RAKAN PEJUANG

23 May 2013

RE: JOM KITA PINDAHKAN PULAU PINANG KE KEDAH

SALAM PERJUANGAN..

INI ADALAH PENULISAN YANG PERNAH ANAK SUFI KELUARKAN DULU PADA TAHUN 2011. RASANYA MASIH RELEVAN LAGI TAMBAHAN PULA KEDAH DAH DIRAMPAS OLEH UMNO. ANAK SUFI RASA DAPPIG GENTAR DENGAN CADANGAN ANAK SUFI NI! JOM BACA!ANAK SUFI INGIN MEMBERI SARANAN KEPADA RAKYAT NEGERI KEDAH AGAR MENGGESA KERAJAAN PERSEKUTUAN MENYERAHKAN KEMBALI PULAU PINANG KEPADA KESULTANAN KEDAH.


BILA PULAU PINANG DISERAHKAN KEMBALI KEPADA KEDAH, ANAK SUFI YAKIN GUAN ENG AKAN MENIKUS KERANA HILANG KUASA SEBAGAI KETUA MENTERI. BUKAN ITU SAHAJA, KITA JUGA BOLEH MENYELAMATKAN KEMBALI MARUAH ORANG MELAYU DAN ORANG ISLAM DI SANA YANG KIAN DITINDAS OLEH REGIM DAPPIG GUAN ENG.


BIAR GUAN ENG TAHU BAHAWA MALAYSIA INI ADA SULTAN. BIAR DIA SEDAR BAHAWA DIA PERLU TUNDUK BAWAH KEKUASAAN SULTAN YANG MEMILIKI NEGERI PULAU PINANG. DIA HANYALAH KETUA MENTERI BUKAN PEMILIK NEGERI PULAU PINANG! 


AYUH ORANG KEDAH! MOHON JUNJUNG KASIH SULTAN KEDAH UNTUK MEMAKSA MENTERI BESAR KEDAH MENDAPATKAN SEMULA PULAU PINANG KEPADA KEDAH! BIAR LAH PULAU PINANG DUDUK DI BAWAH TAMPUK PAS DARIPADA PULAU PINANG DUDUK DI BAWAH KEKUASAAN KAFIR CELAKA DAPPIG YANG TERANG LAGI BERSULUH MENGANIAYAI ORANG ISLAM DI SANA. 


ADAKAH GUAN ENG MERASAKAN DIA CUKUP GAGAH UNTUK MENJADIKAN PULAU PINANG SEBAGAI SINGAPURA KEDUA?


TEPUK DADA TANYA ORANG KEDAH!

LANJUTAN SILA BACA DI SINI. 
BACA JUGA DI SINI
JUGA DI SINI

6 comments:

UjangRanggi said...

Salam Bro Sufi..

Gua setuju sangat kalau Melayu bertindak drastik mcm yang lu cadangkan tu. Kasi ajar sama itu bapak komunis. Biar dia sedar tanah ini, tanah Melayu. Tanpa belas kasihan Melayu mereka juga takkan hidup senang lenang di sini. Bangsa komunis ni jangan dibagi muka lagi. Kurang ajar mereka dah keterlaluan. Orang Melayu perlu bersatu dan bangkit pertahankan hak kita. Jangan jadi pengkhianat seperti Nik Ajis dan Nuar Bewak yang sanggup jadi barua penjilat bontot diktator Lim anak beranak. Memang Penang wajar diambil semula oleh Kedah. Tanah ini tanah kita!

klon anak sufi said...

JOM UJANG! MARI KITA BERSAMA MENGGERAKKAN ORANG KEDAH MENUNTUT SEMULA PULAU PINANG SEBAGAI SEBAHAGIAN DARIPADA NEGERI MEREKA. BIAR GUAN ENG DAN DAPPIG CELAKA ITU TAHU BETAPA KUATNYA KUASA KESULTANAN MELAYU!

Anonymous said...

Salam semua,

Bukan setakat Pulau Pinang sahaja tetapi Singapore pun akan kita ambil sekali. Mengapa tak boleh, itu tanah datuk nenek kita orang2 melayu yang punya dan wajib bagi anak2 cucunya menebusnya kembali. Singapore (PAP abang kepada DAP) sekarang inilah tok dalang yang banyak memecahbelahkan orang2 melayu.

Anonymous said...

Perkara ini akan jadi kenyataan bila semua rakyat kedah bangkit bersuara menuntut hak pulau pinang dikembalikan kepada kedah dan kalau perlu kerajaan kedah boleh bawa perkara ini ke mahkamah keadilan antarabangsa dan demi hak bumiputra kerajaan bn perlulah menyokong sama.

Anonymous said...

akhirnye ada juga pihak yg bangkitkn isu pajakn ni...dh lama aku hrpkan isu pajakn 10k disemak semula..dn perjelaskn apa kdkkn PP sekarng ni

Nakhoda Kuala said...

Assalamualaikum Saudara,
tolong linkkan blog saya. Izinkan saya untuk sama-sama berjuang.
http://nakhodakuale.blogspot.com/