RAKAN PEJUANG

19 January 2012

TAHNIAH KHALID IBRAHIM! EH...TAHNIAH DAP!!!!!!! PAS???????HAHAHAAA

SALAM..
 TAHNIAH!!!!!!!!!!

ANAK SUFI NAK UCAPKAN TAHNIAH BANYAK-BANYAK KEPADA KHALID IBRAHIM, MB SELANGOR YANG TELAH DILANTIK MENJADI EXCO PORTFOLIO HAL EHWAL ISLAM, INFRASTRUKTUR DAN KEMUDAHAN AWAM DI SELANGOR MENGGANTIKAN DR. HASSAN ALI. 

YANG LEBIH BANYAK UCAPAN TAHNIAH ANAK SUFI ADALAH KEPADA PAS KERANA PAS YANG TELAH MEMPROMOTE DIRI MEREKA SEBAGAI AHLI SYURGA DAN PEWARIS NABI ITU HANYA LAYAK MEMEGANG PORTFOLIO ADAT RESAM MELAYU, BELIA DAN SUKAN DALAM PENTADBIRAN NEGERI SELANGOR!


TAHNIAH PAS!!!! TAHNIAH!!!! TAHNIAH!!!!! SEBUAH PARTI ISLAM SEMALAYSIA HANYA LAYAK DILANTIK MEMEGANG ADAT RESAM MELAYU! HAHAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! KETAWA BESAR ANAK SUFI! ASTAGHFIRULLAH AL AZIM..... 


TERIMA KASIH DAP DAN PKR KERANA BERJAYA MEMPERLEKEHKAN PAS DAN MEMPERBODOHKAN PENGANUTNYA!!!!!!!! KALAU TAK SEDAR DIRI LAGI TU, TAK TAHU LAH NAK KATA APA! SESUNGGUHNYA SEMUANYA INI ADALAH PETUNJUK DARIPADA ALLAH BAGI MEREKA YANG SELALU MEMPERMAINKAN HADIS DAN AL-QURAN UNTUK KELANGSUNGAN POLITIK MEREKA!


TAHNIAH PAS!!!! TAHNIAH DAP!!!!!!!TAHNIAH KHALID YANG TELAH MEMEGANG PORTFOLIO HAL EHWAL ISLAM.....!!!!!!! HAL EHWAL ISLAM!!!! HAL EHWAL ISLAM TU!!!!!!!!
PARTI ISLAM?????????
HAHAHAHAHAHAAAAAAAAA!!!!!!!

6 comments:

Anonymous said...

kenyataan Dap ganti Pas semakin hampir...

Anonymous said...

Hahahaha... Janji ADUN PAS dapat jadi Exco... kira okay la tu, kan?

Tak kisah la, orang nak gadai Islam ker, nak jual Islam ker..

Kuasa punya pasal... PAS telah menjual Islam dengan harga yang sedikit..!

Tunggu la laknat dariNya..!!

Anonymous said...

KALAU DI BERI JAWATAN JAGA PINTU JAMBAN PUN PAS TAK KISAH SEBAB MEREKA NI HANYA ANJING YG AKAN MENYALAK KALAU KETUA MEREKA IAITU DAP DAN PKR DIAPA-APAKAN...

TAHNIAH PAS...

PEJUANG HAMAS...

Anonymous said...

Adam Adli dan Khalid Ibrahim adalah boneka kepada DAP. Pemerintah Selangor ialah DAP yang tidak hormat Islam, Melayu dan Raja-Raja Melayu.

Minta semua pengudi jangan undi parti yang bukan UMNO, undi parti UMNO sahaja. undi BN jika perlu, jangan jadikan orang kafir sebagai Pemimpin, kerana mereka tidak layak jadi pemimpin kita umat Islam di tanah Melayu Islam.

jangan beli produk Cina dan bukan Melayu yang Lain.

Hapuskan hak mengundi non-bumiputra kerana mereka cuma nak tanah kuasa dan tidak hormat Melayu dan Raja Raja Melayu, cuma fikir Tanah Besar Cina.

Hang Tuah juga Cina cina lahanat ini pertikaikan, walhal itulah antara Wira Melayu.

Hapuskan Bahasa, tulisan dan fahaman Cina di malaysia.

gombakharapan said...

Salam Tuan , harap dapat tuan link kan blog sy ke blog hebat tuan , blog tuan tlh sy link kan ke blog saya http://gombakharapan.blogspot.com

Anonymous said...

kah kah kah.. post anak sufi opss silap ank sapi xmampu menggoncngkn iman aku. bg la post yg power skit. cth letak gambar nuar main ke,gambar adam adli bogel ke,video chua soi lek main ke dan yg sewaktu dgnnya.. ala mcm blogger umno papagomo. korang kn suka benda2 lucah ni..bru aku bleh goyang.. kah kah kah bodoh pnya anak sapi.