RAKAN PEJUANG

11 July 2011

GUAN ENG DAN KIT SIANG DI BARISAN HADAPAN SEMASA PERHIMPUNAN BERSHIT 2.0!

SALAM...


DIMANAKAH MEREKA SEMASA BERSHIT 2.0?
BERSHIT 2.0 DAH TAMAT. KEMATIAN SEORANG INSAN TELAH DIMANIPULASI SEBAIKNYA OLEH PUAK PEMBANGKANG SEHINGGA TIMBUL BEBERAPA VERSI YANG BERLAINAN. BEBERAPA PEMIMPIN POLITIK TELAH DITANGKAP DAN KINI TELAH DILEPASKAN ATAS JAMINAN POLIS. 


TAPI...ANAK SUFI TAK NAMPAK PUN MUKA LIM KIT SIANG DAN ANAKNYA LIM GUAN ENG. JUGA TAK KELIHATAN MUKA KARPAL ANAK BERANAK. SEDANGKAN MEREKA INI ADALAH ANTARA PEJUANG BERSHIT 2.0!

ADALAH SANGAT MENGHAIRANKAN BUKAN? YANG RAMAINYA ADALAH ORANG MELAYU DAN PEMIMPIN MELAYU. TERNYATA MEREKA HANYA DIPERALATKAN SAHAJA! BENARLAH SMS YANG TERSEBAR AGAR PENGANUT DAPPIG TIDAK DIBENARKAN MENYERTAI BERSHIT 2.0. CUMA YANG ADA HANYALAH WAKIL DAP SEORANG BERDUA SAHAJA.


SATU LAGI KEMUSYKILAN ANAK SUFI ADALAH DALAM LAUNGAN DEMONSTRASI MEREKA ITU, LAUNGAN PILIHANRAYA YANG ADIL DAN BERSIH TIDAK DILAUNGKAN SETULUSNYA. YANG LEBIH KUAT DILAUNGKAN ADALAH DEMONSTRASI DAN UMNO ZALIM. 


SIAPAKAH YANG ZALIM SEBENARNYA? UMNO YANG MEMPERTAHANKAN KEMERDEKAAN DAN KEMAKMURAN NEGARA ATAU MEREKA YANG MEROSAKKAN SEGALA KEAMANAN YANG ADA HANYA KERANA UNTUK MEMBERI KUASA PADA NUAR BRAHIM DAN LIM KIT SIANG!


SOLAT HAJAT MEREKA TELAH DIMAKBULKAN ALLAH????

No comments: