RAKAN PEJUANG

25 July 2011

MEREKA ADALAH YANG PALING BURUK DAN TERUK DI DUNIA!

SALAM...


PEMBANGKANG DI NEGARA KITA NI ADALAH PEMBANGKANG PALING HAMPAS YANG PERNAH WUJUD DI DUNIA NI. APAKAN TIDAK, APA SAHAJA YANG DILAKUKAN OLEH KERAJAAN SEMUANYA DITENTANG DAN DIKUTUK. APA SAHAJA. TAK KIRA BAIK APALAGI YANG MENGANGGU PERIUK NASI MEREKA. 


PUAK PEMBANGKANG NI INGAT RAKYAT TERMAKAN DENGAN HASUTAN MEREKA YANG KOTOR DAN JIJIK TU AGAKNYA. RAKYAT SEMAKIN MATANG BERFIKIR. RAKYAT BOLEH MENILAI SIAPAKAH YANG KINI MENJADI RACUN DAN BARAH DALAM PERPADUAN KAUM. MEREKA CUBA MENGGUNAKAN PELBAGAI KAEDAH MENGHASUT DAN TERUS MENGHASUT RAKYAT MEMBENCI KERAJAAN.


KINI MEREKA GIGIH MENANAM KEBENCIAN RAKYAT TERHADAP PIHAK POLIS YANG SEMUA ORANG TAHU TELAH MENJAGA KEAMANAN NEGARA DENGAN BEGITU CEMERLANG SEKALI. PIHAK POLIS DI NEGARA KITA ADALAH ANTARA YANG TERCEKAP DI DUNIA. MALANGNYA PIHAK PEMBANGKANG MENGAJAK RAKYAT BERMUSUH DENGAN POLIS HANYA KERANA POLIS MENJALANKAN TANGGUNGJAWAB MEREKA DALAM PERHIMPUNAN BERSHIT YANG PEMBANGKANG ADAKAN.


APA YANG ANAK SUFI TAHU, YANG BERMUSUH DENGAN POLIS NI PENJENAYAH JE. SEBAB MASYARAKAT YANG NORMAL TIDAK AKAN MENCARI PASAL DENGAN POLIS. SEBAB KALAU ANAK AMBIGA KENA ROGOL PUN DIA TENTU AKAN CARI POLIS, ANAK NUAR KENA ROGOL PUN, CARI POLIS JUGAK. USAH PERGI SEBEGITU JAUH, KALAU RUMAH MEREKA DIPECAH DAN DI BALING KATAK PUN MEREKA AKAN REPORT POLIS JUGAK. 


JADI, MENGAPA NAK BERMUSUH DENGAN POLIS WAHAI PEMBANGKANG? BELAJARLAH UNTUK BERSYUKUR. KALAU PEMBANGKANG DI NEGARA NI CARI PASAL DAN MEMBENCI POLIS BERMAKNA MEREKA BOLEH DISAMAKAN DENGAN PENJENAYAH YANG SANGAT MEMBENCI POLIS DEMI KELANGSUNGAN KEDURJANAAN MEREKA!


ANAK SUFI RASA RAMAI YANG SETUJU DENGAN KENYATAAN ANAK SUFI INI BUKAN? PEMBANGKANG MEMANG SANGAT TERDESAK UNTUK MENGHASUT RAKYAT! MEREKA ADALAH PEMBANGKANG PALING TERUK DALAM SEJARAH NEGARA DAN PALING BURUK DI DUNIA!


BACA SETERUSNYA PENDITA

No comments: