RAKAN PEJUANG

13 September 2012

MAHFUZ TABUR FITNAH: PM DAN TPM TIDAK SEHALUAN?????

SALAM...

ANAK SUFI MEMETIK KENYATAAN MAHFUZ DALAM HARAKAH DAILY BERKAITAN PERBALAHAN DS NAJIB DAN TS MUHYIDDIN. ANAK SUFI PELIK LE ORANG PAS NI, KENAPA SUKA MELAGAKAN ORANG? KENAPA SUKA MENABUR FITNAH? ANAK SUFI YAKIN KENYATAAN INI ADALAH UNTUK MEWUJUDKAN SYAK DAN WASANGKA DI ANTARA KEDUA PEMIMPIN NEGARA KITA INI AGAR AKHIRNYA, UMNO AKAN BERPECAH. MALAHAN KENYATAANNYA YANG TURUT MEMBABITKAN KEMENTERIAN PENDIDIKAN AMAT TIDAK BERTANGGUNGJAWAB! 

KEPADA MAHFUZ, CUKUPLAH MENABUR FITNAH! INGATLAH PADA ALLAH! SESUNGGUHNYA ALLAH MEMBENCI MEREKA YANG SUKA MEMBUAT KEROSAKAN APATAH LAGI MENGAPI-APIKAN PERSAUDARAAN SESAMA UMMAH.


'Perang' Najib-Muhyiddin jejas para pelajar
Abdul Aziz Mustafa,
12 Sep 2012
KUALA LUMPUR: 'Perang' antara Perdana Menteri dan timbalannya dibimbangi akan menjejaskan kepentingan pelajaran generasi masa hadapan negara ini, kata Naib Presiden PAS Datuk Mahfuz Omar.

Hubungan di antara Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dan timbalannya, Tan Sri Muhyiddin Yassin baru-baru ini dilaporkan sebagai "retak menanti belah".

Hubungan di antara Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dan timbalannya, Tan Sri Muhyiddin Yassin baru-baru ini dilaporkan sebagai "retak menanti belah".BACA LAH SENDIRI HASUTAN DAN FITNAH MAH...FUSSSSS NI!!!!!!! 

ULASAN ANAK SUFI: 

DS NAJIB DAN TS MUHYIDDIN SENTIASA SEKATA DALAM APA SAHAJA ISU. TIDAK PERNAH WUJUD PERBALAHAN PENDAPAT ANTARA MEREKA. SESUNGGUHNYA, KENYATAAN INI SENGAJA MENIMBULKAN KERAGUAN DI KALANGAN WARGA PENDIDIK DAN PELAJAR. INI SATU FITNAH. HARAP ADA PIHAK YANG MEMBUAT LAPORAN POLIS ATAS FITNAH YANG BERAT INI KERANA IA SENGAJA CUBA MEMBURUKKAN IMEJ KEM. PELAJARAN MALAYSIA.

1 comment:

Anonymous said...

MEREKA HIDUP DENGAN FITNAH DAN MENCARI BURUK ORANG. ITU SAJA MODAL MEREKA. DAPAT NEGERI PUN MEREKA TAK BUAT APA JUGAK. HANYA ORANG BODOH DAN JAHAT YANG SOKONG MEREKA.