RAKAN PEJUANG

27 September 2012

BAJET 2013 MENIRU BAJET BAYANGAN PR????

SALAM...

DS NAJIB TUN RAZAK PERDANA MENTERI MALAYSIA  AKAN MEMBUAT PEMBENTANGAN BAJET 2013 PADA JUMAAT NI. ANAK SUFI DAH AGAK, SEBELUM PM BUAT PEMBENTANGAN, PAKATAN RAKYAT AKAN KELUARKAN JUGAK BAJET BAYANGAN 2013 MEREKA DENGAN TURUT MEMASUKKAN BEBERAPA ELEMEN YANG POPULAR TERMASUK KOS RUMAH MAMPU MILIK. 

MEMANG SETIAP TAHUN, INI LAH KERJA MEREKA. MUNGKINKAH BUTIR-BUTIR BAJET YANG AKAN PM BENTANGKAN INI TELAH DAPAT DIHIDU OLEH PEMBANGKANG DAN SETERUSNYA MENGELUARKAN BAJET BAYANGAN MEREKA SENDIRI.  

INI ADALAH STRATEGI YANG DIGUNAKAN OLEH PEMBANGKANG UNTUK MEMASTIKAN MEREKA ADA MODAL MENGUTUK BAJET 2013 KERAJAAN DAN SETERUSNYA MENGELUARKAN KENYATAAN YANG KERAJAAN AMBIL IDEA MEREKA SEPERTI TAHUN-TAHUN YANG LALU.

ANAK SUFI YAKIN RAKYAT TIDAK BODOH. ANAK SUFI NAK AJAK SEMUA PEMBACA UNTUK BERFIKIR SATU PERKARA: KENAPA PAKATAN RAKYAT PEMBANGKANG NI TIDAK MAHU MENGELUARKAN KABINET BAYANGAN MEREKA SEDANGKAN DALAM MASA YANG SAMA SETIAP TAHUN MEREKA MERANCANG BAJET BAYANGAN? KENAPA? TAKUT KE? MASIH NAK MENIPU LAGI?

SELAGI TAK KELUARKAN KABINET BAYANGAN, SELAGI ITULAH TAK PAYAH NAK BERSUSAH PAYAH MENGELUARKAN BAJET BAYANGAN BRO! DASAR PENIPU DAN PEMBELIT!


BACA SINI BAJET BAYANGAN PR!

4 comments:

AJAI62 said...

Assalam Bro

Tak payah baca pun dah tahu... macam hamPAS... berserabut... Tahun lalu cikgu-cikgi ditatang macam minyak yang penuh... Tahun 2013 dia tatang/bodek anggota polis dan kakitangan hospital... wakakakaaaa

Anonymous said...

walaupun pembohongan demi pembohongan..masih tetap ada yg percaya!!

Hamdan Rukun said...

BAGUS JUGA MEREKA BUAT DULU. NANTI ORANG ORANG DIA TAK BOLEH NAK KATA BN RASUAH SEBAB DIA DAH RASUAH SIAP SIAP

HE!HE!HE!

Anonymous said...

ape punyer blog la ni.. kesian pada anak sufi...