RAKAN PEJUANG

06 September 2011

WAHAI PAS! MATLAMAT TIDAK PERNAH MENGHALALKAN CARA!

SALAM ....


TAK GUNA KITA MEMPERKATAKAN TENTANG MAT INDERA KERANA DIA TELAH MENJADI ARWAH. ALLAHYARHAM DAH LAMA TINGGALKAN KITA. WALAUPUN MAT SABU DAN PENGANUT PAS BERMATIAN MAHU MEMPERTAHANKAN PERJUANGAN MAT INDERA, NAMUN HAKIKATNYA MAT INDERA (WALAU APAPUN MATLAMATNYA) TELAH BERSUBAHAT DENGAN KOMUNIS (GERILA CHINA) UNTUK MENYERANG BALAI POLIS BUKIT KEPONG. 


ANAK SUFI NAK INGATKAN PAS, JADIKANLAH PERISTIWA ALLAHYARHAM INI SEBAGAI PENGAJARAN BERHARGA BAHAWA ORANG CHINA YANG MEMPUNYAI KEFAHAMAN KOMUNIS (JUGA YANG TERLALU RASIS DAN CAUVINIST) AKAN MEMPERGUNAKAN ORANG MELAYU (YANG BODOH DAN DUNGU) MENGIKUT TELUNJUK MEREKA UNTUK MEMUSNAHKAN ORANG ISLAM DAN ORANG MELAYU ITU SENDIRI. MATLAMAT TIDAK PERNAH MENGHALALKAN CARA. 


APA GUNA BERJUANG KONONNYA UNTUK MEMPERTAHANKAN MARUAH AGAMA DAN BANGSA TAPI DALAM MASA YANG SAMA BERSEKONGKOL DENGAN MEREKA YANG SAHIH LAGI NYATA MEMPUNYAI MATLAMAT YANG SANGAT JELAS UNTUK MEMECAH BELAHKAN UMAT ISLAM ITU SENDIRI.


BERWASPADALAH DAN INGATLAH SENTIASA AKAN AMARAN ALLAH BAHAWA ORANG KAFIR INI HANYA AKAN SUKA KEPADA KITA JIKA KITA MENGIKUT KARENAH MEREKA. BERWASPADALAH DENGAN ORANG KAFIR KHUSUSNYA KAFIR HARBI!


BELAJARLAH DARIPADA SEJARAH BUKAN BELAJAR UNTUK MENGUBAH SEJARAH!

2 comments:

andi said...

saya sependapat dengan anda anak sufi...lihat lah betapa butanya hati mereka semua..masing2 mengeluarkan fakta sendiri..tanpa mereka sedari mereka terlupa apa pengajaran disebaliknya..contohnya

-ada satu petikan mengatakan mat indera memang telah mengrahkan komunis menyerang bukit kepong tapi tidak mengrahkan untuk membuat kekejaman, dia telah DIKHIANATI OLEH KOMUNIS2 BERBANGSA CINA YANG TELAH BERKOMPLOT UNTUK BERTINDAK BERLEBIHAN DENGAN MEMBAKAR MAYAT2 ANGOTA2 POLIS BUKIT KEPONG. masih buta mata dan hati lagikah?????

Anonymous said...

Kematian di dalam kekufuran akan terus di hina walaupunb telah tiada sebab itu adanya DIMANA KITA BERMULA TAK LAH BEGITU PENTING,DIMANA ATAU BAGAIMANA KITA BERAKHIR ADALAH LEBIH PENTING,sebab itu walaupun arwah Mat Indera ni seorang yang alim tetapi tindakan dia bersekongkol dengan komunis memyebabkan ia menjadi hina.Tetapi memang patut la pun takkan sebagai orang melayu yang alim bersekongkol dengan cina utk bunuh anak Melayu sendiri.

Sekarang kita ada hero baru yang bernama MAT SABU pulak yang bersekongkol dengan cina DAP,utk menjatuhkan org melayu.

MAT SABU KOMUNIS ERA BARU.....