RAKAN PEJUANG

09 November 2011

NIK AZIZ AKAN SOKONG NUAR BRAHIM YANG SOKONG SEKSUALITI MERDEKA?????????

SALAM...
NIK AZIZ AKAN TETAP MENYOKONG NUAR YANG MEMBERIKAN SOKONGAN KEPADA SEKSUALITI MERDEKA?

ANWAR IBRAHIM DENGAN SELAMBA DAN TANPA RASA BERSALAH TELAH BERANI MENYUARAKAN SOKONGANNYA KEPADA PERHIMPUNAN SEKSUALITI MERDEKA. PENCACAI PAKATAN HARAM KHUSUSNYA PAS LANGSUNG TAK BERBUNYI PUN MENGENAI SOKONGAN NUAR TERHADAP PERHIMPUNAN INI. TAPI MACAM BIASALAH SI NUAR KATA BUKAN BERMAKNA SOKONG TAPI CUMA BAGI LAH PELUANG KEPADA MEREKA UNTUK MENDAPATKAN HAK MEREKA SEBAGAI MANUSIA DAN RAKYAT NEGARA NI. 


SESUNGGUHNYA NUAR TELAH MENUNJUKKAN SIAPA DIRINYA YANG SEBENAR. ANAK SUFI TAK NAK CAKAP BANYAK DALAM HAL NI. DAH TERANG LAGI BERSULUH. DI MANA IMAN DAN TAQWA NUAR BRAHIM NI BILA MENYOKONG LGTB NI? NUAR BEGITU SAYANGKAN AMBIGA NAMPAKNYA. SAYANGNYA NUAR PADA AMBIGA MELEBIHI SAYANGNYA DIA PADA AGAMANYA SENDIRI.


JUAK-JUAK PAKATAN HARAM PUN SENYAP JE. CUBA LAH KALAU MENTERI ATAU MANA-MANA ORANG UMNO YANG MENGELUARKAN KENYATAAN NI, LUMAT MAKI HAMUN, HINA NISTA DAN UMPATAN DIHENYAK OLEH MEREKA. TAPI DISEBABKAN DAH TERKENA BATANG HIDUNG SENDIRI NAK KATA APA? CUMA YANG BOLEH MEREKA KATA, NUAR SOKONG BUKAN BERMAKNA NUAR JUGA SEBAHAGIAN DARIPADA MEREKA! 


DUNIA DAH AKHIR ZAMAN!!!!
 (PETIKAN DARI MALAYSIAN INSIDER)
KUALA LUMPUR, 8 Nov —  Ketua Umum Parti Keadilan Rakyat (PKR) Datuk Seri Anwar Ibrahim menyokong hak Seksualiti Merdeka untuk melahirkan pandangan pihak terbabit berkenaan isu yang diketengahkan dan menegaskan ia tidak bermakna komponen Pakatan Rakyat itu menyokong pegangan pergerakan tersebut.
“Isu di sini bukan sama ada menyokong atau tidak menyokong. Isunya ialah anda menyerang mereka.
“Itu perkara yang berbeza. Adakah kita di negara ini tidak boleh bercakap mengenai perkara ini?” kata beliau kepada pemberita di lobi Parlimen hari ini.
Sehubungan itu, Anwar berkata pihak berkuasa seharusnya melibatkan Seksualiti Merdeka dalam perbincangan jika mereka tidak bersetuju dengan matlamat program tersebut daripada menggunakan dasar-dasar yang ekstrem untuk menangani pergerakan hak asasi seksual.
Malah beliau juga mengecam media dikawal Umno yang menggunakan isu itu untuk memburuk-burukkan pengerusi Bersih 2.0 Datuk Ambiga Sreenevasan, yang sepatutnya merasmikan program itu esok.
“Mengapa anda layan beliau sebagai seorang penjenayah, mengaibkan beliau dalam cara yang begini?” katanya lagi.

No comments: