RAKAN PEJUANG

18 July 2011

SOLAT HAJAT UNTUK MEMPERJUANGKAN FITNAH! INI KEBENARAN!!!! MATI HIDUP SEMULA!

SALAM...

SEMAKIN ACAPKALI PEMBANGKANG BUAT SOLAT HAJAT MOHON PERTOLONGAN DAN KEMENANGAN DARIPADA ALLAH UNTUK MENENTANG KEZALIMAN UMNO KONONNYA, SEMAKIN ACAP KALI JUGA SEKARANG INI KITA MENDENGAR DAN MELIHAT SATU PERSATU PENIPUAN DAN FITNAH PUAK PEMBANGKANG TERBONGKAR. 
KES KEMATIAN YANG DILAKONKAN OLEH PENGANUT PEMBANGKANG YANG BERNAMA SUHARDI MOHD SANGAT MENARIK.KEMATIAN PALSU INI TELAH MENJADI ALAT PEMBANGKANG MENERUSKAN PEMBOHONGAN DAN FITNAH MEREKA YANG JAHAT TERHADAP PIHAK POLIS. 

KEMATIAN ALLAHYARHAM BAHARUDDIN YANG SEBENAR YANG MENINGGAL KERANA SERANGAN JANTUNG DIKAITKAN DENGAN KEMATIAN PALSU SUHARDI. BLOG MILO SUAM DAN BEBERAPA BLOG PEMBANGKANG YANG LAIN TELAH MENYIARKAN BERITA KEMATIAN PALSU SUHARDI DENGAN BEGITU AGRESIF DAN MALAHAN BLOG PEMBANGKANG HARAM INI TELAH MENGAJAK SELURUH RAKYAT MALAYSIA BANGKIT MENENTANG KEZALIMAN UMNO BN HANYA KERANA SEBUAH KEMATIAN YANG PALSU.

BLOG MILO SUAM DAN BLOG PEMBANGKANG YANG LAIN TERNYATA BEGITU SOMBONG DAN BONGKAK. TERNYATA KEWUJUDAN MEREKA HANYALAH UNTUK KELANGSUNGAN HIDUP PEMIMPIN PEMBANGKANG. TANPA RASA MALU, RASA BERSALAH DAN RASA KESAL APALAGI MEMINTA MAAF PADA KELUARGA MANGSA ALLAHYARHAM BAHARUDDIN, MEREKA TERUS MENGGUNAKAN KEMATIAN PALSU ITU SEBAGAI ALAT MENAIKKAN KEBENCIAN RAKYAT TERHADAP PEMIMPIN NEGARA.

MEREKA INI ADALAH INDIVIDU YANG SANGAT TERDESAK. SUDAH BANYAK PENIPUAN YANG MEREKA LAKUKAN. MEREKA HANYA FIKIRKAN WANG TANPA MEMIKIRKAN DOSA DAN PAHALA. SEMAKIN ACAP KALI PAS MELAKUKAN SOLAT HAJAT PENUH STADIUM SEMAKIN ITU KEBENARAN MEREKA BERADA DI JALAN YANG SALAH TERSERLAH.

SAMPAI BILA MAHU SEDAR WAHAI UMAT MUHAMMAD? BERPEGANGLAH PADA TALI ALLAH DAN JANGANLAH KITA BERCERAI BERAI. KELAK KEMURKAAN ALLAH AKAN MERANAPKAN KITA DI MUKA BUMI INI. NAUZUBILLAH!!!!

BACA SETERUSNYA BLOG PAPA GOMO DAN TERBARU DI SINI

1 comment:

said said...

orang melayu / islam kan senang di perbodohkan......(maaf..aku org melayu)....asal ada kontraversi/isu yg tak bole nak nafikan....buat je semayang hajat...settle!...dapat balik kepercayaan rakyat!..