RAKAN PEJUANG

15 October 2010

CATATAN RINGKAS UNTUK ANAK-ANAK MUDA...ANWAR DAN NEGARA

 Saiful dakwa diliwat tanpa kondom
KUALA LUMPUR 14 Okt. - Seorang pakar patologi forensik hari ini memberitahu Mahkamah Tinggi di sini bahawa Mohd. Saiful Bukhari Azlan memaklumkan dia telah diliwat oleh seorang individu berprofil tinggi dan dikenali ramai dalam tempoh sekurang-kurangnya dua bulan dengan kali terakhir pada 26 Jun 2008.
Dr. Siew Sheue Feng, 40, dari Jabatan Perubatan Forensik Hospital Kuala Lumpur (HKL) berkata, bekas pembantu peribadi Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim itu juga memberitahu, dalam kejadian liwat itu, tiada kondom digunakan tetapi ada bahan pelincir digunakan.
''Saya tanya sama ada berlaku sebarang penetrasi dan dia jawab ya. Saya tanya sama ada berlaku ejakulasi dan dia jawab ya. Saya tanya sama ada sebarang paksaan digunakan dan dia jawab tiada,'' katanya.

Terdapat parut di bahagian belakang Saiful

 Pada prosiding hari ini, saksi itu turut berkongsi pandangan dengan pakar patologi itu bahawa penetrasi pada dubur boleh berlaku tanpa menyebabkan kecederaan.
Beliau turut menjelaskan, selain penggunaan bahan pelincir dan tiada paksaan, jarak masa antara seseorang itu diliwat dan diperiksa oleh doktor juga boleh menyebabkan kesan luka tidak lagi kelihatan.
Pada ketika ini, kesemua penyokong Ahli Parlimen Permatang Pauh yang asyik membuat komen secara langsung mulai diam.
 INI ADALAH LAPORAN AKHBAR UTUSAN MALAYSIA BERKAITAN DENGAN KES LIWAT ANWAR IBRAHIM. TIDAK PERLU LAH KITA MEMBUAT HURAIAN BERKAITAN DENGAN PERBICARAAN NI, ALLAH MAHA MENGETAHUI SIAPAKAH YANG BERDUSTA. BIARLAH MEREKA MENDAPAT PENGADILAN SEADIL-ADILNYA. TAPI JANGAN NANTI PUAK-PUAK PEMBANGKANG PULA YANG MULA MENUDING JARI PADA SISTEM KEHAKIMAN NEGARA DENGAN MENGATAKAN SISTEM PERUNDANGAN KITA DUDUK DIBAWAH TELUNJUK PM.

CUKUP-CUKUP LAH NAK MENABUR FITNAH DAN MERACUNI PEMIKIRAN RAKYAT. SELAMA NI, MEMANG PUAK PEMBANGKANG BERNIAT JAHAT CUBA UNTUK MEMPENGARUHI KEPERCAYAAN RAKYAT DENGAN MENIMBULKAN PELBAGAI POLEMIK YANG MENAMPAKKAN SISTEM KEHAKIMAN DAN PERUNDANGAN NEGARA DIMANIPULASI OLEH KERAJAAN SEHINGGA YANG JAHAT JADI BAIK, YANG BAIK JADI JAHAT. 

PERCAYALAH PADA ALLAH, PADA KEKUASAAN-NYA, PADA ZAT-NYA MEMBERIKAN KITA NIKMAT HIDUP YANG MELIMPAH RUAH DI BUMI MALAYSIA NI.

KITA SEBAGAI RAKYAT PERLU FAHAM, PIHAK PEMBANGKANG SELAMA INI MEMANG TELAH MENJALANKAN MISI MERACUNI PEMIKIRAN RAKYAT TERUTAMA ANAK-ANAK MUDA. ANAK-ANAK MUDA ISLAM DIPASAK DENGAN KENYATAAN JAHAT, UMNO INI PERASUAH! PERASUAH! PERASUAH! ZALIM! ZALIM! ZALIM! TAK TERIMA ISLAM DAN SANGAT SEKULAR! JAHATNYA KERAJAAN UMNO INI DIGAMBARKAN LEBIH TERUK DARIPADA SYATAN. BAGI ANAK MUDA BUKAN MELAYU PULA DIPASAK DIBENAK MEREKA PENGANIAYAAN! KEZALIMAN! PENDATANG! PERKAUMAN! 

