RAKAN PEJUANG

06 November 2011

PELIWAT BLOGGER TELAH DIKENALPASTI!!!!!!!!!!!!

SALAM....


DAH LAMA TAK BERBLOG. ANAK SUFI TERBACA MENGENAI ISU BLOGGER YANG TELAH DILIWAT OLEH PENYAMUN-PENYAMUN YANG MEMPERGUNAKAN BLOGGER UNTUK MENGKAYAKAN DIRI MEREKA DI DUNIA NI (AKHIRAT TENTUNYA MUFLIS KERANA MAKAN DUIT ORANG)! ANTARA BLOGGER YANG SIARKAN ARTIKEL NI TERMASUKLAH DARUL EHSAN TODAY, MPP, PARPUKARI, GAP DAN UJANG RANGGI. DALAM BANYAK-BANYAK NI, ADA HAMBA ALLAH YANG TELAH MENDEDAHKAN NAMA SALAH SEORANG PELIWAT BLOGGER YANG BERNAMA RK DALAM KOMEN UJANG RANGGI. SILA RUJUK SINI.
MUNGKIN INI ADALAH CARA TERBAIK UNTUK MENGAJAR MANUSIA YANG SUKA MAKAN DUIT ORANG UNTUK KESENANGAN HIDUP DIA DIDUNIA YANG SEMENTARA NI. SELEBIHNYA, KITA SERAHKAN SAJA PADA ALLAH S.W.T. ANAK SUFI MENGAJAK SEMUA BLOGGER YANG TELAH DILIWAT OLEH PENYAMUN-PENYAMUN NI DEDAHKAN NAMA MEREKA AGAR PEMIMPIN NEGARA KITA TAHU SIAPAKAH MUSUH MEREKA SEBENARNYA. 


KITA BERJUANG KERANA AGAMA, BANGSA DAN NEGARA BUKAN KERANA NAMA DAN WANG RINGGIT! TAHNIAH KEPADA BLOGGER YANG MASIH MENERUSKAN PERJUANGAN WALAUPUN TELAH DIANIAYAI OLEH MEREKA YANG MENANAM TEBU DIBIBIR!

No comments: