RAKAN PEJUANG

14 May 2013

CAUVANIST SEMAKIN BERANI....TAPI KITA KATA...AMARAN....AMARAN.. ITU JE!

SALAM PERJUANGAN...

BILA LAH PIHAK BERWAJIB NAK AMBIL TINDAKAN PADA PENGKHINAT NEGARA YANG MENJELAJAH SELURUH NEGARA UNTUK MENGHASUT RAKYAT MEMPERTIKAIKAN KEPUTUSAN SPR. BAHAYA TAU! ANAK SUFI YANG TAK BERAPA PANDAI UNDANG-UNDANG NI PUN TAHU BETAPA BESAR NATIJAHNYA TERHADAP NEGARA APA YANG DIBUAT OLEH PUAK SYAITAN NI.


ANAK SUFI YAKIN, BEBERAPA SIRI PERHIMPUNAN DI SELURUH NEGARA YANG DIGERAKKAN OLEH PUAK PENGKHINAT BINGAI NI ADALAH UNTUK MEMPASTIKAN PERHIMPUNAN MEGA YANG BAKAL MEREKA ADAKAN NANTI BETUL-BETUL BOLEH MERUNTUHKAN KEHARMONIAN NEGARA. TAPI KENAPA ANAK SUFI TENGOK PIHAK BERWAJIB KITA NI ASYIK BAGI AMARAN JE. BILA NAK BERTINDAK????DAH TERANG-TERANG SYAITAN-SYAITAN BERWAJAH MANUSIA NI KE HULU KE HILIR MENABUR FITNAH, MENGAPIKAN JIWA ANAK MUDA YANG MENTAH KONTANG TU, NAK BUAT KEROSAKAN MAHA BESAR PADA RAKYAT NEGARA NI, TAPI PIHAK BERWAJIB KITA NI ASYIK BAGI AMARAN DAN KATA:

 JANGAN CABAR UNDANG-UNDANG, 
TOLONG JANGAN BUAT KACAU DLL. 
COMMON LE BRO SEMUA, BE BRAVE AND PLEASE TAKE ACTION. MALAYSIA DI TAHAP GAWAT MACAM NI NAK GUNA AMARAN LAGI???????

LEMAHNYA.....????????

2 comments:

Anonymous said...

BIASA LE AMARAN...AMARAN...AMARAN,
LEPAS TU LISTEN....LISTEN...LISTEN

AKHIRNYA TIADA APA-APA TINDAKAN... INILAH PENYEBABNYA.....

Anonymous said...

MALAS NAK CAKAP PASAL PENGUATKUASA UNDANG-UNDANG MALAYSIA. TAK HABIS2 KAMI AKAN AMBIL TINDAKAN....KAMI SEDANG PANTAU...KAMI TAHU APA NAK BUAT. TAPI SETAKAT INI APA PUN TAK BUAT. NAK TUNGGU SAMPAI BILA? SAMPAI KUCING BERTANDUK KAH? ALAMAT LINGKUP TERUK BARU NAK REPAIR.