RAKAN PEJUANG

04 October 2010

NIAT ANWAR JIJIK: JADIKAN PKR "Parti Kotor Rakyat"

BEBERAPA HARI YANG LALU KITA DIDEDAHKAN DENGAN KEPINCANGAN PEMILIHAN CALON DALAM MESYUARAT AGONG CAWANGAN PKR YANG DIJALANKAN DI SELURUH NEGARA. TERLALU HODOH DAN BURUK SIKAP PENGIKUT-PENGIKUT PKR.  KINI RAKYAT BOLEH MENILAI SENDIRI BETAPA RENDAHNYA MENTALITI PKR. KEKECOHAN YANG BERLAKU MENGGAMBARKAN BETAPA PINCANGNYA KEPIMPINAN ANWAR IBRAHIM.

APA LAGI YANG RAKYAT HARAPKAN DARIPADA ANWAR IBRAHIM? BUKTIKANLAH KEPADA KAMI APAKAH JASA ANWAR IBRAHIM KEPADA NEGARA? CUBA BANDINGKAN APAKAH MUSIBAH YANG TELAH DIBAWA OLEH ANWAR IBRAHIM KEPADA TANAH AIR KITA INI? KERANA LICIK DAN HEBAT HUJAHNYA MAKA ANWAR IBRAHIM DITERIMA SEBAGAI PEMIMPIN DAN KONONNYA ANWAR INI LAH MANUSIA HEBAT YANG AKAN MENJADI PERDANA MENTERI. CITA-CITANYA MENJADI PERDANA MENTERI TIDAK PERNAH PADAM. KERANA ITU LAH DIA SENDIRI MELETAKKAN DIRINYA SEBAGAI PM IN WAITING! 


BAGAI ORANG GILA TALAK ANWAR TERUS MENJAJA DIRINYA SEBAGAI PERDANA MENTERI MALAYSIA

KENAPA ANWAR MENGANGKAT DIRINYA SEBAGAI PM IN WAITING? KERANA KESOMBONGAN, UJUB DAN TAKBURNYA TERHADAP KELEBIHAN YANG DIA ADA MAKA DIA DENGAN SOMBONGNYA JUGA MENGANGKAT DIRINYA SEBAGAI PM IN WAITING! 

ANWAR MEMPUNYAI WAJAH YANG PELBAGAI DAN SEORANG AKTOR YANG PROFESSIONAL. INI ADALAH CONTOH LAKONAN ANWAR IBRAHIM. 

 DI LUAR PENJARA BAGAIKAN ORANG YANG LEMAH, NAZAK DAN NAK MATI TAPI DALAM PENJARA ANWAR SENDIRI YANG MEMAKAI PEMBALUT LEHERNYA DENGAN BEGITU BERTENAGA APABILA BERSAMA ORANG-ORANG RAPATNYA.

JIKA INGIN MELIHAT DENGAN LEBIH JELAS KEJAHATAN ANWAR, SILA KLIK AGENDA KEJAHATAN ANWAR IBRAHIM 

JAHATNYA ANWAR IBRAHIM INI TELAH DITERJEMAHKAN MELALUI PENUBUHAN PARTI KEADILAN RAKYAT YANG BERTUJUAN SEMATA-MATA UNTUK MELUNASKAN CITA-CITANYA SEBAGAI PM IN WAITING. KERANA ITULAH DIA TIDAK KISAH UNTUK MELAKUKAN APA SAHAJA HATTA PERLU MENJUAL AGAMA, BANGSA DAN NEGARANYA MELALUI PARTI KEADILAN RAKYATNYA ITU. PKR INI TELAH MENGOTORKAN PEMIKIRAN RAKYAT UNTUK TERUS BERPECAH DAN MENABUR FITNAH PADA PUCUK PIMPINAN NEGARA. 

BAGAIMANA ANWAR INGIN MENGURUSKAN NEGARA SEDANGKAN MENGURUSKAN AHLI PKR PUN TIDAK MAMPU! SESUNGGUHNYA ANWAR MEMANG PEMBOHONG DAN NIAT JAHAT YANG TIDAK PERNAH PADAM UNTUK MENGHANCURKAN NEGARA TIDAK PERNAH PADAM MELALUI PENUBUHAN PKR YANG SEWAJARNYA DITUKAR KEPADA PARTI KOTOR RAKYAT YANG SEMAKIN BERDAKI KOTORNYA!

KITA TOLAK ANWAR DAN KRONINYA! PKR ADALAH AGENDA JAHAT ANWAR UNTUK BERKUASA! 
INILAH LAGI BUKTI JAHATNYA ANWAR IBRAHIM 

2 comments:

Bahtera Merdeka said...

PKR = Parti Keluarga Rosak

Kita kempen kawan2 dan sedara mara supaya pinggirkan PKR, Nuar Berahim serta talibarutnya.

Rakyat kita pernah halau komunis masuk hutan,
hari ini kita halau Nuar Berahim pulak.

anak sufi said...

MEMANG BETUL! KITA TETAP AKAN LAWAN PENGHKIANAT-PENGKHIANAT INI! KITA BERJUANG BUKAN KERANA NAMA DAN PANGKAT, KITA BERJUANG BUKAN KERANA HARTA KEKAYAAN TETAPI KITA BERJUANG KERANA ALLAH DEMIK MEMPERTAHANKAN ISLAM AGAR TIDAK DIPERGUNAKAN OLEH MAKHLUK PEROSAK YANG KEMARUK KUASA NI. MARI KAWAN-KAWAN KITA TOLAK PARTI KEROSAKAN RAKYAT NI!