RAKAN PEJUANG

10 May 2012

CELAKALAH KAMU! CELAKALAH KAMU! CELAKALAH KAMU!

SALAM...


BIADAB MEMANG BIADAB! KURANG AJAR! CELAKALAH KAMU WAHAI ORANG YANG KUFUR NIKMAT! CELAKALAH KAMU WAHAI ORANG YANG MENGHINA BARISAN ULAMA DAN MUFTI! CELAKALAH KAMU KERANA TERLALU TAKSUB PADA POLITIK KEPARTIAN HINGGA KAMU SANGGUP MEMPERSENDAKAN MAJLIS FATWA KEBANGSAAN! CELAKALAH KAMU KERANA KAMU TELAH MENGHINA MARUAH ISLAM DAN KAMU DENGAN RELA MEMBUKA JALAN AGAR ORANG KAFIR MENGHINA PARA ULAMA DAN MUFTI SERTA UMAT ISLAM DI NEGARA INI! CELAKALAH KAMU WAHAI SI CELAKA PENGKHIANAT! 


ADAKAH KAMU SANGKA KAMU HEBAT DAN HANYA KAMU SAHAJA AHLI SYURGA SEDANGKAN SESIAPA SAHAJA YANG TIDAK MENYOKONG KAMU ADALAH AHLI NERAKA? ADAKAH KAMU LUPA ASAL KAMU DARI TANAH DAN MUNGKIN BEBERAPA SAAT LAGI KAMU AKAN KEMBALI KEPADA TANAH? LUPAKAH KAMU WAHAI MANUSIA BAHAWA ALLAH MELARANG KAMU DARIPADA MELAKUKAN KEROSAKAN DI MUKA BUMI INI? ADAKAH KAMU LUPA PESANAN RASULULLAH AGAR UMAT ISLAM TIDAK BERPECAH? ADAKAH KAMU LUPA PENGKHIANAT? CELAKALAH KAMU! CELAKALAH KAMU! CELAKALAH KAMU!MENGAPAKAH KARTUN INI DICIPTA DENGAN MENGGUNAKAN BAHASA INGGERIS? ADAKAH ADA NIAT TERSIRAT AGAR UMAT ISLAM TERUS DIPERSENDA OLEH KAUM AL-KAFIRUN? CELAKALAH KAMU!


YA ALLAH ...SELAMATKAN LAH KAMI! TOLONGLAH KAMI DARIPADA KAUM MUNAFIK DAN KAFIR!

2 comments:

Talhah said...

Saya teringin sangat-sangat nak Amin kan tetapi saya rasa keras sangat doanya. Lagi pun saya bukan orang PAS yang hitam hati mereka.

Tetapi saya rsa Zunar ni sudah melampau juga. Nak doa celaka tak sampai hati pula.

Maka saya doakan Zunar pengkartun ni di berikan kifarah yang boleh membawa kesedaran kepadanya contohnya selsema selama 17 hari ke. atau tiba-tiba isteri beliau jadi Queen control lalu menyuruh beliau membasuh spender isterinya dan waktu nak menyidai spender tu kawan-kawan dia nampak lalu ditertawakan selama 6 jam tanpa henti. Atau ketika berjalan beliau terseradung kaki lalu terpalit mukanya ke ketiak Ambiga yang ketika itu menguap sambil mengangkat tangan.

Amin... Semoga Allah swt.memberi kesedaran kepada beliau. Amin Amin Amin.

Ariffin Abdullah said...

tolong jangan guna agama untutk survival politik kotor http://chomeini.blogspot.com/2012/05/demonstrasi-bersih-30-adalah-haram.html