RAKAN PEJUANG

24 July 2011

ASYIK MENYALAK JE ANJING PEMBANGKANG NI!

SALAM...


ANJING-ANJING PEMBANGKANG NI TAK HABIS-HABIS NAK MENUDUH POLIS NI KEJAM MELALUI BERSHIT 2.0 YANG LALU. RAMAI LAH PENYOKONG PEMBANGKANG LEPAS NI YANG TERMASUK JUGA SEMUA PENJENAYAH DAN PESALAH. 


ANJING-ANJING NI SEMUA TAK SUDAH-SUDAH NAK MEMPERTAHANKAN KENYATAAN MAT SABU YANG MENDAKWA DILANGGAR TRAK POLIS KINI BERTUKAR PULA KERETA WAJA POLIS. SEBAB APA? SEBAB PERKARA YANG TAK NAMPAK DAN MUDAH DI REKA OLEH MEREKA KAN?


APAPPUN, ANAK SUFI NAK TANYA ANJING-ANJING NI, MENGAPA MAT SABU LARI BILA 3 BUAH KERETA POLIS MENGEJAR DIA? PENGANUT PAS DAN ANJING-ANJING PEMBANGKANG YANG LAIN MENYALAK DI TENGAH BANDARAYA DAN ADA YANG BERTAHAN KENA SEMBURAN AIR DAN GAS TAPI MAT SABU YANG PENAKUT DAN BACUL NI LARI PULAK SEBAB TAKUT KENA TANGKAP.


INIKAH NAMANYA PEMIMPIN? WAHAI ANJING-ANJING PEMBANGKANG SEMUA, LAYAK KE MAT SABU YANG MERUPAKAN TIMBALAN PRESIDEN PAS NI (ORANG KEDUA PAS) SANGGUP LARI DARI MEDAN 'JIHAD' KALIAN YANG JUGA DIIBARATKAN LARI DARI MEDAN TEMPUR!


PEMIMPIN SEBEGINI YANG KALIAN MENGANGKAT SEBAGAI PEMIMPIN? ALANGKAH MALUNYA UMAT ISLAM JIKA INGIN MENYANDARKAN KEPERCAYAAN KEPADA MANUSIA SEBEGINI HODOH PERANGAI DAN BERSIFAT AMAT BACUL!


TAK PERLULAH ANJING-ANJING PEMBANGKANG NI NAK MENEGAKKAN BENANG YANG BASAH DAN TERUS MENGIKUT TELUNJUK SYAITAN UNTUK MEMECAHKAN UMAT ISLAM, MENJATUHKAN KREDIBILITI PIHAK POLIS DAN MEMALUKAN NEGARA DI MATA LUAR. TAK PERLULAH KALIAN BERSUSAH PAYAH MEMPERTAHANKAN MAT SABU. SEBELUM VIDEO POLIS TERSIAR, MAT SABU BERMATIAN KATA TRAK POLIS LANGGAR DIA, BILA VIDEO DAH KELUAR PANDAI PULAK SPIN KONONNYA KELIRU ANTARA TRAK DAN KERETA WAJA! SEMUANYA BOLEH SPIN KAN?


DAH LAH BACUL, PENIPU PULAK! INIKAH PEMIMPIN KAMU WAHAI ANJING PEMBANGKANG? MALANG SEKALI ANJING-ANJING SEMUA! PEMIMPIN YANG KALIAN PILIH SANGAT TIDAK BERTEPATAN DENGAN KRITERIA PEMIMPIN ISLAM. SEORANG PENIPU, SEORANG AGEN YAHUDI DAN SEORANG LAGI PENGHASUT KAUM! KALIAN JILATLAH PONGGONG DAN JUBUR MEREKA ITU JIKA ITU BOLEH MENJADIKAN KALIAN AHLI SYURGA CIPTAAN PAS!


KAMI AKAN TETAP MEMPERTAHANKAN NEGARA INI SEBAGAI SEBUAH NEGARA YANG MERDEKA AMAN DAN HARMONI TANPA MENGIRA KAUM DI BUMI TERCINTA INI.

P/S: ANJING-ANJING PEMBANGKANG YANG ANAK SUFI MAKSUDKAN HANYALAH TERMASUK KE DALAM GOLONGAN YANG MENYALAK TANPA HENTI  UNTUK MEMPERTAHANKAN BERSHIT 2.0!

3 comments:

Anonymous said...

Apa nak buat Anjing Anjing peliharaan DAP mesti taat pada BIG BOSS Mereka - Lim Guan Eng, Lim Kita Siang dan Ambiga.

Semua tak guna, pandai MENYALAK je. Buat kerja DS Najib kehulu ke hilir cari pelabur nak kasi ANJING ANJING juga nanti peluang pekerjaan nak mentekedarah..kalau tak nanti mampus pulak semua kebuluran.

Kalau semua menyalak macam mereka SIAPA nak BAGI MAKAN RAKYAT MALAYSIA?????

anak sufi said...

KALAU KITA TENGOK DI BLOG ANJING-ANJING PEMBANGKANG NI,MEMANG MEREKA DAH TAK ADA ISU NAK HENTAM KERAJAAN. MEREKA MENGULANGI PERKARA YANG SAMA JE. APCO LAH ROSMAH LAH. SEBAB SEGALA FITNAH MEREKA DAPAT DIJAWAB DAN DITANGANI OLEH PIHAK KITA DENGAN BAIK. PENIPUAN MEREKA DAPAT KITA SANGGAH DENGAN FAKTA SEDANGKAN MEREKA MENYALAK HANYA BERSANDARKAN PERSEPSI MEREKA SEMATA-MATA.

ANJING-ANJING NI ELOK DICAMPAK MASUK ZOO JE. BIAR DIA MENYALAK KAT SANA DAN JADI TONTONAN ORANG RAMAI!

asfarina fatin redzuan said...

pembangkang ni sometimes tak tau bersyukur dengan apa yang kerajaan dah bagi.Memangla, rezeki , rahmat semua dtg dari Allah, tapi kalau tanpa pemimpin yang baik mcm kerajaan skrg ni x mungkin negara kta akan sprti skarang.kemudahan yang dtg dari kerajaan,lampu, tiang elektrik semua, dari sapa ? Anwar, ? nik aziz ? Lim Kit Siang ?