RAKAN PEJUANG

23 May 2013

SI CELAKA GENTAR! KERAJAAN PERLU SERAHKAN PULAU PINANG KEPADA SULTAN KEDAH!

SALAM PERJUANGAN...

INI PENULISAN ANAK SUFI BERKAITAN PULAU PINANG YANG PERNAH ANAK SUFI TULIS DULU (2011). MASIH RELEVAN LAGI?  KITA GEGAR MEREKA!


 ANAK SUFI SANGAT YAKIN GUAN ENG SANGAT GENTAR JIKA KEDAH BERJAYA DIRAMPAS KEMBALI OLEH BN (UMNO). ANAK SUFI PERNAH MELAUNGKAN AGAR GESAAN DIBUAT OLEH RAKYAT KEDAH KEPADA MENTERI BESAR KEDAH UNTUK MENUNTUT KEMBALI PULAU PINANG SEBAGAI HAK WILAYAH NEGERI KEDAH JIKA BENAR IA BOLEH DITUNTUT. 

SELAGI PAS MASIH MEMERINTAH KEDAH, SELAGI ITULAH GUAN ENG DAN REGIM DAPPIG CELAKA INI SANGAT SELESA MEMERINTAH PULAU PINANG SAMBIL MENGHAYUN KAKI MENENDANG SATU PERSATU PENIAGA MELAYU DAN  ORANG ISLAM DI SANA KE TANAH BESAR. SELAIN ITU, KAMPUNG MELAYU JUGA TURUT DISERBU UNTUK DIRATAKAN SEBAGAI TAPAK PEMBANGUNAN YANG AKAN DIPUSAKAI OLEH ORANG MEREKA SAHAJA.MEMANG TERDAPAT PELBAGAI IMBUHAN YANG DIJANJIKAN OLEH KETUA MENTERI PALING CELAKA DALAM SEJARAH NEGARA KEPADA ORANG ISLAM DI SANA. RM100, RM500, RM1000! TAPI SEGALANYA ADA SYARAT. SYARATNYA HARUS PERLU MENGISI BORANG UNTUK MENJADI AHLI DAPPIG CELAKA . JIKA TIDAK, PERUNTUKAN DAN IMBUHAN TIDAK AKAN DIBERI. ORANG ISLAM PERLU MENGGADAI MARUAH BANGSA MEREKA JIKA MAHU MENDAPAT IMBUHAN SEUMUR HIDUP SEKALI INI. JIKA TIDAK PERCAYA, PERGILAH TANYA ORANG PENANG. APA YANG DAH KETUA MENTERI CELAKA INI SUDAH LAKUKAN KEPADA ORANG ISLAM DI SANA. MALAHAN MEREKA SEMAKIN BERANI MEMPERSOALKAN AZAN!


ORANG MELAYU IBARAT MELUKUT TEPI GANTANG. YANG MISKIN SEMAKIN DAIF. RAMAI YANG TIDAK BERUMAH DAN PERNIAGAAN MEREKA TURUT DIBUNGKAM. NAMUN PENIAGA CHINA DI TEPI JALAN YANG MENGANGGU LALU LINTAS TIDAK LANGSUNG DI APAKAN. INILAH REGIM DAPPIG CELAKA. 


SEGALA YANG DILAKUKAN INI ADA SEBAB. ADA MATLAMAT. REGIM CELAKA INI MEMANG SENGAJA MENGHALAU ORANG MELAYU DAN ORANG ISLAM KE LUAR DARI PULAU TERSEBUT. STRATEGI YANG DIATUR OLEH SI CELAKA INI AKHIRNYA AKAN HANYA MENGUNTUNGKAN MEREKA YANG BERKEPENTINGAN DAN BANGSA YANG SEDARAH DENGAN SI CELAKA INI. YANG PALING PENTING, PULAU PINANG INGIN DIJADIKAN JUNIOR SINGAPURA!


OLEH ITU, UNTUK MENGEKANG SI CELAKA INI BERTERUSAN MENINDAS ORANG ISLAM DAN MENGEKANG SI CELAKA INI MENEGUHKAN KUASA DI SANA, MAKA ORANG MELAYU ISLAM KEDAH PERLU BERSATU MERAMPAS KEMBALI PULAU PINANG DARI PEMERINTAHAN SI CELAKA INI. KEMBALIKAN SEMULA MARUAH KITA BANGSA MELAYU DAN AGAMA ISLAM KITA. 
PRU 13 PASTI AKAN MENYAKSIKAN PERUBAHAN. DATUK MUKHRIZ BERSAMA JENTERA UMNO DAN BN DI SANA PASTI BEKERJA KERAS UNTUK MERAMPAS KEMBALI KEDAH DARI TANGAN PAS YANG BERSEKONGKOL DENGAN DAPPIG CELAKA INI. 

PADA KETIKA ITU, MARI KITA TENGOK, ADAKAH KETUA MENTERI PALING CELAKA INI MASIH MAMPU MAINKAN SENTIMEN PERKAUMAN LAGI ATAU TIDAK! LAKNAT ALLAH KE ATAS MAKHLUK PEROSAK INI! TAKBIR! KITA RAMPAS KEMBALI KEDAH DAN RAMPAS KEMBALI PULAU PINANG DARI TANGAN SI CELAKA DAPPIG LAKNATULLAH!

5 comments:

Anonymous said...

MEMANG UMNO/BN AKAN KEMBALI MEMERENTAH KEDAH SELEPAS RAKYAT KEDAH MELIHAT PEMERENTAHAN PAS DI KEDAH TIADA TERDAPAT APA APA BERUBAHAN DAN PEMBANGUNAN YANG DIBAWA UNTUK KEBAIKAN RAKYAT DAN LAIN LAIN FAKTOR YANG MENYEBABKAN ANGIN PERUBAHAN YANG AKAN BERLAKU SELAMA 3 TAHUN PEMERENTAHAN.

Anonymous said...

mungkin orang melayu sahaja yg insaf tetapi cina tetap dengan dap nya oleh itu umno hendak lah meletakkan calon melayu di kawasan majoriti melayu tok sah dok kesian lagi kat mca

Anonymous said...

rakyat kedah perlu bangkit menuntut kembali pulau pinang yg merupakan wilayahnya yg perlu dikembalikan

Dot said...

ya anon 11:12 AM,

memang betul!

letak calon melayu dlm kawasan melayu! tak payah bagi wakil cina & pakse melayu undi hanya krn logo BN di situ! tengok dap, di mana ada melayu depa bagi ka pas/pkr, di mana ramai cina dap sendiri letak calun. kalau kita kata dap rasis, dap tak pernah mengaku. kita pun kena buat mcm dap buat. baru adil!!!!

hakikat tetap hakikat. ini yg dap telah, sedang & akan buat...

Anonymous said...

cina tetap cina...menipu bkn cina...aku dah biasa meniaga dengan cina tongsan nie...hati dia org tak pernah ikhlas dgn melayu....