RAKAN PEJUANG

23 September 2010

Doa ini dititipkan oleh seorang hamba Allah yang mempergunakan nama Tun_Telanai.


Ya Allah! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah….Ya Tuhan Ku turunkanlah bantuan mu kali ini kepada orang orang dizalimi, hancurkanlah regim UMNO dan sekutu-sekutunya. Amin"[Lalu bacalah surah Al Fil/ membayangkan kehancuran regim UMNO dan sekutu-sekutunya- dengan Izin Allah. 


MARILAH KITA BERSAMA-SAMA MENDOAKAN AGAR SELURUH KETURUNAN TUN_ TELANAI DISELAMATKAN ALLAH DARI BALA PETAKA HASIL DARIPADA KESILAPANNYA MENDOAKAN KEHANCURAN UMAT ISLAM KHUSUSNYA AHLI UMNO. JIKA ALLAH INGIN MEMULANGKAN SEMULA DOA INI KEPADA TUN_TELANAI, BIARLAH DIA SAHAJA YANG TERKENA MUSIBAHNYA!


APA YANG HENDAK KITA HAIRANKAN...PUAK-PUAK PEMBANGKANG SEPERTI TUN_ TELANAI NI HANYA MEMANDANG PUAKNYA SAHAJA YANG SUCI DAN BERJIHAD KERANA ALLAH. MAKA DIA DAN BALACINYA YANG LAIN SANGGUP MENDOAKAN KEHANCURAN SAUDARA SEISLAMNYA SENDIRI.. KENAPA JADI BEGITU? SEMUANYA KERANA KUASA! KERANA BENCI DAN DENDAM KESUMAT PADA KERAJAAN. DOA YANG DILEMPARKAN INI JELAS MENUNJUKKAN KEBUSUKAN HATI DAN BUSUNGNYA JIWA YANG HAUS PADA HARTA KEKAYAAN DUNIA SEHINGGA SANGGUP MENDOAKAN KECELAKAAN ORANG LAIN. INGATLAH JIKA DOA ITU ADALAH DOA YANG BURUK, MAKA ALLAH AKAN MEMBALIKKAN DOA TERSEBUT KEPADA KAMU WAHAI MANUSIA YANG MENGGUNAKAN NAMA TUN_TELANAI INI SEMOGA ALLAH MELINDUNGI KITA SEMUA DARIPADA MUSIBAH DAN MENJAUHKAN KITA DARI SUBAHAT DENGAN ORANG SEPERTI TUN_TELANAI INI.


UDARA SEGAR YANG KITA HIRUP HARI INI DAN KEPESATAN PEMBANGUNAN NEGARA YANG KITA KECAPI MASA KINI ADALAH HASIL USAHA DAN TITIK PELUH PEMIMPIN NEGARA YANG TERDAHULU YANG PASTINYA DARIPADA KERAJAAN BN. BETAPA BESAR JASA MEREKA. KENAPA PERLU TERGAMAK KITA MENDOAKAN KECELAKAAN PADA PEMIMPIN UMNO YANG BUKAN SEDIKIT JASANYA PADA AGAMA, BANGSA DAN NEGARA! GUNAK AKAL UNTUK BERFIKIR BUKAN EMOSI YANG BERKECAMUK!

No comments: