHU BERJUMPA YDP AGONG TAPI HANTAR ORANG BAWAHNYA SAJA?

SALAM...
MUNGKIN RAMAI YANG TAK TAHU BAHAWA HADI AWANG TIDAK AKAN BERJUMPA DENGAN YDP AGONG UNTUK TUJUAN MEMAKLUMKAN PENDIRIAN PEMBANGKANG MENGENAI PERHIMPUNAN BERSIH NI. HADI AWANG HANYA MENGHANTAR ORANG BAWAHNYA SAJA UNTUK BERJUMPA YDP AGONG BERSAMA WAKIL PEMBANGKANG YANG LAIN TERMASUK BABIMGA. 


KEPUTUSAN HADI AWANG NI DIPERSOALKAN OLEH PENGANUT PAS SENDIRI YANG BERASA PELIK MENGAPA HADI TIDAK BERJUMPA DENGAN TUANKU SEDANGKAN HADI MEMPUNYAI HUBUNGAN BAIK DENGAN TUANKU YANG JUGA MERUPAKAN SULTAN TERENGGANU (SEMASA HADI MENJADI MB TERENGGANU DULU). 


INI MEMBAWA PENGERTIAN YANG CUKUP JELAS BAHAWA HADI AWANG SENDIRI PUN SUDAH TAK RELA DIPERALATKAN OLEH AMBIGA DAN NUAR BRAHIM. HADI AWANG SENDIRI PUN TAHU BAHAWA PERHIMPUNAN BERSIH INI HANYA LAH ALAT UNTUK MELEPASKAN NUAR BRAHIM. INI BERBEZA DENGAN MAT SABU YANG MEMANG MERUPAKAN SAHABAT BAIK GUAN ENG.


TAK PAYAHLAH BERSUSAH PAYAH WAHAI PEMBANGKANG UNTUK MOHON BERJUMPA TUANKU. TUANKU SENDIRI PERCAYA PERKARA INI BOLEH DISELESAIKAN OLEH DS NAJIB DENGAN BIJAK DAN ADIL. 


JADI, KENAPA MASIH TAK FAHAM? KAMI RAKYAT JELATA MOHON AGAR TUANKU TIDAK MELAYAN PERMINTAAN PENGKHIANAT SEMUA NI. MEREKA PUNYA AGENDA TERSEMBUNYI!


JUNJUNG KASIH TUANKU!.

No comments: