RAKAN PEJUANG

12 February 2013

KENAPA MASIH SOKONG KALAU DAH TAHU SYIRIK???????

SALAM PERJUANGAN....

SEMUA ORANG TAHU SELAMA INI PAS MENGKAFIRKAN UMNO HANYA KERANA UMNO   TIDAK BERSEKONGKOL DAN TIDAK SENADA DENGAN MEREKA. PENGANUT TEGAR PAS SANGAT BENCI PADA UMNO KERANA UMNO INI DIKATAKAN PEMERINTAH SEKULAR DAN TIDAK MENGIKUT LANDASAN ISLAM. 

MALANG SEKALI SEJAK BERKAHWIN BATIN DENGAN DAP DAN PKR, PAS HILANG JATI DIRI. KEMUNCAK KEPADA KEDAYUSAN PAS SEBAGAI SEBUAH PARTI ISLAM KONONNYA ADALAH MENGIKUT TELUNJUK DAP SERTA TIDAK MAMPU MENANGKIS PENGARUH ANWARINAS DALAM PARTI TERSEBUT.. HASILNYA....PAS HANYALAH ANAK JANTAN YANG BACUL DAN DAYUS. BERKOKOK BEGITU NYARING TETAPI BILA DISERGAH DAP MEREKA TERUS TERHENTI. 

BARU-BARU INI, KALIMAH ALLAH MENJADI DIPOLITIKKAN OLEH PAS SEHINGGA AKHIRNYA DATO HARON DIN MENEGASKAN KALIMAH ALLAH HARAM DIGUNAKAN DI DALAM BIBLE. MALANGNYA, ANWAR IBRAHIM TERUS MENYATAKAN SEBALIKNYA. NAMUN, ANAK SUFI PELIK, KENAPA ANWAR IBRAHIM TERUS DIANGKAT OLEH PAS SEBAGAI SEKUTU MEREKA? SEDANGKAN HARON DIN SENDIRI BERKATA SESIAPA YANG MENYOKONG PENGGUNAAN KALIMAH ALLAH DALAM BIBLE ADALAH SYIRIK. JIKA DEMIKIAN, APA HUKUM ANWAR TERUS MEMPOLITIKKAN KALIMAH ALLAH DAN TERUS MENYOKONG PENGGUNAAN KALIMAH ALLAH DALAM BIBLE? APAKAH HUKUM UMAT ISLAM YANG BERSEKONGKOL DENGAN MANUSIA INI? APAKAH HUKUMMNYA PENGANUT PAS MEMBERI UNDI PADA PKR DAN DAP? 

OH YA...PENGANUT PAS TIDAK NAMPAK ITU SEMUA. YANG MEREKA NAMPAK HANYALAH UMNO YANG JAHIL SEDANGKAN ALLAH TELAH MEMBERIKAN MEREKA PETUNJUK SIAPAKAH SEBENARNYA YANG MENJADI PEROSAK AGAMA.

KEPADA AHLI PAS...TEPUK DADA TANYALAH IMAN!!!!!

2 comments:

Anonymous said...

penyokong totok dan pencacai PAS bodoh. itu je.

Anonymous said...

Mungkin Allah dah tutup pintu hati mereka. Ya Allah jauhi kami dari digelapkan hati dan jauhkanlah kami dari kekufuran/ Amin