RAKAN PEJUANG

14 February 2013

HADI AWANG BUAT LAWAK LE!!!!!!!!


SALAM PERJUANGAN.....

Di bawah ni keratan dari akhbar haramkah daily yang menyiarkan ucapan indoktrinasi dari Presiden PAS iaitu Hadi Awang dalam akhbar itu semala. Hadi yang telah menggugurkan negra Islam dan menjelmakan negara kebajikan kerana cinta dan kasih pada DAPpig telah terus menerus menegakkan benang yang semakin reput dalam tonggak kepimpinan PAS PIS PUS!Fahami tiga tunggak 'Negara Berkebajikan'
MARANG: Presiden PAS, Datuk Seri Tuan Guru Abdul Hadi Awang meminta semua ahli PAS memahami tiga konsep ‘Negara Berkebajikan’ yang perlu difahami oleh semua ahli parti bagi mencapai kemenangan dalam pilihan raya kelak.
“Kita (ahli PAS) perlu faham tiga konsep ‘Negara Berkebajikan’. Pertama, mengabdikan diri kepada Allah SWT. Kedua, ekonomi yang mencukupi dan ketika, keamanan dalam negara dan luar negara. 
“Ini tiga konsep yang penting bila kita (PAS) hendak tegakkan negara. Barang kali kita tidak sedar kerja kita untuk menang pilihan raya, untuk mendirikan sebuah kerajaan yang mendaulatkan syariat Allah. Hukum Islam yang adil adalah nombor satu yang disenaraikan oleh Allah SWT pada hari kiamat kelak,” tegasnya. 
Beliau berkata demikian pada majlis penutup Seminar Manifesto Pilihan Raya Umum ke-13 PAS negeri Terengganu di Dewan Tok Guru Masjid Rusila, Marang.


JAWAPAN ANAK SUFI:

BETUL KE NEGARA KEBAJIKAN UNTUK MENGABDIKAN DIRI PADA ALLAH ATAU NAK MENGHAMBAKAN DIRI PADA DAPpig? KALAU NAK MENGABDIKAN DIRI PADA ALLAH TAK PERLU GUGURKAN NEGARA ISLAM SEBAB NEGARA ISLAM LEBIH RELEVAN DENGAN PENGABDIAN PADA ALLAH S.W.T.

NAK EKONOMI MENCUKUPI? ISY.....ORANG KELANTAN PUN TERPAKSA MERANTAU MENCARI REZEKI DI NEGERI ORANG. ORANG KELANTAN DI BAWAH JAJAHAN PAS PUN MENDERITA MINUM AIR KUNING DAN SAMPAH SARAP YANG BERTABURAN DI KELANTAN. MACAMANA NAK BERCAKAP TENTANG EKONOMI? OH YA...NEGARA KEBAJIKAN ADALAH BERMAKNA NEGERI KELANTAN DIJADIKAN LUBANG REZEKI UNTUK NGAH DAN NGEH!!!!!!!

KEMANANAN????? NAMPAK SANGAT CAKAP TAK SERUPA BIKIN. NEGARA DAH AMAN DAH. YANG BUAT TAK AMAN ADALAH PENGANUT PAS YANG SAMSENG. ASYIK BARING TENGAH JALAN, MENJERIT DAN BERDUYUN-DUYUN BUAT DEMONSTRASI. SANGGUP BERTUANKAN AMBIGA YANG MEMPERJUANGKAN LGBT DAN NUAR BRAHIM YANG MEMANG TERPALIT DENGAN PELBAGI ISU PERIBADI YANG KOTOR. 

JADI WAHAI PRESIDEN PAS, NIKMAT ALLAH YANG MANAKAH YANG HENDAK TUAN NAFIKAN DI BUMI MALAYSIA NI??????

PRU 13-PAS AKAN BERKUBUR BERSAMA TERKUBURNYA MIMPI NEGARA KEBAJIKAN!!!!!

1 comment:

Anonymous said...

Setuju!!!!