RAKAN PEJUANG

09 April 2013

MANA SATU HARAM NI? UNDI PAS KE UNDI UMNO???????

SALAM PERJUANGAN....

KATA ULAMA-ULAMAK PAS, HARAM UNDI UMNO.

DALAM PERHIMPUNAN ULAMA  PONDOK, SEKOLAH AGAMA RAKYAT DAN TAHFIZ YANG BERLANGSUNG DI GURUN KEDAH BARU-BARU NI MENGATAKAN  HARAM UNDI PAS SEBAB PAS SANGAT AKUR DAN PATUH PADA DAP DAN PKR BERKENAAN PENGGUNAAN KALIMAH ALLAH.

PENGANUT-PENGANUT PAS TENTU BERMATI-MATIAN AKAN MENUDUH SEMUA ULAMA YANG BERSIDANG NI ULAMA UMNO YANG MANA AGAKNYA KALAU MATI PUN TAK MASUK SYURGA. 

TAPI ANAK SUFI TAK BERMINAT NAK BUKA FIKIRAN PENGANUT TOTOK PAS NI. YANG ANAK SUFI NAK INGATKAN ADALAH PENGUNDI ATAS PAGAR YANG MUNGKIN MASIH ADA PELUANG LAGI UNTUK MEMBUAT PILIHAN TEPAT UNTUK MEMILIH KERAJAAN YANG MEMERINTAH. 

PERSOALAN DAN PERTANYAAN ANAK SUFI MUDAH JE:

KELOMPOK MANAKAH YANG ANDA PERCAYAI?

KELOMPOK ULAMA PAS YANG MEMANG KEMARUK DAN 'MABUK' NAK BERKUASA DI PUTRAJAYA ATAUPUN KELOMPOK ULAMA-ULAMA TERSEBUT YANG LANGSUNG TIDAK ADA KAITAN DENGAN POLITIK DAN APATAH LAGI GILA KUASA MACAM PAS!

SEKARANG TARIK NAFAS DALAM-DALAM....PERBANYAKKAN ZIKIR, DALAM ZIKIR TERSEBUT MOHONLAH PETUNJUK DARIPADA ALLAH S.W.T MANAKAH YANG BENAR DAN MANAKAH KELOMPOK MUNAFIK!

BAGI ANAK SUFI :  JELAS DAN SANGAT JELAS MALAH TERAMAT JELAS BAHAWA YANG BERKEPENTINGAN ADALAH PAS TOTOK!

6 comments:

Anonymous said...

setuju..undi pas haram..

Anonymous said...

bagi pelajar2 Pondok, bila Tok Guru mereka kata undi pas haram, mereka akan ikut apa yg tok guru mereka katakan, kerana mereka amat taat dengan tok guru mereka sebabnya ilmu yg mereka terima kena berkat. Walaupun bekas pelajar sekalipun. Bila Tok2 guru pondok kata 10,000 pelajar pondok akan sokong BN, saya berkeyakinan mereka tidak akan mengubahnya.

Anonymous said...

dan pelajar pondok ini akan mengundi BN, sebab tu pas kepanasan, bila tok2 guru pondok menolak pas, bekas pelajar mereka di serata negeri atau yang membuka pondok di serata negeri akan ikut pandangan tok2 guru mereka itu.

Anonymous said...

Undi PAS ja kah yg HARAM?. Bagaimana dengan undi PKR?

Anonymous said...

undi PAS haram
undi PKR haram
undi DAP haram
undi PR teramat haram !!! boleh masuk NERAKA !!

Anonymous said...

kalu 2 juta...sume bnde bleh jad haram...