RAKAN PEJUANG

17 October 2010

BN TIDAK AKAN KALAH DALAM PRU 13....

  KETUA PARTI UMUM PR DAH RESAH BILA ISU MORALNYA DITELANJANGKAN SATU PERSATU. TAK BOLEH NAK KOMEN BANYAK2. TAPI DARI SEGI NATIJAHNYA...YANG HAK SEMAKIN MENYERLAH...

BERDASARKAN PENGAMATAN, NAMPAKNYA IMPIAN PAS DAN DAP UNTUK KE PUTRAJAYA HANYALAH IMPIAN KOSONG YANG TIDAK AKAN KESAMPAIAN. BAJET 2011 BARU-BARU NI TELAH MEMBUKTIKAN DENGAN JELAS KEPRIHATINAN DS NAJIB TERHADAP KEBAJIKAN RAKYAT SELURUHNYA. BELUM PERNAH GOLONGAN WANITA DIANGKAT SEBEGITU RUPA, DIMULIAKAN DAN DIBANTU MELALUI PERUNTUKAN YANG DIBERIKAN. ITU PUN MASIH ADA YANG TAK PUAS HATI. 

PUAK PR DAH TIDAK ADA MODAL NAK GANYANG BN-UMNO DI GALAS DAN DI BATU SAPI. MULALAH KELUAR ISTILAH BAJET PILIHANRAYA. KALAU DS NAJIB MEMENTINGKAN PARTI TIDAK MEMENTINGKAN NEGARA PASTI KAKITANGAN AWAM DAH DAPAT IMBUHAN. TAPI KEPENTINGAN UMUM LEBIH DIUTAMAKAN. TERNYATA PEMBANGKANG DAH TAK DA MODAL. TERPAKSA KOREK JUGA ISU REMEH YANG BOLEH DITANGKIS MUDAH OLEH BN. 

PERCAYALAH....KERANA TERLALU LAMA SANGAT DISOGOK DENGAN UMNO ZALIM DAN PENINDASAN SEDANGKAN PADA HAKIKATNYA TIDAK ADA KEZALIMAN MELAINKAN HANYA RETORIK PEMBANGKANG SEMATA. PENIPUAN DEMI PENIPUAN DIDEDAHKAN OLEH PENYOKONG PR SENDIRI TERHADAP KELEMAHAN PEMIMPINNYA. 

KATA PUAK PEMBANGKANG, BN-UMNO DAH GOYAH....SEDANGKAN MEREKALAH TENGAH MENGAH MENGEJAR BN-UMNO. BN AKAN TETAP MENANG PADA PILIHANRAYA AKAN DATANG. TAPI IA BERGANTUNG JUGA PADA USAHA AHLI BN-UMNO SENDIRI UNTUK TERUS MEMPERKASAKAN TAMPUK PEMERINTAHAN YANG SEDIA ADA DEMI AGAMA, BANGSA DAN NEGARA!

No comments: