RAKAN PEJUANG

21 September 2011

BERHATILAH DENGAN PENIPU DAN PENGKHIANAT UMNO OLEH ORANG UMNO SENDIRI!

SALAM...


KADANG KALA ANAK SUFI KESIAN KEPADA DS NAJIB YANG KELIHATAN BEGITU BERSUNGGUH-SUNGGUH UNTUK MENAWAN HATI RAKYAT. PELBAGAI INSENTIF DIBERIKAN KEPADA RAKYAT DAN DS NAJIB NAMPAK SANGAT KOMITED DALAM MEMASTIKAN PERSEPSI RAKYAT PULIH TERHADAP KEPIMPINAN UMNO/BN.


NAMUN, PERJUANGAN BUKAN SEKADAR KESUNGGUHAN DS NAJIB SEMATA, IA PERLU DILAKUKAN SECARA KOLEKTIF OLEH SEMUA YANG MENGAKU MENYANJUNG SEMANGAT UMNO SEBAGAI PEMBELA AGAMA DAN BANGSA.
MALANGNYA, ADA MANUSIA-MANUSIA HALOBA YANG TELAH MENGKHIANATI DS NAJIB TANPA DS NAJIB SEDARI. APABILA WANG DI DEPAN MATA, PRINSIP TIDAK BERGUNA LAGI.


BIARLAH NADA PENULISAN ANAK SUFI KALI INI BERBEZA DARIPADA BLOGGER YANG LAIN. JIKA BLOGGER YANG LAIN BEGITU MENEKANKAN TENTANG KEPINCANGAN PEMBANGKANG YANG SEMAKIN BIADAB, ANAK SUFI PULA KALI INI MEMBAWA PEMIKIRAN KITA UNTUK MELIHAT RACUN YANG SEDANG MELANDA UMNO HASIL DARIPADA SEGELINTIR MANUSIA YANG BERADA DALAM UMNO ITU SENDIRI.
KERANA KEBONGKAKAN, KEEGOAN, RASA DIRI SANGAT BERKUASA MAKA INDIVIDU INI SANGGUP MEMECAH AMANAH, MENIPU, MAKAN DUIT SAHABAT SENDIRI, MENODAI JANJI DAN MENGANIAYAI ORANG LAIN.


ANAK SUFI TAK NAK CAKAP BANYAK. CUKUP SETAKAT ITU. ANAK SUFI HANYA MENUNGGU MASA. KESABARAN MANUSIA ADA BATASNYA. 


P/S: ANAK SUFI TERINGAT PULA PERTELINGKAHAN ANTARA PAPA GOMO DAN TUN FAISAL. KENAPA? BUKAN KERANA WANG YANG MENJADI PERSOALAN, TETAPI KERANA KEPERCAYAAN DAN PENGKHIANATAN!

3 comments:

Hamdan Rukun said...

SOKONG BRO. ADA ORANG DEPAN NAJIB KATA NAJIBLAH YANG TERBAIK. BELUM NAJIB CAKAP DAH MENGIYAKAN.

TAPI PERBUATAN DAN SIKAP MACAM GUNTING DALAM LIPATAN. NAJIB PUN KENA TENGOK SAMA BENDA. TAKUT NANTI SENJATA MAKAN TUAN.

Anonymous said...

Golongan yang Tersebut :

Kontraktor - Nak dapat projek mudah.

Penggangur - Nak dapat kerja CEO GLC

Cerdik Pandai - Diketepikan sebab tak pandai berkata-kata.

Yang lain-lain - Pandang dari jauh jeeee.....

Anonymous said...

memang betul pun. itu lah masalah orang UMNO. Kadang-kadang bodoh yang tak boleh diajar, cerdik tak boleh diikut. puak-puak macam ni le yang akan merosakkan undi bn nanti.

harap najib kena tengok isu ni. isu ni barah dalam daging.