ITULAH LAGU YANG MEREKA DENDANGKAN DAN DITIUPKAN DALAM JIWA ANAK-ANAK MUDA YANG TIDAK BERSALAH INI HINGGA AKHIRNYA MEREKA PERCAYA APA YANG DILAGUKAN ITU BENAR BELAKA. 

SEDANGKAN SEBENARNYA PUAK PEMBANGKANG LAH YANG ZALIM KERANA SANGGUP MENGAPIKAN JIWA RAKYAT YANG DULUNYA TENANG DI BAWAH PENTADBIRAN NEGARA YANG MEMBERIKAN MEREKA KESENANGAN. MEREKALAH YANG TELAH MENZALIMI RAKYAT KITA DENGAN MENGASAK PEMIKIRAN ANAK-ANAK MUDA DAN RAKYAT DI NEGARA INI DENGAN FITNAH! FITNAH! FITNAH!

MEREKA MENABUR BENIH KEBENCIAN UNTUK MEMERINTAH! TIDAK ADA SATU JASA  BESAR YANG DITABUR PADA NEGARA SELAIN DARIPADA FITNAH! FITNAH! FITNAH! INI LEBIH DAHSYAT DARIPADA MEMBUNUH DAN MENGHIRUP DARAH SESAMA ISLAM! FITNAH BOLEH MEMBAWA KEPADA PEMBUNUHAN! KERANA FITNAH PEMBANGKANG PADA KERAJAAN, KERANA FITNAH YANG DITABUR DALAM JIWA RAKYAT, SESAMA ISLAM BERPECAH, BUKAN MELAYU CURIGA PADA KITA DAN HAK KITA DICABULI SATU PERSATU DI BUMI IBUNDA YANG TERCINTA INI. 

KINI MARI KITA LEPASKAN DIRI DARIPADA BELITAN NAFSU SERAKAH DAN JAMPI SUMPAH SERANAH PUAK PEMBANGKANG TERHADAP NIAT SUCI KERAJAAN UNTUK MEMAJUKAN BANGSA DAN NEGARA. LEPASKAN RANTAI ITU, BERSIHKAN PEMIKIRAN KITA DAN YAKINLAH KITA ADALAH BANGSA BERTUAH, HIDUP DI BUMI YANG REZEKINYA SENTIASA MELIMPAH RUAH. PANDANGLAH SEKELILING MANA ADA KEZALIMAN. KITA BEBAS UNTUK BERGERAK. BEBAS BERNIAGA, BEKERJA DAN YANG PALING UTAMA BEBAS UNTUK BERIBADAH!

MARI KITA PASANG PERISAI DAN BERSEDIA MELAWAN CARA PUAK PEMBANGKANG MENJALANKAN MODUS OPERANDI MEREKA. RAKYAT SEMAKIN MATANG. ANAK MUDA SEMAKIN BIJAK. MEREKA TAHU MENILAI MANA KACA DAN MANA PERMATA UNTUK MASA DEPAN MEREKA. 

MEREKA TIDAK AKAN LAGI LALI DENGAN LAGU KEZALIMAN DAN RASUAH YANG DIDENDANGKAN PEMBANGKANG. ANAK MUDA INI LEBIH KENTAL DAN KENAL SIAPA PEMIMPIN NEGARA SIAPA MUSUH NEGARA. MEREKA TIDAK MAHU BERNAUNG DI BAWAH PEMIMPIN YANG HILANG MORALNYA DAN GAGAL MENGAWAL AHLI PARTI SENDIRI DAN TIDAK JUGA SANGGUP BERNAUNG DI BAWAH MEREKA YANG MELETAKKAN LAMBANG ISLAM TETAPI TERDAPAT PEMIMPINNYA YANG PENUH KEFASIKAN, FITNAH DAN SANGGUP MENGGADAI AGAMA BERSEKONGKOL DENGAN PARTI PALING RASIS YANG BERPUSATKAN SINGAPURA. 

SEMOGA ALLAH MENYELAMATKAN BUMI MALAYSIA INI YANG MEMANG SUDAH AMAN DI BAWAH PENTADBIRAN YANG SEDIA ADA. TAHNIAH DAN TERIMA KASIH PERDANA MENTERI SEMUA!

ANWAR! BERSEDIALAH DIHUKUM KERANA ANDA TERLALU BANYAK BERBOHONG DAN TERLALU KERAP BERTUKAR KULIT! JADILAH MANUSIA JANGAN JADI MENGKARUNG!

ALLAHHUALAM

No comments: