RAKAN PEJUANG

27 April 2013

SELANGOR BEBAS RASUAH????? CALON PAS TIPU PENGUNDI?

SALAM PERJUANGAN...

NI LAH MASALAH DENGAN PAS BILA DAH BERNIKAH DENGAN DAP! BUKAN MUDAH NAK WUJUDKAN SEBUAH NEGERI ATAU NEGARA YANG BEBAS RASUAH. KENYATAAN DI ATAS MENUNUJUKKAN SELANGOR NI BEBAS RASUAH. BETUL KE PEMIMPIN DAN RAKYAT NEGERI SELANGOR LANGSUNG TIDAK TERSABIT DENGAN RASUAH? ANAK SUFI INGATKAN USTAZ CALON PAS NI, KALAU SEANDAINYA KENYATAAN INI TIDAK TEPAT, USTAZ MENJAWAB LAH DI AKHIRAT NANTI KERANA TERNYATA USTAZ HANYA MENIPU DEMI MERAIH KUASA POLITIK! SEBAB APA ANAK SUFI INGATKAN USTAZ PERKARA NI? SEBAB ADA BUKTI ORANG SELANGOR MASIH ADA YANG TERLIBAT DALAM RASUAH! KES BENG HOCK JUGA KERANA RASUAH DAN PENYALAH GUNAAN KUASA DI SELANGOR! SELAIN ITU BANYAK LAGI KES RASUAH YANG TERLIBAT DI NEGERI SELANGOR.SILA RUJUK LAMAN WEB SPRM.

JADI USTAZ...KENYATAAN USTAZ MENGATAKAN SELANGOR BEBAS RASUAH ADALAH SATU PEMBOHONGAN! TAK TAKUT DOSA USTAZ? OH YA...USTAZ PAS MANA ADA DOSA KAN? YANG BERDOSA NI ORANG UMNO JE! HUH!

KITA TOLAK PAKATAN SEBAB PAKATAN PENUH DENGAN PENIPUAN!

1 comment:

Anonymous said...

Kalau selangor ada rasuah..maka orang2 pas ni adalah selaknat2 manusia. Tapi 5 tahun tanpa rasuah?? Bohong bangsatlah kalau takde...