RAKAN PEJUANG

02 May 2013

PENUH DENDAM PENUH KEBENCIAN - ORANG TV3, UTUSAN DAN KAKITANGAN KERAJAAN, HATI-HATI!

SALAM PERJUANGAN SALAM UNDI BN!

KALAU DENGAR GEBANG DAN CERAMAH PUAK-PUAK PEMBANGKANG NI, MEREKALAH YANG PALING BERSIH DALAM DUNIA NI. MANA TAK NYA, PANGKAH JE PAS BOLEH CONFIRM MASUK SYURGA. TAPI KALAU SEMBAHYANG PENUH TAWADUK PADA ALLAH S.W.T NAMUN SOKONG UMNO MAKA SORY LAH NAK MASUK SYURGA. ITU MEMANG DAH DITANAM OLEH PEMIMPIN ULARMAK PAS DARI DULU LAGI. SEBAB TU LAH ADA PENGANUT PAS NI KATA, KALAU TAK SOKONG PAS NANTI MATI DALAM KEJAHILAN! NAUZUBILLAH! MEMANG DAH NAMPAK NAK SESAT PUAK PENGANUT TAKSUB PAS NI!

BUKAN ITU SAJA, PUAK PEMBANGKANG (DAPPIG, PARTI KENCING RAKYAT DAN PARTI SELAM MALAYSIA) MERKA MENGAMALKAN DEMOKRASI, BERSIH, ADIL, KEBEBASAN BERSUARA DAN MACAM LAGI YANG MULIA KONONNYA!

MALANGNYA, SEBENARNYA MEREKA NI LAH PUAK PENDENDAM, HATI BUSUK, PENUH KEBENCIAN DAN PREJUDIS TERHADAP MUSUH POLITIK MEREKA. BAYANGKAN, KATA KETUA UMUM MEREKA, KALAU PAKATAN HARAM MENANG PRU 13, DIA AKAN TANGKAP ORANG KUAT TV3, AKAN TANGKAP TUN M, AKAN TANGKAP NAJIB DAN MUNGKIN SEMUA KAKITANGAN AWAM YANG MENYOKONG KERAJAAN AKAN DIKENAKAN TINDAKAN DISIPLIN ATAU DIBUANG KERJA.! NI SIFAT PENGECUT! BACUL!PENIPU! BONGKAK! PENDENDAM! INIKAH YANG INGIN DIANGKAT MENJADI PEMIMPIN NEGARA? SUDAHLAH BANYAK KES KRONISME, KES MORAL, JADI PENGKHIANAT NEGARA, DAN JADI BALACI YAHUDI KEMUDIAN NAK JADI PM HANYA UNTUK MELUNASKAN DENDAM KESUMAT DI HATI!  YANG LAIN JADI BALACI DIA UNTUK CAPAI MATLAMAT!

SUDAH LAH TU, ANAK DIDIK DIA SI RAFIZI TU PUN CAKAP AKAN HAPUSKAN HAK ORANG MELAYU KALAU SEKIRANYA MEREKA MEMERINTAH! 

HABISLAH KITA! SIAPLAH ORANG TV3, SIAPLAH ORANG KERAJAAN! SIAPLAH BILA PR JADI PEMIMPIN KITA. 

JOM KITA TOLAK PAKATAN HARAM! TIADA LAIN KALI UNTUK MEREKA! UNTUK MEREKA BUKAN INI KALILAH TAPI UCAPKAN INNALILLAH!!!!


No comments: