RAKAN PEJUANG

09 July 2011

AKU DAH KATA LGE NI MEMANG CELAKA! MEMANG DIA NAK HANCURKAN KITA!

SALAM....
DAH MEMANG CHINA DAPPIGS HARAM JADAH NI MEMANG CELAKA LAKNATULLAH. PERANCANGAN MEREKA ADALAH UNTUK MENJAHANAMKAN ORANG MELAYU. MEREKA NAK TENGOK UMAT ISLAM DI NEGARA INI BERPECAH. ITU SEBAB MEREKA HANYA SEKADAR MENYALAKAN API PERMUSUHAN ANTARA KITA TETAPI TIDAK AKAN MENYERTAI MANA-MANA RUSUHAN YANG BOLEH MEMBAHAYAKAN NYAWA MEREKA. 


YANG BODOH ADALAH MELAYU PAS DAN PKR YANG TERLALU PERCAYA PADA KEMANISAN KATA DAN BICARA SEMUA PEMIMPIN DAPPIGS CELAKA ITU. AMARAN ALLAH YANG TELAH MENGINGATKAN KITA AGAR TIDAK TERMAKAN KATA-KATA MANIS DARIPADA ORANG KAFIR KHASNYA KAFIR HARBI TIDAK DIENDAHKAN OLEH PAS ASAL MEREKA DAPAT MEMERINTAH KONON.


ITULAH SEBAB GUAN ENG MENGARAHKAN SEMUA AHLI DAP AGAR TIDAK TERLIBAT DALAM PERHIMPUNAN BERSHIT 2.0 NI. MEREKA HANYA MAHU MELAYU BERGADUH. TENGOK SMS DI BAWAH YANG MENUNJUKKAN ARAHAN DITERIMA DARI LGE CELAKA TU. 
EHSAN DARI http://padijantan.blogspot.com/2011/07/arahan-lim-guan-eng-kepada-ahli-dap.html


TAPI MACAM BIASA LAH KAN, PUAK MELAYU PAS DAN PKR PASTINYA BERMATI-MATIAN KATA INI SEMUA PERBUATAN KHIANAT UMNO YANG CUBA MEMBURUKKAN IMEJ KHALIFAH LIM MEREKA. 


INGATLAH! ALLAH MEMBENCI ORANG YANG SUKA MEMBUAT KEROSAKAN! DAPPIGS CELAKA MEMANG JAHANAM! HANYA MELAYU BODOH YANG BUTA PERUT SAJA YANG TIDAK SEDAR ITU!


SILA BACA INFO TERKINI DARIPADA BLOG JIWA ANAK MUDA MENGENAI JIHAD BERSHIT PAS!

No comments: